Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Verloskundig Baken

Neem nu je petje af voor Verloskundig Baken!

Nieuwsgierig naar wat er in de geboortezorg speelt? Luister dan naar Verloskundig Baken de podcast. Deze podcast wordt gemaakt door verloskundigen die in een open en nieuwsgierig gesprek actualiteiten in de geboortezorg bespreken.

In iedere aflevering staat er een interessant onderwerp centraal. Kirsten en Myrna, beide verloskundige, schromen geen enkel gesprek en zien in ieder onderwerp een uitdaging. Verschillende gasten worden uitgenodigd om hun expertise over een actueel onderwerp binnen de geboortezorg te delen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Itske Huberts36 euro per jaar

Lieve Myrna en Kirsten, heel interessante en leerzame podcasts! Jullie passie voor het vak straalt er vanaf en deel ik met jullie ;-) Ga zo door!

27 maart 2023
Nadia Levy25 euro

Leerzaam en ook nog gezellig om naar te luisteren. Op de fiets, in de auto, tijdens het koken.. hopelijk gaan jullie nog lang door :)

06 februari 2023
Eef van Zanden36 euro per jaar

Ik ben (na 4 jaar) weer aan het herintreden, en door alle afleveringen te luisteren hebben jullie me helemaal bijgepraat. Super bedankt! Jullie doen het fantastisch

27 januari 2023
Jori van Oosterhout36 euro per jaar

Ik luister altijd graag naar jullie podcast als ik lang in de auto zit. Fijn om zulke positieve energie te ervaren in een tijd waarin steeds meer geklaagd wordt. Jullie inzet inspireert mij tot innoveren in mijn eigen regio. Ga vooral zo door!

14 januari 2023
Sonja Blanken50 euro

Begonnen aan mijn herregistratie. Leuk om door jullie en al jullie gasten bijgepraat te worden over alle dingen die nu spelen in ons mooie vak.

09 december 2022
Anja van den Beldt36 euro per jaar

Erg blij met jullie

30 oktober 2022
Abygael dijs36 euro per jaar

Ik ben zo blij met jullie en alle onderwerpen die jullie aansnijden! Ik raad ze bij al mijn VIO’s aan en geef ze door aan onze IGO/VSV aangezien we met hetzelfde onderwerp bezig zijn! Ik doe dus ook echt mijn pet voor jullie af !

21 september 2022
Sanne Jansen36 euro per jaar

Beste makers van Verloskundig Baken,

Met veel plezier luister ik naar jullie fijne stemmen en inspirerende gesprekken over ons prachtige vak! Zo kom ik met nieuwe ideeën en kennis de dienst uit. Dank!

Grs Sanne Jansen 1e lijns vk Zaltbommel

02 september 2022
Ineke Bakker36 euro per jaar

Succes dames, ga zo door. Erg leuk steeds te beluisteren 👍🏼

22 juli 2022
Lydia Gambier3 euro per maand

Wat fijn dat jullie er zijn!! Positieve energie geven jullie, elke keer weer, toppers!!

19 april 2022

Klein petje

€ 3 per maand

  • Sleutelhanger!
Ik neem dit petje af!

Groot Petje

€ 6 per maand

  • Sleutelhanger!
Ik neem dit petje af!

Super Petje

€ 10 per maand

  • Sleutelhanger!
Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0