Wat maakt dat wij vrouwen onszelf niet altijd zien ondanks onze kwaliteiten en talenten. Wij gaan over onze grenzen om steeds maar te zorgen voor onze familie, gezin, vrienden en anderen.

Het zorgen voor siert ons enorm maar zet onszelf op de achtergrond. De hectiek van het dagelijkse leven zorgt ervoor dat we moeilijk in contact kunnen komen met ons vrouw zijn. We zijn vervreemd van onze oorspronkelijke natuur en hierdoor ervaren we een disbalans. In een wereld waar mannelijkheid wordt gedomineerd door prestatie, rationaliteit, snelheid enz. ervaren we de behoefte aan meer vrouwelijkheid. Door onze vrouwelijkheid meer naar boven te brengen ervaren we een mooi evenwicht.

Bij vrouwen aan tafel krijg je de ruimte om aandacht te besteden aan je kwetsbaarheid, kwaliteiten, verlangens, innerlijke rust, gevoelens, intuïtie en alles wat je vrouw maakt.

Vrouwen kunnen elkaar verbinden, empoweren en inzichten geven.

Ik verwelkom je graag bij de Vrouwen aan Tafel Podcast. Tijdens deze podcast ga ik in gesprek met andere vrouwen over hun leven, hun expertises en nog zo veel meer. Wat was de weg die ze afgelegd hebben tot waar ze nu staan. Ook vertel ik mijn eigen ervaringen en met welke tools, tips en tricks ik ben gekomen waar ik nu sta. Hiermee kom jij elke keer wat dichter bij jezelf. Laten we samen met de vrouwen aan tafel ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wie je vanuit je gevoel hoort te zijn.

Ik ben je host Nathalie Van Ounsen Welkom aan onze tafel.

Klein petje

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

Mega Petje

€ 15 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0