Lieve vogelaar,

Welkom op de petje-af pagina van de Vogelspotcast. Als je op onze pagina terecht bent gekomen doe je waarschijnlijk net als Arjan niets liever dan vogels kijken of ben je zoals Gisbert net begonnen. Welcome to the club! Wellicht heb je al het een en ander opgestoken door het luisteren naar onze podcast, maar daar willen we het niet bij laten.

Door lid te worden van onze community kan je nog veel meer over vogels leren en krijg je o.a. tips van de meester (Arjan), plekken waar we zijn geweest, extra podcast afleveringen, natuurblogs en kan je chatten met andere vogelaars en fans van de Vogelspotcast.

Hiermee zorgen jullie bovenal dat we door kunnen blijven gaan met het maken van de vogelspotcast, want als het aan ons ligt gaan we nog heel lang door. Daarnaast doneren we bij ieder lidmaatschap een bedrag aan de Vogelbescherming, dus draag je ook nog eens direct bij aan natuurbescherming.

Kortom, wat wil je nog meer?! ;)

Happy Birding!

Arjan & Gisbert

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Pien van Deursen44 euro per jaar

Nu al zin in het nieuwe seizoen!

20 november 2022
Hans Heldoorn70 euro per jaar

Als kleine jongen keek ik veel naar vogels, maar ben jaren vergeten te genieten. Door de vogelspotcast weer helemaal enthousiast geworden van de pracht van vogels. Bedankt Gisbert en Arjan voor het delen van de kennis en mooie momenten.

11 november 2022
Saskia Schoute70 euro per jaar

Hoi mannen ! Ik luister altijd naar jullie podcast in de auto. Meestal spaar ik er een paar op zodat ik kan binge luisteren, heerlijk. En ik heb er al zoveel van geleerd. Beste podcast die er is.

28 oktober 2022
Tim Ruiters70 euro per jaar

Het is elke donderdag weer genieten. Ik ben benieuwd naar de petje af content! Het enthousiasme van jullie in het veld is enorm herkenbaar, ik herken de meeste Nederlandse vogels wel op zicht, maar op geluid blijft af en toe een struggle.

28 oktober 2022
Jeroen Verburg70 euro per jaar

Geweldig vermakelijk en informatief. Ik bewonder de enorme kennis en vaardigheid van Arjan, maar eigenlijk vooral het elegante incasseringsvermogen van Gisbert!

27 oktober 2022
Fenneke Koster Joenje44 euro per jaar

Lieve Arjan en Gisbert, Als natuurliefhebber en sinds kort eilander op Vlieland interesseren ook onze gevederde vrienden ons. Jullie Vogelspotcast is vermakelijk, leerzaam en interessant. Arjan bedankt voor jouw grote kennis en Gisbert voor je gouden hart.

19 oktober 2022
Bastiaan Brinkman70 euro per jaar

Ik ben sinds jong af aan al gek van vogels. Inmiddels 26 en sinds ruim een maand ook begonnen met het delen van m’n vogelfotografie (@birdsbybas op Instagram). Ondertussen geniet ik enorm van de vospoca (en de afko’s die ik leer #sibopi). Keep it up!

16 oktober 2022
Jolanda van Krugten70 euro per jaar

Vanaf t begin luister ik jullie podcast en volg ik jullie op insta. Arjan je grote passie voor vogels is voor mij leerzaam en de leergierige humor van gisbert maakt t luisteren naar jullie geweldig.

07 oktober 2022
Fleur Vleeming7 euro per maand

Ik vond vogels al leuk - maar dankzij jullie is mijn enthousiasme nog meer aangewakkerd! Onderweg naar mijn werk geniet ik van jullie gekibbel, de mooie beschrijvingen & vogelgeluidjes en moet ik mij beheersen om niet stiekem af te slaan voor een boswandeling!

07 oktober 2022
Lonny Drees7 euro per maand

Ondanks pandemie, oorlog op het Europese contingent en de financiële crisis moeten we ons bewust zijn van de mooie natuur en de verscheidenheid aan vogels in ons kikkerland. De vogelspotcast is een geweldige motivator en een lust om naar te luisteren. En Door!

07 oktober 2022

Goudvinken

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • VBN actie-lidmaatschap
  • Geen reclame
Ik neem dit petje af!

Golden Eagles

€ 7 per maand€ 70 per jaar - 2 maanden gratis

  • Extra podcast afleveringen
  • VBN actie-lidmaatschap
  • Community groepsapp
  • Vogelblogs van Arjan
  • Events (pre-order + korting)
  • Geen reclame
Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9