Lieve vogelaar,

Welkom op de petje-af pagina van de Vogelspotcast. Als je op onze pagina terecht bent gekomen doe je waarschijnlijk net als Arjan niets liever dan vogels kijken of ben je zoals Gisbert net begonnen. Welcome to the club! Wellicht heb je al het een en ander opgestoken door het luisteren naar onze podcast, maar daar willen we het niet bij laten.

Door Luistervink te worden van de Vogelspotcast krijg je extra podcastafleveringen en een half jaar gratis lidmaatschap bij de Vogelbescherming. Met het Dwaalgast lidmaatschap komt daar toegang tot onze Discord Community Server en events bij.Hiermee zorgen jullie bovenal dat we door kunnen blijven gaan met het maken van de Vogelspotcast, want als het aan ons ligt gaan we nog heel lang door. Daarnaast doneren we bij ieder lidmaatschap een bedrag aan de Vogelbescherming, dus draag je ook nog eens direct bij aan natuurbescherming.

Kortom, wat wil je nog meer?! ;)

Happy Birding!

Arjan & Gisbert

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Rinske Noordhoek 70 euro per jaar

De podcast luister ik al jaren. Afgelopen weekend bij Landalpark Lommerbergen geweest tussen Reuver en Beesel. 'S ochtends zo genoten van vogelgeluiden (leve Merlin app om op te nemen). Wou al vogelen, nu helemaal! Dus hallo hier ben ik! :-)

02 april 2024
Anne-Beth Broeders44 euro per jaar

Ik geniet al weken tijdens m’n woon-werk ritten van alle interessante info, geluiden, avonturen en lol. Als hobby vogelaar ben ik nòg enthousiaster om me heen aan het kijken en luisteren. In één van m’n nieuwe wachtwoorden heb ik een “brubo” verstopt 🤣

26 maart 2024
Frits van de Port44 euro per jaar

We hebben er in Nederland met jullie twee echt weer een iconisch duo bij. Ik geniet al jaren van jullie enthousiasme, gekibbel en gekneuter. Petje af!!

13 maart 2024
Jacobine Piepers Bessels70 euro per jaar

Dank mannen voor jullie enthousiasme, kennis en passie via deze podcast. Ik geniet er steeds weer van en heb door jullie podcast mijn liefde voor het vogelen weer opgepakt. Merci.

03 maart 2024
Xandra Smit7 euro per maand

Ik kan erg genieten van de vogelspotcast, om ‘s nachts bij weg te dromen als de lente nog ver weg lijkt.

31 januari 2024
Niels De Haan44 euro per jaar

Ik kijk al sinds ik heel klein was naar vogels en andere natuur in Nederland. Waar ik de vogels al heel wat jaren geen aandacht meer schonk in Nederland, is dit nu weer helemaal nieuw leven ingeblazen dankzij de mannen van deze podcast. Bedankt hiervoor!

29 januari 2024
Marije Van der Schelling7 euro per maand

Na bijna 3 jaar luisterplezier is het wel eens tijd om mijn petje af te nemen. Bedankt voor alle kennis en lol die jullie overbrengen.

25 januari 2024
Luuk haisma70 euro per jaar

Een heerlijke podcast om naar te luisteren. Ga zo door, en op naar nog vele seizoenen!

11 januari 2024
Stephanie Terlingen70 euro per jaar

Omdat we niet meer kunnen wachten op het nieuwe seizoen en gewoon omdat we elke keer genieten van jullie en alle vogels! We hopen dat jullie nog heel veel jaren samen blijven werken. Jullie zijn een gouden combi!

02 januari 2024
Marcel van den Berg70 euro per jaar

Geniet wekelijks van de podcast en wil die graag steunen.

05 december 2023

Luistervink

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Welkomstmail
  • Extra podcast afleveringen
  • Geen reclame
  • Vogelbescherming actie-lidmaatschap
Ik neem dit petje af!

Dwaalgast

€ 7 per maand€ 70 per jaar - 2 maanden gratis

  • Welkomstmail
  • Extra podcast afleveringen
  • Geen reclame
  • Toegang tot Dwaalgast Community Server
  • Korting op exclusieve excursies
  • Vogelbescherming actie-lidmaatschap
Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0