Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

Lieve vogelaar,

Welkom op de petje-af pagina van de Vogelspotcast. Als je op onze pagina terecht bent gekomen doe je waarschijnlijk net als Arjan niets liever dan vogels kijken of ben je zoals Gisbert net begonnen. Welcome to the club! Wellicht heb je al het een en ander opgestoken door het luisteren naar onze podcast, maar daar willen we het niet bij laten.

Door lid te worden van onze community kan je nog veel meer over vogels leren en krijg je o.a. tips van de meester (Arjan), plekken waar we zijn geweest, extra podcast afleveringen, natuurblogs en kan je chatten met andere vogelaars en fans van de Vogelspotcast.

Hiermee zorgen jullie bovenal dat we door kunnen blijven gaan met het maken van de vogelspotcast, want als het aan ons ligt gaan we nog heel lang door. Daarnaast doneren we bij ieder lidmaatschap een bedrag aan de Vogelbescherming, dus draag je ook nog eens direct bij aan natuurbescherming.

Kortom, wat wil je nog meer?! ;)

Happy Birding!

Arjan & Gisbert

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Liza Pel€ 44 per jaar

De podcast is erg leerzaam en boeiend. Alle aflevering heb ik binnen een aantal weken geluisterd en ben benieuwd na de volgende afleveringen😍. Heel veel succes en 🍀 met de nieuwe opnames!

16 augustus 2022
john reus€ 25

geweldig. lig/ zit te luisteren na een knie operatie. mobiel bij de hand om de besproken vogels te kijken. helemaal top. genieten.

15 augustus 2022
Marloes van Buuren€ 44 per jaar

Drie weken niet sporten en fietsen, nauwelijks lezen en beperkt wandelen vanwege oogoperatie. Julie hebben me door de saaie uren gesleept! Met beeldende verhalen en humor. Ik ben superenthousiast!

13 augustus 2022
Petra Stassen€ 90 per jaar

Ik ben al 100 jaar lid van Vogelbescherming en heb sinds kort de Vogelspotcast in mijn hart gesloten. Zeer veel bijgeleerd en ook veel lachen om de makers. Ga vooral zo door en wees/blijf lief voor elkaar 😜

10 augustus 2022
Elise van Rooij€ 44 per jaar

Door jullie ben ik al best vogelaar-ig geworden! Was ook hard nodig want nu weet ik tenminste dat er hier (uiterwaarden Everdingen, luxe hè) meer zit dan alleen een gans, eend, reiger, waterhoen, zwaan en de occasional lepelaar (bij wijze v spreken dan 🤣)

06 augustus 2022
Josien van der Woude€ 44 per jaar

Ben een eenvoudige huis-tuin-en-keuken vogelaar die superblij is jullie geweldige en leuke vogelspotcast te hebben gevonden! Ik vind het zó knap om via een podcast de wonderen van de vogelwereld over te brengen! Alsof je mee op stap bent. En al veel geleerd!

01 augustus 2022
Pim van der Weide€ 4 per maand

Vind het super wat jullie doen, en heb al veel geleerd, nu lekker doorvogelen en genieten van de natuur!

22 juli 2022
Sander€ 44 per jaar

Net de laatste aflevering geluisterd, normaal steevast op donderdagochtend in de auto, tussen t huis van mijn vriendin en het mijne, tussen Rotterdam en Den Haag, lukt altijd net :-) Deze laatste thuis afgeluisterd en nu maar gelijk eens lid worden! Petje af!

05 juni 2022
Niels de Haan€ 44 per jaar

Eigenlijk pas kort geleden jullie podcast ontdekt. Ik ben een redelijke vogelaar en woon in Amstelveen, dus leuk dat jullie zeker ook gebieden aan doen dicht bij mijn huis. Jullie podcast motiveert mij nog meer om op pad te gaan naar deze gebieden.

04 juni 2022
Jeroen Meyer€ 44 per jaar

Wat een fijn toetje is dit na weer een seizoen Vogelspotcast. Kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen! Ga zo door mannen!

29 mei 2022

Goudvinken

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • Donatie goed doel
  • Geen reclame
Ik neem dit petje af!

Golden Eagles

€ 9 per maand€ 90 per jaar - 2 maanden gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • Donatie goed doel
  • Chatbox met Arjan en Gisbert
  • Vogel blogs van Arjan
  • Pre-order & korting op events
Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3