Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer
Bekijk alle 500+ makers
Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet meer geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
ThuisPubQuiz

ThuisPubQuiz. De pubquiz voor in de kroeg, maar dan... thuis! Om de donderdag zetten hosts Sander & Lennaert een nieuwe pubquiz online die je helemaal gratis thuis kan spelen. Gewoon via Spotify en alle andere podcasts-apps.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Jasper€ 7 per maand

Heren, Wat een geweldige podcast. Onlangs ontdekt en inmiddels al veel vrienden enthousiast gemaakt. Ik hoop dat jullie, nu alle Corona-maatregelen van tafel zijn, nog lang doorgaan met deze fantastische quizzen! Hierbij een nieuwe ‘betweter’. Groet, Jasper

12 april 2022
Jorien Besemer€ 10

Heb jullie quizzen pas sinds kort ontdekt en luister nu alles vanaf het begin in de auto van en naar werk. Opeens lijken de ritten veel korter! Bedankt mannen!

27 januari 2022
Agnes Michiels€ 50

Hoi, ik geniet enorm van jullie quizzen! Ga zo door! Ik hoef geen bierviltjes, dus bij deze een eenmalige bijdrage. Groetjes, Agnes

11 december 2021
Annelies€ 7 per maand

Bedankt voor alle leuke quizzen tot nu toe!

06 maart 2021

BetWeter

€ 7 per maand

  • TPQ op woensdag
  • Afbeeldingenronde
  • ThuisPubQuiz Bierviltjes (na 2 betalingen)
Ik neem dit petje af!

Als BetWeter zorg je ervoor dat we om de week een super leuke en uitdagende ThuisPubQuiz kunnen blijven maken. Tnx, ouwe BetWeter die je bent!

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3