Hallo kunstliefhebber, welkom welkom! Dit is Petje Af, een plek voor makers en voor iedereen die van kunst houdt. Door mij hier te steunen, help je mij om mijn onafhankelijkheid als maker te behouden en stel je mij in staat om het werk te maken dat ik echt wil maken, hoe, met wie, op mijn eigen voorwaarden en vrij van de beperkingen van fondsen en commerciële belangen. In ruil daarvoor bezorg ik je een maandelijkse dosis verwondering in de vorm van mooie klassieke muziek, harpopnames, vervreemdende improvisaties, poëzie, verhalen en gedachten.

Het is een avontuur en ik sta te popelen dat samen aan te gaan!

Voor degenen die iets meer context nodig hebben voor ze zich engageren: hier een kleine bio.

Vanaf het moment dat ik de Efteling paddestoelen muziek hoorde maken, wilde ik harp spelen. (Jaren later bleek het helemaal geen harp maar klavecimbel te zijn die dat menuet van Bach speelde maar toen was de keus gelukkig al gemaakt. Want een klavecimbel is zo mogelijk nóg meer sjouwen en zeker nog veel meer stemmen.) Ik studeerde aan het conservatorium bij Ernestine Stoop, Tilburg en Catherine Michel, Parijs en haalde daar mij Bachelor en Master muziek. Mijn grote liefde ligt in de kamermuziek en de hedendaagse muziek. Samen met fluitist Wouter van Breugel en altvioliste Yvonne van de Pol heb ik honderden concerten in binnen- en buitenland mogen geven onder de noemer TriDalí. Ik ben de vaste harpiste van Het Zeeuws Orkest en van Insomnio, ensemble voor hedendaagse muziek. Met hen reisde ik over de hele wereld en ontdekte ik dat experimenteren het leukste is dat er bestaat. Daarom speel ik graag in het improvisatie collectief Wateraap, waar dans, spoken word, muziek en theater elkaars grenzen oprekken. Als docente was ik verbonden aan het Fontys Conservatorium en Het Kunstpodium Dongen. Momenteel geef ik piano,- en harples les in Oirschot. In 2004 verscheen mijn harpmethode Harpologie. Harpologie deel 1, 2, Intro, Duetten, Dromen en De Notenkraker zijn inmiddels in vier talen vertaald en in een groot gedeelte van Europa te koop. Samen met harpiste Miriam Overlach zette ik composingforharp.com op met als doel meer en goed repertoire voor de harp te creëren. Deze instructievideo's worden over de hele wereld gebruikt door componisten en arrangeurs.

Tot zover mijn sollicitatie.... over tot de dingen die er écht toe doen. Maestro.... muziek!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Hans van de Sande15 euro per jaar

Sabien is altijd super creatief en ondernemend bezig. Daarnaast schrijft ze lieve en humoristische stukjes zowel op Facebook als in de mailtjes die we van haar zien.

13 november 2023
Carel van den Berk24 euro

Prachtig Van Gogh concert. Bij petjeaf.com miste ik Remco in je bio!? Die raakt bv. toch ook de gevoelig snaar!

02 december 2022
Willy van de Schoot24 euro per jaar

Mooi concert met achtergronden vandaag in Oirschot. Dank aan jou en museum De Vier Quartieren.

20 november 2022
Jet Sporken60 euro per jaar

Mooi intiem concert in Oirschot, geïnspireerd door Vincent Van Gogh, gecomponeerd door Remco. Genieten! Mijn steun en bijdrage meer dan waard

20 november 2022
Carla van de Schoot24 euro per jaar

Het was heel leuk vandaag in de Vier Quartieren, dank je wel! Carla

20 november 2022
René Nijs60 euro per jaar

Hallo Sabien, fantastisch idee om zo muziek in een moeilijke ( corona) tijd toch een extra "podium" te bieden. Chapeau ! Warme gr.en veel succes. René Maddy.

10 december 2021

Silver

€ 2 per maand

Publiek, wat fijn dat je er bent! Jij krijgt elke maand iets moois uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video en een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet.

En een applaus, dat krijg je ook, want publiek is onmisbaar.

Ik neem dit petje af!

Gold

€ 5 per maand

Fan & Friend, wat fijn dat je er bent! Ook jij krijgt iets uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video en een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet. Maar jij krijgt ook een kijkje achter de coullisen via een maandelijkse blog.

En een encore, dat krijg je ook! Want fans krijgen áltijd iets extra's...

Ik neem dit petje af!

Platinum

€ 10 per maand

Patreon, wat fijn dat jij er bent! Voor jou natuurlijk ook elke maand iets moois uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video, een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet en mijn blog. Maar als beschermheilige van de kunst maak jij het echt mogelijk nieuwe dingen te creëren en de wereld in te sturen!! Daarvoor wil ik je graag bedanken met een persoonlijk uniek concert aan het eind van dit seizoen.

En een staande ovatie krijg je ook, want zulke gulle gevers zijn goud waard.

Ik neem dit petje af!

Concert

€ 15 per jaar

Live publiek, wat fijn jou te mogen begroeten 26 november.Er ligt een kaartje voor je klaar in Museum De Vier Quartieren. Maar tevens wil ik je graag houden als publiek de komende tijd. Als klankbord, als stok achter de deur, als kritisch oor, als inspiratie...Daarom krijg jij het hele komende jaar, maandelijks muzikale kadootjes in je mail!

Ik neem dit petje af!

Diamant

€ 25 per maand

Gulle muze, wat fijn dat jij er bent! Voor jou natuurlijk ook elke maand iets moois uit de Zondagochtend Schatkist, een impro met video, een quizvraag uit het Rare Geluidjes Kabinet en mijn blog. Maar als vrijgevige sponsor maak jij het voor mij echt mogelijk nieuwe dingen te blijven creëren!! En dus maak ik speciaal voor jou n lied. Voor n feest, liefdesverdriet, n nieuwe baby of n lange autorit: op maat gemaakte muziek voor jou.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0