Weet je wat ik zo mooi vind aan mijn werk? Elke dag mag ik mij verwonderen over de schoonheid van natuurlijke materialen en patronen. Het gevoel van verbonden te zijn met de natuur, dat gun ik iedereen. Daarom wil ik met mijn werk zoveel mogelijk mensen inspireren. Vormgeving is één van die manieren. Momenten van verwondering zijn een opening naar de essentie van het bestaan en voor koestering van de aarde. Hier wil ik graag aan bijdragen.

Hoe jij kunt helpen: Petje.af is een super toffe manier om mij te steunen, zodat ik kan doen wat ik het liefste doe: mensen inspireren op weg naar een harmonische verbinding tussen mens en natuur. Als je mijn werk mooi vindt, is het tegelijkertijd voor jou ook van grote waarde. Samen op weg naar een mooie wereld met respect voor alles wat leeft.

Hoe werkt het?

Lidmaatschap: meteen genieten van een product bij jou thuis. Dat gaat als volgt: Je betaalt een vast bedrag per maand van 17 of 37 euro. Vervolgens mag je een product uitkiezen uit mijn collectie dat past bij jouw lidmaatschap (vegetable works tot 600 euro of een digitale print tot 1600 euro). Het werk mag dan bij jou thuis hangen gedurende de looptijd van het lidmaatschap. Stop je het lidmaatschap? Dan breng je het product weer retour naar Studio Angelique van der Valk. Het praktische stappenplan en de afspraken-huurovereenkomst-product zijn hier na te lezen en te bekijken.

Donaties: met jouw bijdragen bouw je jouw eigen kortingsbedrag op. Je betaalt via petje.af een donatiebedrag per maand naar keuze. Als je bij Studio Angelique van der Valk vervolgens een werk wilt kopen, worden al deze maandbedragen bij elkaar opgeteld. 70% van dit totaalbedrag vormt de korting en wordt afgetrokken van de te betalen prijs. Je kunt een werk voor jezelf aanschaffen, voor je bedrijf of voor iemand anders als cadeau, dat maakt niet uit.

Let op: Mocht je echter geen product willen kopen, dan worden je betaalde donaties niet in geld uitgekeerd. Het is dan gewoon een bijdrage aan Studio Angelique van der Valk, omdat je Angelique en haar werk een warm hart toedraagt.

Op angeliquevandervalk.nl kun je al mijn werk bekijken. Lieve groet en dankjewel voor je support, Angelique van der Valk

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Will van de Vossen50 euro

Een gebaar voor je kleurrijke en bijzondere kunstwerken in verbinding met de aarde. Ik wens je in deze periode van prachtige veranderingen veel momenten van inspiratie van je mooie werk.

Will van der Vossen

25 mei 2020

Warm hart (donatie)

€ 7 per maand

Inspireert mijn werk jou? Middels jouw bijdrage draag je de producten en mij een warm hart toe.

Ik neem dit petje af!

Lidmaatschap vegetable works (product tot 600 euro)

€ 17 per maand

  • Je product omwisselen 1x per jaar (optioneel)
  • Met je lidmaatschapsgeld bouw je een kortingsbedrag op twv 40% van je inleg: voor latere aankopen.
Ik neem dit petje af!

Direct in contact met de natuur. Je kunt genieten van een product (bijv. groente ingelijst) thuis voor de looptijd van het lidmaatschap.

Lidmaatschap digitale print (tot 1600 euro)

€ 37 per maand

  • Je product omwisselen 1x per jaar (optioneel)
  • Met je lidmaatschapsgeld bouw je een kortingsbedrag op twv 40% van je inleg: voor latere aankopen.
  • Direct een product in huis naar keuze (waarde tot 1600 euro)
Ik neem dit petje af!

Direct in contact met de natuur. Je kunt genieten van een digitale print thuis voor de looptijd van het lidmaatschap.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13