Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

Lieve vogelaar,

Welkom op de petje-af pagina van de Vogelspotcast. Als je op onze pagina terecht bent gekomen doe je waarschijnlijk net als Arjan niets liever dan vogels kijken of ben je zoals Gisbert net begonnen. Welcome to the club! Wellicht heb je al het een en ander opgestoken door het luisteren naar onze podcast, maar daar willen we het niet bij laten.

Door lid te worden van onze community kan je nog veel meer over vogels leren en krijg je o.a. tips van de meester (Arjan), plekken waar we zijn geweest, extra podcast afleveringen, natuurblogs en kan je chatten met andere vogelaars en fans van de Vogelspotcast.

Hiermee zorgen jullie bovenal dat we door kunnen blijven gaan met het maken van de vogelspotcast, want als het aan ons ligt gaan we nog heel lang door. Daarnaast doneren we bij ieder lidmaatschap een bedrag aan de Vogelbescherming, dus draag je ook nog eens direct bij aan natuurbescherming.

Kortom, wat wil je nog meer?! ;)

Happy Birding!

Arjan & Gisbert

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Jolanda van Krugten70 euro per jaar

Vanaf t begin luister ik jullie podcast en volg ik jullie op insta. Arjan je grote passie voor vogels is voor mij leerzaam en de leergierige humor van gisbert maakt t luisteren naar jullie geweldig.

07 oktober 2022
Fleur Vleeming7 euro per maand

Ik vond vogels al leuk - maar dankzij jullie is mijn enthousiasme nog meer aangewakkerd! Onderweg naar mijn werk geniet ik van jullie gekibbel, de mooie beschrijvingen & vogelgeluidjes en moet ik mij beheersen om niet stiekem af te slaan voor een boswandeling!

07 oktober 2022
Lonny Drees7 euro per maand

Ondanks pandemie, oorlog op het Europese contingent en de financiële crisis moeten we ons bewust zijn van de mooie natuur en de verscheidenheid aan vogels in ons kikkerland. De vogelspotcast is een geweldige motivator en een lust om naar te luisteren. En Door!

07 oktober 2022
Lara Gerse70 euro per jaar

Omdat ik iedere keer weer lachend over straat loop als ik naar jullie luister, mijn schaamte overwonnen heb en vogels zoek in het park, hou vd natuur en bovenal geen enkele aflevering vd Vogelspotcast wil missen en jullie voortbestaan heel graag ondersteun!

07 oktober 2022
Esther Kooistra70 euro per jaar

Door mijn IVN natuurgidsen-opleiding en de vogelspotcast voor t eerst een echte passie gevonden. Wat word ik toch blij van al die vogels.

04 oktober 2022
Joep Van Gogh4 euro per maand

Zo leuk en leerzaam. Ben de podcast aan het verspreiden onder mijn vrienden!!

30 september 2022
Stijn van Lierop70 euro per jaar

Super leuke podcast. Ben aan de hand van mijn docenten opleiding biologie met vogelen begonnen en heb een tijdje terug de Vogelspotcast gevonden. Heerlijk om onderweg in de auto met mijn hoofd het bos in te gaan met Arjan en Gib.

29 september 2022
Stefan Hermans70 euro per jaar

Top podcast. Ben veel vaker buiten met nieuwe VB verrekijker en de ANWB vogelgids. Blijf aub ook uitgebreid aandacht geven aan veel voorkomende vogels en hun (eigen)aardigheden. We kunnen niet allemaal de supersnelle ontwikkeling doormaken zoals Gisbert ;-)

29 september 2022
Gert-Jan44 euro per jaar

Als beginnend vogelaar kan ik erg genieten van jullie gesprekken. Veel geleerd intussen en ook veel gelachen! Keep up the good work!

29 september 2022
Theo Werkman70 euro per jaar

Na een groot deel van de Vogelspotcast te hebben beluisterd is mijn interesse, die er al was, alleen maar meer aangewakkerd. Nu dus mijn "petje af" voor Gisbert en Arjan. (en de VBN) Iedere cast is weer een nieuwe en bovenal leerzame belevenis.

27 september 2022

Goudvinken

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • VBN actie-lidmaatschap
  • Geen reclame
Ik neem dit petje af!

Golden Eagles

€ 7 per maand€ 70 per jaar - 2 maanden gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • VBN actie-lidmaatschap
  • Community groepsapp
  • Vogelblogs van Arjan
  • Events (pre-order + korting)
  • Geen reclame
Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2