Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Wil & Tien Unlimited

Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op Wil & Tien Unlimited! Op Wil & Tien Unlimited plaatsen we elke week een blog, vlog of podcast en praten we over onderwerpen die er echt toe doen en wat ons bezighoudt. Zo hebben we het bijvoorbeeld over seksualiteit, persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties, gênante verhalen uit het dagelijks leven en delen we anekdotes en levenslessen.

Daarnaast sluiten we iedere maand af met een gezellige livesessie van een uur waarbij we napraten over afgelopen maand en bijkletsen over wat jullie bezighoudt onder het genot van een liter thee en een Kinderbueno! Tot slot krijg je van ons ook nog eens een dagelijks shot of happiness, want elke dag om 06:00 sturen we je een persoonlijk berichtje voor een positief begin van de dag. En natuurlijk, op Wil & Tien Unlimited geen spon!

Luister je liever alleen onze podcast? Dan kun je het Podcast Only abonnement afsluiten. Druk op 'Neem je petje af', kies jouw abbo naar keuze en dan zien we je gauw!

Liefs,

Wil & Tien

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Anuska4,95 euro per maand

Kom ik automatisch in besloten fb pagina??

03 juni 2021
Anniek de Hoop4,95 euro per maand

Hoi! Ik ben ook al iemand die jullie al vanuit de llg tijd volgt en werd helemaal gemotiveerd om mee te doen met de lekker in je vel challenge en zin heb allemaal leuke content :D

02 juni 2021
Nerissa holtman4,95 euro per maand

Hai wil en tien! Ik volg jullie al sinds de llg tijd (de wel bekende streep door de laptop vlog) en nu meld ik me ook aan voor deze geweldig groep!

25 mei 2021
Rianne4,95 euro per maand

Hi allemaal, ik ben een jonge moeder van een dochter en een zoon en kom hier voor de gezelligheid :)

19 mei 2021
Melissa Klomp2 euro per maand

Super leuk dames!

Ik ben 21, maar vind het interessante onderwerpen en i love podcasts.

Liefs

19 maart 2021
Lotte24 euro per jaar

Wat ontzettend leuk, een podcast om tijdens het wandelen te gaan luisteren! Of gewoon lekker op de bank of in bed. Ik kan niet wachten!

19 maart 2021
Patty2 euro per maand

Super leuk en spannend om hier aan mee te doen!

04 december 2020
Sanne Raap4,95 euro per maand

Na lang denken toch maar aangemeld!

20 november 2020
Nicky Bouma4,95 euro per maand

Ik volg Wil en Tien al vanaf dat LiveLifeGorgeous in de kinderschoenen stond, hoe leuk waar ze nu staan! Naast dat ik ook een Groningse ben, vind ik het twee hartstikke leuke meiden/vrouwen waar ik me heel goed mee kan identificeren, kan niet wachten op meer!

20 november 2020
Ruby Max2 euro per maand

Ik volg jullie al jaren! Ondertussen ben ik op het punt gekomen van huisje, tuintje, boompje, beestje. Jammer genoeg heb ik geen zussen of mama om over de dagdagelijkse dingen en dromen/doelen te praten. Jullie zijn voor mij als oudere zussen! Thanks!

16 november 2020

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0