Silver

€ 2 per maand

Publiek, wat fijn dat je er bent! Jij krijgt elke maand iets moois uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video en een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet.

En een applaus, dat krijg je ook, want publiek is onmisbaar.

Ik neem dit petje af!

Gold

€ 5 per maand

Fan & Friend, wat fijn dat je er bent! Ook jij krijgt iets uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video en een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet. Maar jij krijgt ook een kijkje achter de coullisen via een maandelijkse blog.

En een encore, dat krijg je ook! Want fans krijgen áltijd iets extra's...

Ik neem dit petje af!

Platinum

€ 10 per maand

Patreon, wat fijn dat jij er bent! Voor jou natuurlijk ook elke maand iets moois uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video, een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet en mijn blog. Maar als beschermheilige van de kunst maak jij het echt mogelijk nieuwe dingen te creëren en de wereld in te sturen!! Daarvoor wil ik je graag bedanken met een persoonlijk uniek concert aan het eind van dit seizoen.

En een staande ovatie krijg je ook, want zulke gulle gevers zijn goud waard.

Ik neem dit petje af!

Concert

€ 15 per jaar

Live publiek, wat fijn jou te mogen begroeten 26 november.Er ligt een kaartje voor je klaar in Museum De Vier Quartieren. Maar tevens wil ik je graag houden als publiek de komende tijd. Als klankbord, als stok achter de deur, als kritisch oor, als inspiratie...Daarom krijg jij het hele komende jaar, maandelijks muzikale kadootjes in je mail!

Ik neem dit petje af!

Diamant

€ 25 per maand

Gulle muze, wat fijn dat jij er bent! Voor jou natuurlijk ook elke maand iets moois uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video, een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet en mijn blog. Maar als vrijgevige sponsor maak jij het voor mij echt mogelijk nieuwe dingen te blijven creëren!! En dus maak ik speciaal voor jou n lied. Voor n feest, liefdesverdriet, n nieuwe baby of n lange autorit: op maat gemaakte muziek voor jou.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0