Liedentrée

€ 3 per maand

Je wordt onderdeel van een gezellige, inspirerende online Liedcommunity. Toegang tot de exclusieve Petje.af newsfeed van Liedhuis.

Ik neem dit petje af!

Liedcafé

€ 8 per maand

Toegang tot voorgaande kamer + Vrije toegang tot een exclusieve video livestream van onze podcast “Muziek op Verhalen”. Daarbij krijg je ook de mogelijkheid tot een vraag en antwoord sessie. Deze podcast is een verzamelplaats van levensechte verhalen op muziek. Elk belangrijk moment in jouw leven leent zich voor een Lied. Florien de la Fosse vraagt het aan Liedpro’s en liefhebbers en samen zoeken ze een Lied dat past bij hun verhaal. Je ontvangt een link naar de livestream van de gehele podcast, voordat hij wordt gemonteerd.

Ik neem dit petje af!

Liedsalon

€ 40 per maand

Toegang tot alle voorgaande kamers + Vrije toegang tot een audiolink naar het item: “Het is altijd een ander liedje”. Florien de la Fosse neemt één lied uit onze podcast “Muziek op Verhalen” onder de loep. Je komt meer te weten over het gedicht, de compositie en de uitvoering van het stuk. Als je daarna nog eens naar het lied luistert kan het zo maar eens klinken als een ander lied. Ook krijg je vrije toegang tot de livestream van voorstellingen van Liedhuis.

Ik neem dit petje af!

Pronkkamer

€ 200 per maand

Toegang tot alle voorgaande kamers + Een verjaardagsvideo, waarin we een lied speciaal voor jou uitvoeren. Dat mag een lied zijn op verzoek of een lied wat past bij je vooraf opgegeven stemming. Tevens vermelden we je naam op de site van Liedhuis, in programmaboekjes, op socials met de vermelding “Hart voor Liedhuis”.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0