Ooit bouwde Noach een ark, zo vertelt een oud verhaal: een grote boot die Noach en zijn familie samen met alle landdieren in leven hield tijdens een grote vloed. Ik stel me zo voor dat Noach, tijdens de vele jaren dat hij er aan bouwde, werd gezien als een gekkie die zich voorbereidde op het ergste. Maar toen het ging regenen (en niet meer stopte) wilde vast iedereen graag een plekje op die ark.

Een vreemd verhaal, maar ook herkenbaar. We willen allemaal graag een veilige plek vinden als de tijden grimmig worden en de wereld onveilig voelt.

Misschien wil jij ook een 'ark' bouwen, voor jezelf, voor je familie, voor je vrienden. Niet een boot, maar een veilige plek waar het leven goed is. Dan valt al gauw het woord 'zelfvoorzienend' en 'autonoom'. Zelf zorg dragen voor je voedsel, voor je energie, voor je financiële veiligheid, voor je gezondheid. Maar hoe doe je dat? En waar begin je?

Dan ben je op de goede plek.

Niet alleen heb ik de afgelopen jaren gebouwd aan mijn eigen 'Ark', ik bouw ook een kennis- en educatiecentrum waarmee ik je kan helpen om meer autonoom en zelfvoorzienend te worden. Ik noem het:

ARK van NEDERLAND

Met de Ark van Nederland bied ik lokaal tuinen en cursussen aan rond het thema zelfvoorzienend leven, maar - belangrijker - online bied ik hulp aan iedereen die stappen wil zetten naar meer autonomie of een zelfvoorzienend leven. Je kunt mij bijvoorbeeld uitnodigen voor een uitgebreid onderzoek van jouw wensen en mogelijkheden en een praktisch en haalbaar plan voor jouw eigen zelfvoorzienende project.

Op YouTube publiceer ik elke week een prachtige video, op mijn website publiceer ik een paar keer per week diepgaande en informatieve artikelen en met mijn vrouw Anat maak ik elke week een podcast ('Heel je leven'). Ook ontwikkel ik gratis e-books en een zaaikalender. Dat is veel content. En dat alles is gratis.

Maar het grote werk moet nog komen. Samen met mijn zakenpartner Harry van Dijken werk ik aan kwalitatieve online cursussen. We ontwikkelen een breed scala aan materiaal, van persoonlijke ontwikkeling (over de weg naar autonomie, bevrijding van verslaving en conditionering, etc) tot heel praktisch en hands on workshops en cursussen (over moestuinieren, brood bakken, energie opwekken, etc).

Dat vraagt veel tijd en geld. Daarom bied ik je hier de mogelijkheid om met ons mee te bouwen. Door een bijdrage per maand (groot of klein) maak je het voor ons mogelijk om te bouwen aan de Ark van Nederland. Maar ik vraag je dat niet zonder je ook iets te bieden. Een paar keer per week zal ik extra video's maken waarin ik uitgebreider op onderwerpen in kan gaan, persoonlijker kan worden en ook kan ingaan op jouw vragen en wensen.

Als je deel wordt van 'The Inner Circle' krijg je elke dag een korte update en heb je toegang tot al die extra's. De ene week zal dat misschien wel 3 of 4 extra video's zijn, de andere week 2 langere video's waarin ik op een onderwerp uitgebreider ingaan. Een deel van de video's zullen antwoord geven op vragen van mensen uit 'The Inner Circle'. Bovendien zullen Anat en ik onze podcast 'Heel je leven' binnenkort op video opnemen en ook die videoversie bieden we je dan aan. 'The Inner Circle' wordt zo een vriendengroep waarmee ik heel veel deel.

Wie echt verschil wil maken en mee wil bouwen aan de Ark van Nederland kan ook 'Aandeelgever' of een 'Videosponsor' worden. Hiernaast zie je alle mogelijkheden op een rij. Je kunt ook kiezen voor een eenmalige donatie.

Bouw je mee aan een sterker, veerkrachtiger, meer zelfvoorzienend en overvloediger Nederland?

Ik dank je alvast hartelijk!

Boele

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Greetje Offringa200 euro per jaar

Bij toeval ontdek ik jullie kanaal door een prachtige gesprek. ontdek heb ik hoe weinig overdracht er is geweest in de basis door grootouders en ouders,ze waren te druk met de opbouw van de economie. Daarom meld ik me aan om te leren en te ontwikkelen :))

29 april 2023
Anneke Dillingh200 euro per jaar

Prachtig initiatief, ik volg het/ jullie graag vanuit Amerika! Succes en plezier! Warme groet, Anneke

20 februari 2023

The Inner Circle

€ 20 per maand€ 200 per jaar - 2 maanden gratis

  • The Inner Circle
Ik neem dit petje af!

Jij wilt de Ark van Nederland mee opbouwen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Die dankbaarheid zet ik graag om in iets extra's. Dit is wat ik je kan bieden:

  • Vanaf 1 maart publiceer ik hier elke dag een hele eerlijke en persoonlijke vlog. Een soort videodagboek. Op die manier kom je heel dicht bij, kijk je mee achter de schermen van de ontwikkeling van de Ark van Nederland en leer je dagelijks meer over een leven van autonomie en autarkie.

  • Ik maak met Anat de populaire wekelijkse podcast 'Heel je leven'. Hier vind je de extended version, waarin we persoonlijker worden, dieper gaan en mogelijk ook wat meer controversieel kunnen worden.

  • Je krijgt exclusieve toegang tot een Inner Circle Telegram groep.

  • Je krijgt als eerste de plannen te horen en bent live getuige van de ontwikkeling van cursussen en events. Als je je voor een jaar verbindt aan de Inner Circle krijg je 20% korting op alle online cursussen en live evenementen die de Ark van Nederland ontwikkelt.

De Aandeelgevers

€ 100 per maand€ 1.000 per jaar - 2 maanden gratis

  • The Inner Circle
Ik neem dit petje af!

Als 'aandeelgever' denk je mee over de ontwikkeling van de Ark van Nederland. Je ontvang alles wat hierboven vermeld staat. Bovendien heb je gratis toegang tot alle toekomstige online producten.

Daarnaast nodigen we jou (en de andere aandeelgevers) minimaal 4 x per jaar uit voor een aandeelgeversvergadering. We vertellen dan over de voortgang, wisselen ideeën uit en bepalen samen een koers. Je kiest ervoor 'aandeelgever' te worden, omdat je het grote belang in ziet van de Ark van Nederland en daaraan mee wilt bouwen.

We nemen meteen contact met je op als we je bijdrage zien binnenkomen.

Videosponsor

€ 500 per jaar

  • The Inner Circle
Ik neem dit petje af!

Je kunt er ook voor kiezen een sponsor te worden van een video voor YouTube. Deze goed geproduceerde video's zijn belangrijk voor de bekendheid van de Ark van Nederland, maar kosten veel tijd en geld. Jij maakt dit belangrijke werk mogelijk door zo'n video te sponseren. We zullen jou (en je bedrijf, als je dat wilt) noemen als sponsor in de video's, als blijk van waardering en dank.

Als sponsor hoor je vanzelfsprekend ook bij de "The Inner Circle" en ontvang je dus ook alles wat daarbij hoort (zie hierboven).

We nemen meteen contact met je op als we je bijdrage zien binnenkomen.

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2