Welkom op onze petje af-pagina. De Nederlandse variant van Patreon. Hier kun je ons helpen om onze videos nog beter te maken én onze reis zo lang mogelijk te rekken.

Hoe werkt het? Je kunt kiezen uit een van de vier petjes. Met een petje steun je ons met een vast bedrag per video. Je kunt kiezen voor €1,-, €2,50, €5,- of €10,- per video. We publiceren maximaal 1 video per week.

Elk type petje heeft zijn eigen voordelen en beloningen, variërend van eerder onze videos kijken zonder reclames tot een persoonlijke videocall met Jessica & Jeroen. Betalen doe je gemakkelijk met iDEAL, automatische incasso of een creditcard. Je kunt je lidmaatschap op elk moment stopzetten.

Vragen? Mail ons op info@watalsjedeloterijnietwint.nl __________________________________________________________________

KvK: 57200351 | General terms & conditions

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Harmen1 euro per video

Goedenavond Jessica en Jeroen,

Ik ben ca. een jaar geleden begonnen met het volgen van jullie zeilvlog en ik kijk er gewoon elke week naar uit, want ik ben nu (helaas) bij, Ik vind het haast bingewatchen:-)

Hartelijke groeten, Harmen

12 augustus 2022
Rob Zonneveld25 euro

Volg jullie nu geruime tijd en heb respect voor jullie opzet. Beetje jaloers misschien, maar dan niet per boot maar met een Camper. De wet van Murphy zal altijd om de hoek meekijken. De grote oversteek wordt dus wel een dingetje. "All the best" in ieder geval.

12 augustus 2022
Rob de Wit50 euro

Heerlijk om jullie te kunnen volgen op jullie reis.

10 augustus 2022
Henny Robijn10 euro

Voor de 2 matroosjes een heerlijk ijsje. We genieten zo van het kijken van jullie avonturen ,blijf genieten met en van elkaar behouden vaart

21 juli 2022
Hans & Heidi1 euro per video

Wij volgen jullie al vanaf het begin. Dragen graag bij aan jullie geweldige reis. Wij zelf zijn ervaren Baltic-zeilers, ook nu weer vanaf Stockholm op weg richting Finland. Heel veel geluk met jullie gezin en mooie reis. We blijven jullie volgen.

14 juli 2022
Elly Poortman10 euro

leuk hoor veel succes er mee

06 juli 2022
Ine Bloemendaal1 euro per video

Super leuk om jullie te volgen 😘

03 juli 2022
Renita Jelsma1 euro per video

Ik betaal graag iets voor de superleuke video’s die jullie maken!

30 juni 2022
Jeroen van Bemmel1 euro per video

Goedemorgen Jeroen, Jessica, Ben & Frank, we hebben met veel plezier gekeken naar de video's en zijn heel benieuwd naar het vervolg! We zeilen zelf vooral op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee in onze Pearson 10M. Groetjes! Jeroen & Barbara en 5 kids.

06 juni 2022
Gerrit van der Neut100 euro

Veel succes en vooral genieten...

25 mei 2022

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9