Neem nu je petje af voor Verloskundig Baken!

Nieuwsgierig naar wat er in de geboortezorg speelt? Luister dan naar Verloskundig Baken de podcast. Deze podcast wordt gemaakt door verloskundigen die in een open en nieuwsgierig gesprek actualiteiten in de geboortezorg bespreken.

In iedere aflevering staat er een interessant onderwerp centraal. Kirsten en Myrna, beide verloskundige, schromen geen enkel gesprek en zien in ieder onderwerp een uitdaging. Verschillende gasten worden uitgenodigd om hun expertise over een actueel onderwerp binnen de geboortezorg te delen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Thirza Damen20 euro

Zelf werk ik niet in het verloskundig vakgebied, maar wel in de zorg. De verloskunde heeft altijd al mijn interesse gehad. Toen ik zelf zwanger was ben ik begonnen met het luisteren naar de podcast. De beroepstrots die wordt uitgedragen is erg inspirerend.

01 april 2024
Riët Kremers72 euro per jaar

Bedankt dames! Wat een fijne manier om op de hoogte te blijven en te verdiepen. Fijn om tijdens het autorijden te luisteren, Ik tip jullie daarom ook regelmatig aan collega’s in brede zin!

27 september 2023
Lara Kooyman36 euro per jaar

Zodra ik ook maar denk 50 min in de auto te zullen zitten, luister ik altijd naar jullie podcasts. Zeer inspirerend en hele prettige stemmen hebben jullie. Vanaf nu luister ik zonder schuldgevoel, want "gratis luisteren" voelde niet goed. Ga zo door !

09 juni 2023
Itske Huberts36 euro per jaar

Lieve Myrna en Kirsten, heel interessante en leerzame podcasts! Jullie passie voor het vak straalt er vanaf en deel ik met jullie ;-) Ga zo door!

27 maart 2023
Nadia Levy25 euro

Leerzaam en ook nog gezellig om naar te luisteren. Op de fiets, in de auto, tijdens het koken.. hopelijk gaan jullie nog lang door :)

06 februari 2023
Eef van Zanden36 euro per jaar

Ik ben (na 4 jaar) weer aan het herintreden, en door alle afleveringen te luisteren hebben jullie me helemaal bijgepraat. Super bedankt! Jullie doen het fantastisch

27 januari 2023
Jori van Oosterhout36 euro per jaar

Ik luister altijd graag naar jullie podcast als ik lang in de auto zit. Fijn om zulke positieve energie te ervaren in een tijd waarin steeds meer geklaagd wordt. Jullie inzet inspireert mij tot innoveren in mijn eigen regio. Ga vooral zo door!

14 januari 2023
Sonja Blanken50 euro

Begonnen aan mijn herregistratie. Leuk om door jullie en al jullie gasten bijgepraat te worden over alle dingen die nu spelen in ons mooie vak.

09 december 2022
Anja van den Beldt36 euro per jaar

Erg blij met jullie

30 oktober 2022
Abygael dijs36 euro per jaar

Ik ben zo blij met jullie en alle onderwerpen die jullie aansnijden! Ik raad ze bij al mijn VIO’s aan en geef ze door aan onze IGO/VSV aangezien we met hetzelfde onderwerp bezig zijn! Ik doe dus ook echt mijn pet voor jullie af !

21 september 2022

Klein petje

€ 3 per maand

Steun ons met een klein petje voor drie euro per maand.

Wil je ook de sleutelhanger ontvangen? sluit dan een Groot Petje of een Super petje af!

Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 6 per maand

  • Sleutelhanger!
Ik neem dit petje af!

Wanneer je ons steunt met een groot petje voor zes euro per maand, dan ontvang je ook een sleutelhanger!

Super Petje

€ 10 per maand

  • Sleutelhanger!
Ik neem dit petje af!

We zijn super blij als je ons wilt steunen met een Super Petje! Natuurlijk ontvang je dan ook van ons de sleutelhanger.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13