Roeloff Training & Coaching
Roeloff Training & Coaching

Roeloff Training & Coaching

Op weg naar een persoonlijke trainingsaanpak voor de midden/langeafstandloper!12 petjes af
Ik neem mijn petje af!
Al vanaf 5 euro per publicatie

Hier, een kopje koffie! โ˜•๏ธ

โ‚ฌย 5 per publicatie

Een bedankje voor wat ik heb betekend voor jou en/of andere atleten...

Ik neem dit petje af!

Coaching op iets meer afstand ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“

โ‚ฌย 10 per maand

Op basis van een intake/puzzelsessie (โ‚ฌ29) zal ik feedback geven op jouw (eigen) trainingsschema om je (sub)doelen te halen. Daarna zullen we regelmatig contact onderhouden om de grote lijnen te evalueren en bij te sturen. Dit is een klein pakket zonder schema maar mรฉt Q&A via mail of whatsapp. Informeer naar de voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

Workshop logboek (60 minuten) ๐Ÿ“š

โ‚ฌย 24 per publicatie

Met deze workshop ontdekken we de voordelen van het bijhouden van een (dagelijks) logboek - een (letterlijke) geheugensteun om te zien waar de verbeterpunten liggen in je training: in je leefstijl of voedingspatroon, in je belastbaarheid en/of de verhouding van omvang en intensiteit van jouw training. Welke parameters zijn er om je vooruitgang en je herstel te meten? Op dat soort vragen proberen we samen een antwoord te formuleren!

Ik neem dit petje af!

Puzzelsessie (90 minuten) ๐Ÿงฉ

โ‚ฌย 29 per publicatie

Deze puzzelsessie kan op zichzelf staan, omdat we allerlei dingen bespreken waarmee je mogelijk al een aantal verbeteringen kunt aanbrengen in jouw huidige manier van trainen, maar er zullen misschien ook dingen ter tafel komen die lastiger zijn om zelf effectief in te passen in je eigen trainingsschema. Dus, laten we kijken of ik eventueel iets voor je kan betekenen!

Ik neem dit petje af!

Trainingsschema (12 weken of doorlopend) ๐ŸŽฏ๐ŸŽฏ

โ‚ฌย 29 per maandโ‚ฌย 319 per jaar - 1 maand gratis

Op basis van een intake/puzzelsessie (โ‚ฌ29) zal ik een persoonlijk trainingsschema maken om je (sub)doelen te halen. Ik werk meestal met een (micro)cyclus van 3 weken - afhankelijk van de planning (bv. test of wedstrijd) betekent dit meestal een opbouwende structuur van week 1 naar week 2 (toename in omvang en/of intensiteit) met een zg. taperweek in week 3. Hierna wordt deze cyclus herhaald inclusief een verdere opbouw in (bijvoorbeeld) omvang, intensiteit en/of specifiekere training - mede afhankelijk van de (sub)doelen. Dit is een totaalpakket inclusief Q&A via mail of whatsapp. Informeer naar de voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

Persoonlijke training (60 minuten) ๐Ÿƒ๐Ÿป๐ŸŽฅ๐Ÿ“

โ‚ฌย 59 per publicatie

De training vindt plaats op locatie waarbij we samen zullen werken aan jouw persoonlijke aandachtspunten - bijvoorbeeld, looptechniek met bijbehorende oefeningen, uitvoering van (bepaalde) werkvormen van loop-specifieke krachttraining en variaties daarop zoals core/stability. Achteraf ontvang je een kort samenvatting met toelichting op werkdoelen + oefeningen!

Ik neem dit petje af!

Workshop testen/monitoring voor trainers (90 minuten) ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“

โ‚ฌย 150 per publicatie

Met deze workshop laat ik aan trainers/coaches zien welke meerwaarde het testen en monitoring heeft voor een effectieve(re) training van hun atleten. We zullen, bijvoorbeeld, kijken naar de beschikbare vormen van (veld)testen en monitoring (zowel voor sprinters als midden/langeafstandlopers), het bijhouden van een (dagelijks) logboek of welke factoren van intervaltraining kunnen worden gemanipuleerd voor het beoogde effect (zoals belastbaarheid, omvang en intensiteit). "Meten is weten" is alleen waar als 't ook inzicht oplevert... De workshop wordt gegeven op locatie; informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

ยฉ 2024 Petje Af BV

v 1.18.0