Hey, hoi, hallokidoki en hartstikke welkom op weer een stukje internet overgenomen door VanVerhalen. Wij zijn Florine ('die drukke') en Thijs ('die lange') en wij vertellen verhalen en poepen zo nu en dan op emmers. Met veel liefde maken wij een tweewekelijkse podcast, schrijven wij sappige reisanekdotes op, delen we wildkampeertips en busrecepten en geven we jullie een ongecensureerd inkijkje in ons leven als fulltime nomaden.

Deze podcast (en de content op de website overigens ook) is gratis beschikbaar (en dat blijft hij), maar kost wel geld om te maken. We willen jullie daarom vragen om ons te steunen. Zo kunnen wij ons Podbean-abonnement en de serverkosten voor de website betalen en meer flauwe grappen de wereld inslingeren.

Geniet je van onze verhalen, heb je wat aan de tips die we delen of draag je deze floddertjes een warm hart toe, help ons dan de wereld te blijven veroveren in uniseks regenjassen en afritsbroeken en overweeg een donatie!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Joost Maris25 euro

Ik zei het ook al op instagram maar nogmaals: jullie maken een heel groot deel uit van onze voorpret. Nog een maandje en dan gaan we voor geen idee hoe lang. Kan niet wachten!

10 juli 2022
Mariska Meijerink15 euro

Voor het eerstvolgende biertje op het terras, omdat ik zo enorm van jullie verhalen (IG en podcast) geniet

02 juni 2021
Mirjam Looij-Butijn25 euro

We hebben de knoop doorgehakt.. vanaf midden juli gaan we een jaar op reis met onze camper door Europa. En daar heeft jullie podcast aan bijgedragen!! DANK voor de humoristische, eerlijke en avontuurlijke verhalen die jullie delen op Insta en in de podcast💞

02 april 2021
Chantal15 euro

Gewoon dat jullie me helpen herinneren dat er nog een wereld buiten Utrecht is.

29 maart 2021
Minipensioen15 euro

Omdat we zo graag naar jullie gezever luisteren tijdens onze lange ritten in de van. 💛 En zodat ook jullie extra lang van jullie minipensioen kunnen genieten.

04 maart 2021
Frans40 euro

Vorig jaar augustus met onze zoon een paar dagen op stap geweest met een gehuurde camper en jullie podcast ontdekt. Sinds die luister ik met veel plezier en soms een lichte frons (ik ben ook opa😜) naar jullie. Ga zo door!

08 februari 2021
Maaike50 euro

Fijne kerst! Bedankt voor al die avonden tegen mij aan lullen ? Wanneer mijn lieve vriend tot laat in het restaurant aan het werk was en ik thuis lekker voor mezelf stond te kokkerellen waren jullie een gezellige toevoeging. Ik heb van jullie genoten!

24 december 2020
Rianne Krul50 euro

Fijne feestdagen, lievelings!

19 december 2020
Desiree 18 euro per jaar

jullie maken schoonmaken, strijken en allerlei andere klusjes zoveel leuker!

08 oktober 2020
Iris Gillissen15 euro

Omdat mijn reistijd Haarlem > Utrecht de afgelopen week zoveel korter was met jullie enthousiaste en informatieve geklets in mijn koptelefoon. Echt.. petje af! Even wegdromen over een nomadenbestaan, BEDANKT!

03 oktober 2020

FanVerhalen

€ 1 per maand

Je bent erbij, je bent erbij! Voor €1,- per maand krijg jij eeuwige dank, een shout out in de eerstvolgende podcast en een dikke luchtkus! Dank dat je het vastleggen van onze avonturen mede mogelijk maakt!

Ik neem dit petje af!

Rennie the Fan

€ 2,50 per maand

Voor €2,50 per maand krijg jij niet alleen eeuwige dank, een shout out en een luchtkus maar ook toegang tot extra materiaal. Ben je langer dan zes maanden donateur? Dan sturen we je een kaartje met een flauwe mop van Thijs en een lieve groet van Florine vanuit het land waar we ons dan bevinden.

Ik neem dit petje af!

Grandmaster Fan

€ 5 per maand

Jij superfan jij! Naast eeuwige dank, een hele batterij karmapunten, een shout out, een kaartje met flauwe mop en lieve groet en al het extra materiaal krijg jij van ons ook zo nu en dan een verrassing. Dat kan een souvenir zijn uit een land onderweg, bijzondere persoonlijke boodschappen, de eerste bladzijden van mijn nog niet geschreven boek, we gaan ons best voor je doen!

Ik neem dit petje af!

Fanliver extraordinaire

€ 10 per maand

Gaat het niet? 10 euro per maand? Jij gaat met ons mee op reis! Behalve al het bovenstaande (karmapunten, kussen, kaarten, cadeaus, de hele bu(p)s) nemen we je daadwerkelijk mee de hoogste bergen op, de diepste dalen in en bekijk jij vanaf de eerste rij zonsondergangen met ons. Stuur ons de mooiste foto op van jezelf en laat je verrassen!

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13