The Inner Circle

€ 20 per maand€ 200 per jaar - 2 maanden gratis

  • The Inner Circle
Ik neem dit petje af!

Jij wilt de Ark van Nederland mee opbouwen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Die dankbaarheid zet ik graag om in iets extra's. Dit is wat ik je kan bieden:

  • Vanaf 1 maart publiceer ik hier elke dag een hele eerlijke en persoonlijke vlog. Een soort videodagboek. Op die manier kom je heel dicht bij, kijk je mee achter de schermen van de ontwikkeling van de Ark van Nederland en leer je dagelijks meer over een leven van autonomie en autarkie.

  • Ik maak met Anat de populaire wekelijkse podcast 'Heel je leven'. Hier vind je de extended version, waarin we persoonlijker worden, dieper gaan en mogelijk ook wat meer controversieel kunnen worden.

  • Je krijgt exclusieve toegang tot een Inner Circle Telegram groep.

  • Je krijgt als eerste de plannen te horen en bent live getuige van de ontwikkeling van cursussen en events. Als je je voor een jaar verbindt aan de Inner Circle krijg je 20% korting op alle online cursussen en live evenementen die de Ark van Nederland ontwikkelt.

De Aandeelgevers

€ 100 per maand€ 1.000 per jaar - 2 maanden gratis

  • The Inner Circle
Ik neem dit petje af!

Als 'aandeelgever' denk je mee over de ontwikkeling van de Ark van Nederland. Je ontvang alles wat hierboven vermeld staat. Bovendien heb je gratis toegang tot alle toekomstige online producten.

Daarnaast nodigen we jou (en de andere aandeelgevers) minimaal 4 x per jaar uit voor een aandeelgeversvergadering. We vertellen dan over de voortgang, wisselen ideeën uit en bepalen samen een koers. Je kiest ervoor 'aandeelgever' te worden, omdat je het grote belang in ziet van de Ark van Nederland en daaraan mee wilt bouwen.

We nemen meteen contact met je op als we je bijdrage zien binnenkomen.

Videosponsor

€ 500 per jaar

  • The Inner Circle
Ik neem dit petje af!

Je kunt er ook voor kiezen een sponsor te worden van een video voor YouTube. Deze goed geproduceerde video's zijn belangrijk voor de bekendheid van de Ark van Nederland, maar kosten veel tijd en geld. Jij maakt dit belangrijke werk mogelijk door zo'n video te sponseren. We zullen jou (en je bedrijf, als je dat wilt) noemen als sponsor in de video's, als blijk van waardering en dank.

Als sponsor hoor je vanzelfsprekend ook bij de "The Inner Circle" en ontvang je dus ook alles wat daarbij hoort (zie hierboven).

We nemen meteen contact met je op als we je bijdrage zien binnenkomen.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0