Roeloff Training & Coaching
Roeloff Training & Coaching

Roeloff Training & Coaching

Op weg naar een persoonlijke trainingsaanpak voor de midden/langeafstandloper!12 petjes af
Ik neem mijn petje af!
Al vanaf 5 euro per publicatie

Wat is een goede training? ๐Ÿงฉ Hoe bereik je je doelen? ๐ŸŽฏ๐ŸŽฏ Je wilt niet alleen die eindstreep halen, maar ook leuk, uitdagend en effectief trainen en tegelijkertijd van blessures gevrijwaard blijven. Misschien kunnen we samenwerken om dat te bereiken! โ˜Ž๏ธ๐ŸŽฅ Neem gerust vrijblijvend contact op via e-mail of telefoon (0647369673). Klik hier voor een overzicht van mijn aanbod.

Als je mijn ontwikkeling als trainer een warm hart toedraagt, kun je een eenmalige donatie doen, zodat ik wat onkosten kan vergoeden... Hartelijk dank!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Annemarie Meijers10 euro per maand

Leuk Roelof! Fijn deze begeleiding richting de marathon!

07 januari 2023
Mark Boon29 euro per maand

Ik.heb er zin in Roelof, hopelijk gaan we mooie resultaten boeken!

30 november 2022
Sander Bessels10 euro per maand

Ben benieuwd! Het zal wel een ingewikkelde puzzel zijn, met minstens duizend stukjes. Eerst maar eens een beginnetje maken. ๐Ÿงฉ

13 oktober 2022
Gert Anker29 euro per maand

Zie uit naar onze samenwerking!

17 juni 2021

Hier, een kopje koffie! โ˜•๏ธ

โ‚ฌย 5 per publicatie

Een bedankje voor wat ik heb betekend voor jou of andere atleten...

Ik neem dit petje af!

Testprotocol (basis) ๐ŸŽฅ

โ‚ฌย 10 per publicatie

Met dit testprotocol kunnen we via een submaximale looptest jouw (basis)conditie vaststellen. De test neemt slechts 15 minuten in beslag, voorafgegaan door een warming-up van zo'n 5 tot 10 minuten (warmlopen & losmaken). Informeer naar de voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

Coaching op iets meer afstand ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“

โ‚ฌย 10 per maand

Op basis van een intake of puzzelsessie zal ik feedback geven op jouw eigen trainingsschema om je (sub)doelen te halen. Daarna zullen we steeds contact onderhouden om de grote lijnen te evalueren en bij te sturen. Dit is een klein pakket exclusief testprotocol (basis en/of uitgebreid) maar mรฉt onbeperkte Q&A via mail of whatsapp. Informeer naar de voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

Inventarisatie voeding (30 minuten) ๐Ÿฅ™

โ‚ฌย 15 per publicatie

Met deze inventarisatie krijgen we een beeld van jouw voeding als onderdeel van jouw training of wedstrijd. Wat zijn je vragen? Waar liggen de (grote) verbeterpunten? Welk plan kunnen we smeden?

Ik neem dit petje af!

Inventarisatie crosstraining (30 minuten) ๐Ÿ‹๐Ÿป๐Ÿšด๐Ÿป

โ‚ฌย 15 per publicatie

Met deze inventarisatie krijgen we een beeld van jouw behoeften en mogelijkheden wat betreft crosstraining, oftewel: een andere vorm van training die aan je hardloopprogramma kan of moet worden toegevoegd - gericht op preventie en/of als 'noodzaak' om beter te worden (bij grotere omvang en/of intensiteit).

Ik neem dit petje af!

Workshop logboek (45 minuten) ๐Ÿ“š

โ‚ฌย 20 per publicatie

Met deze workshop ontdekken we de voordelen van het bijhouden van een (dagelijks) logboek - letterlijk, een geheugensteun om te zien waar de verbeterpunten liggen in je training: in je leefstijl of voedingspatroon, in je belastbaarheid en/of omvang en intensiteit van de training.

Ik neem dit petje af!

Workshop intervaltraining (45 minuten) โฑ

โ‚ฌย 20 per publicatie

Met deze workshop krijg je inzicht in wat een goede intervaltraining is - welke factoren zijn belangrijk en hoe kunnen we deze manipuleren voor het beoogde effect? Welke doelen heb je? Welke zg. energiesystemen spelen een rol? Hoe bepaal je de intensiteit en de omvang?

Ik neem dit petje af!

Testprotocol (uitgebreid) ๐ŸŽฅ๐Ÿ“š๐Ÿงจ

โ‚ฌย 29 per publicatie

Met dit uitgebreide testprotocol kunnen we via een meerdere testen enkele belangrijke aspecten van het hardlopen in kaart brengen - een keuzemenu afhankelijk van wat we willen onderzoeken: een aantal looptesten (submaximaal tot maximaal) en/of sprongtesten. Informeer naar de voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

Trainingsschema (12 weken of doorlopend) ๐ŸŽฏ๐ŸŽฏ

โ‚ฌย 29 per maandโ‚ฌย 319 per jaar - 1 maand gratis

Op basis van een intake of puzzelsessie zal ik een persoonlijk trainingsschema maken om je (sub)doelen te halen. Ik werk meestal met een (micro)cyclus van 3 weken - afhankelijk van de planning (bv. test of wedstrijd) betekent dit meestal een opbouwende structuur van week 1 naar week 2 (toename in omvang en/of intensiteit) met een zg. taperweek in week 3. Hierna wordt deze cyclus herhaald inclusief een verdere opbouw in (bijvoorbeeld) omvang, intensiteit en/of specifiekere training - mede afhankelijk van de (sub)doelen. Dit is een totaalpakket inclusief testprotocol (basis en uitgebreid) รฉn onbeperkte Q&A via mail of whatsapp. Informeer naar de voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

Puzzelen (60 minuten) ๐Ÿงฉ

โ‚ฌย 30 per publicatie

Deze sessie kan op zichzelf staan, omdat we allerlei dingen bespreken waarmee je mogelijk al een aantal verbeteringen kunt aanbrengen in jouw huidige manier van trainen, maar er zullen misschien ook dingen ter tafel komen die lastiger zijn om zelf effectief in te passen in je eigen trainingsschema.

Ik neem dit petje af!

Persoonlijke training (60 minuten) ๐Ÿƒ๐Ÿป๐ŸŽฅ๐Ÿ“

โ‚ฌย 49 per publicatie

De training vindt plaats op locatie waarbij we samen zullen werken aan jouw persoonlijke aandachtspunten - bijvoorbeeld, looptechniek en bijbehorende oefeningen, uitvoering van (bepaalde) werkvormen van krachttraining en variaties daarop zoals core/stability. Achteraf ontvang je een kort samenvatting met toelichting op werkdoelen + oefeningen!

Ik neem dit petje af!

Workshop testen/monitoring voor trainers (120 minuten) ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“

โ‚ฌย 150 per publicatie

Met deze workshop laat ik aan trainers/coaches zien welke meerwaarde het testen en monitoring heeft voor een effectieve(re) training van hun atleten. We zullen, bijvoorbeeld, kijken naar de beschikbare vormen van (veld)testen en monitoring (zowel voor sprinters als midden/langeafstandlopers), het bijhouden van een (dagelijks) logboek of welke factoren van intervaltraining kunnen worden gemanipuleerd voor het beoogde effect (zoals belastbaarheid, omvang en intensiteit) - meten is weten... De workshop wordt gegeven op locatie, maar informeer naar de voorwaarden!

Ik neem dit petje af!

ยฉ 2023 Petje Af BV

v 1.18.0