Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Tuinbroekies
Tuinbroekies

Tuinbroekies

Jouw wekelijkse tuinavonturen podcast29 petjes af

Gehuld in tuinbroek en onder het genot van een goede bak koffie, soms een biertje, praten Casper en Naan over hun avonturen in de achtertuin. Hoe maak je van je tuin een biodivers paradijs voor vogels en insecten, maar tegelijkertijd ook een plek om te ontspannen en genieten? Bestaat onkruid eigenlijk wel? Welke planten zet je waar? En hoe pak je dit allemaal aan op een betaalbare, eenvoudige manier? Met je eigen blote mannen (of vrouwen) klauwen, slim speuren op Marktplaats en een flinke dosis ‘kijken of het lukt’ ontstaat onder andere een natuurlijke vijver, een gigantische tuinkamer in een oude kweekkas en een kippenhok waar je huur voor zou kunnen vragen. Herover je tuin tegel voor tegel en zet de eerste stap naar je eigen, koele, groene paradijs.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Sanne van Mil55 euro per jaar

Ik luister geen podcasts, behalve deze 🍀

04 april 2023
Jessica de Beukelaer55 euro per jaar

Jaaaa ik kan toch niet achterblijven! Ik luister veel te graag en gun mezelf nog meer tuinpraat 😂 Keep up the good work 🍀

24 februari 2023
Martijn Konings55 euro per jaar

Leuk man! Luister altijd met veel plezier naar de podcast. Tof idee, die appgroep. Ik doe mee!

06 oktober 2022
Katrien V.55 euro per jaar

Goed bezig! Jullie enthousiaste initiatieven om Nederland groener en biodiverser te maken, op een vrolijke manier. Ik luister iedere week met plezier en lever graag een bijdrage.

29 september 2022
S wijnen27,50 euro per jaar

1 stap dichterbij de kalender

28 september 2022
Mark van der Weijden55 euro per jaar

Dank jullie wel voor de fijne podcast. Al die uren luisterplezier is me zeker 55 euro waard. Het lijkt me ook fijn gelijkgestemden in de whattsapp groep te ontmoeten! Groetjes uit Gierle, de Antwerpse Kempen.

18 september 2022

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0