Lieve vogelaar,

Welkom op de petje-af pagina van de Vogelspotcast. Als je op onze pagina terecht bent gekomen doe je waarschijnlijk net als Arjan niets liever dan vogels kijken of ben je zoals Gisbert net begonnen. Welcome to the club! Wellicht heb je al het een en ander opgestoken door het luisteren naar onze podcast, maar daar willen we het niet bij laten.

Door Luistervink te worden van de Vogelspotcast krijg je extra podcastafleveringen en een half jaar gratis lidmaatschap bij de Vogelbescherming. Met het Dwaalgast lidmaatschap komt daar toegang tot onze Discord Community Server en events bij.Hiermee zorgen jullie bovenal dat we door kunnen blijven gaan met het maken van de Vogelspotcast, want als het aan ons ligt gaan we nog heel lang door. Daarnaast doneren we bij ieder lidmaatschap een bedrag aan de Vogelbescherming, dus draag je ook nog eens direct bij aan natuurbescherming.

Kortom, wat wil je nog meer?! ;)

Happy Birding!

Arjan & Gisbert

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Merijn Leeuwis70 euro per jaar

Ik luister altijd met veel plezier naar de Vogelspotcast en heb mede daardoor een enorme belangstelling voor vogels gekregen. Daar neem ik mijn petje voor af!

30 mei 2023
Femke Maas70 euro per jaar

Hoi Gis en Arjen! Al vanaf dag één luister ik naar jullie podcast en ben nog steeds even excited als toen als er een aflevering online komt! Ik luister heel graag op de fiets naar jullie en kom ik een beetje tot rust. Dank je wel!

27 mei 2023
Lars van Komen4 euro per maand

Dankzij de Vogelspotcast een nieuwe fantastische hobby ontdekt! Ik hoop op nog vele mooie afleveringen waarbij ik nieuwe kennis kan opdoen.

23 mei 2023
J.C. De Boer7 euro per maand

Wat jammer dat het niet de spotvogelcast is geworden, maar ik luister ze aan de lopende band. Heel leuk, nog leerzamer. Bedankt Mannen

15 mei 2023
Rick van Tol70 euro per jaar

In het land van de Kraai en de Ooievaar zijn jullie koning! Ik luister en leer elke week weer.

10 mei 2023
Erik Biemans70 euro per jaar

Onze makkers beweren regelmatig dat vogels kijken geen ponykamp is. Maar hoe zouden ze gedijen op de rug van een echte pony? Deze bijdrage is bedoeld als startkapitaal voor een ponykamp-aflevering!

05 mei 2023
Elise de Roos7 euro per maand

❤️❤️

04 mei 2023
Wilma de Klein44 euro per jaar

Nooit gedacht dat ik me zou gaan interesseren voor vogels, maar door deze podcast beleef ik het buitenzijn veel intenser en val ik van de ene verbazing in de andere over de gewoontes en aanpassingen van ze.

04 mei 2023
Laurens Samsen70 euro per jaar

Heey, leuk om hier mijn petje voor af te nemen! Ik ben 26 jaar, nu zo'n ruim 2 jaar echt actief aan het vogelen. Ik woon in Nijverdal, het domein van de korhoen, één van de zeldzaamste broedsoorten van Nederland.

29 april 2023
Jeroen van Breemen70 euro per jaar

Jullie enthousiasme maakt dat ik iedere week weer uitkijkt naar de nieuwe aflevering. Mede hierdoor het vogelen opgepakt. Iets waarmee je heerlijk je hoofd ff leeg kan maken. Als is het maar een uurtje per week. Dank hiervoor mannen en ga vooral door!

29 april 2023

Luistervink

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • Welkomstmail
  • VBN actie-lidmaatschap
  • Geen reclame
Ik neem dit petje af!

Dwaalgast

€ 7 per maand€ 70 per jaar - 2 maanden gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • Welkomstmail
  • VBN actie-lidmaatschap
  • Discord Community Server
  • Events & Excursies
  • Geen reclame
Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0