Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Zelfspodcast

Luisterkinders,

Welkom bij de pagina van De Zelfspodcast. De podcast van twee jeugdvrienden, door een groot misverstand BN’er uit de C-categorie geworden, die het leven en de actualiteit bespreken zonder elkaar of de wereld te sparen.

Onze trouwe luisterkinders kunnen hier onderdeel worden van de Siewertsz & Schimmelpenninck famielje. Extra podcast afleveringen, video content, een nieuwsbrief, een chatgroep en nieuwe podcastformats.

Zoals alle ouders, trekken ook wij onze eigen kinderen voor. Onze luisterkinders krijgen als eerste updates, extra's en pre-sales voor live-shows, voordat deze terechtkomen bij onze buitenechtelijke bastaardluisteraars.

Wij voelen ons vereerde vaders met zoveel gepassioneerde luisterkindekes en hopen dat jullie allen opgroeien tot echte Tonny van Drieltjes.

xx Sander & Jaap

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

britt48 euro per jaar

Wij kunnen bij het kerstdiner natuurlijk niet aankomen kakken als gieren

09 december 2021
Lilian48 euro per jaar

Na een flinke inhaalslag heb ik nu alle podcastafleveringen geluisterd. Het is tijd om toe te treden tot de magische wereld (hoop ik tenminste) van luisterkinders. Zin in!

26 november 2021
Edgar Glasbergen48 euro per jaar

Leuk dat jullie mij willen hebben. Groetjes!

09 november 2021
Juan48 euro per jaar

Een Luisterkind-cadeau van mijn vrienden omdat ik trouw luisteraar ben sinds het eerste uur!

06 november 2021
Bart96 euro per jaar

Hoewel ik een echte gier in hart en nieren ben, toch maar de upgrade naar Tommy gehaald. Kom maar op met die extra content!

01 september 2021
Mick ter Reehorst48 euro per jaar

Ok ok ok. Over muurtje heen gesprongen.

16 juli 2021
Robin48 euro per jaar

Groetjes uit het verre Belgistan!

25 juni 2021
Ellen van Aalst48 euro per jaar

Nu ik alle podcasts ter wereld uit heb, ben ik tot de conclusie gekomen dat hier mijn geld het beste besteed is - pak aan!

25 juni 2021
Dirk van Grotel48 euro per jaar

Kom maar op!

21 juni 2021
Gerben96 euro per jaar

Na alle afleveringen van de zelfspodcast terug te hebben geluisterd ben ik bij de laatste aangekomen, en voelt het alsof ik de laatste film van de Harry Potter reeks heb gezien: erg leeg. Ik hoop deze leegte op te vullen door Tonny te worden.

16 juni 2021

Luisterkind

€ 4 per maand

  • Wekelijks een exclusieve aflevering
  • Extra podcast: TonnyTalk
  • Betaal voor 1 jaar: Toegang tot alle content uit het verleden (bij bereiken € 48)
  • Extra podcast: Knipselmand
Ik neem dit petje af!

Wekelijks krijg jij een unieke link voor een exclusieve aflevering waarin we - zoals gebruikelijk - nog meer uitweiden over de Zuidas, het beroep van Jaaps ouders, maar waar wij ook bespreken wat onze luisterkinders willen horen!

Betaal je per maand dan kun je voor een maand afleveringen terugluisteren Betaal je voor een jaar, dan kan je alles terugluisteren. Hup, 100 afleveringen in je mik.

Tonny

€ 8 per maand

  • Wekelijks een exclusieve aflevering
  • Extra podcast: TonnyTalk
  • Extra podcast: Knipselmand
  • Betaal voor 1 jaar: Spraakbericht Sander & Jaap + Toegang tot alle content uit het verleden (bij bereiken € 96)
  • Pre-order liveshow & Snoepjesbal kaartje
  • Tonny's Superchat
Ik neem dit petje af!

Dit is alleen weggelegd voor de groten der aarde, ofwel de Tonny's. Net als Tonny, krijg jij vanaf nu ook alles wat je hartje begeert. Naast extra afleveringen en chatgroepen, ook voorrang bij updates, extra's en kaartjes voor evenementen. En niet te vergeten; de mogelijkheid om vragen in de show te stellen of snoepgoed aan te dragen

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0