ThemeTalk is dé Nederlandse podcast over ontwikkelingen in pretparken en themaparken over de hele wereld. Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen hebben een grenzeloze passie voor themaparken en bespreken iedere week het nieuws uit de parken en hun eigen ervaringen in parken over de hele wereld.

Het maken van ThemeTalk kost geld. Bijvoorbeeld het in de lucht houden van onze afleveringen en website, maar ook de wekelijkse trip naar de opnameplek kost ons geld. Om uit die kosten te komen vragen we onze vaste luisteraars om een bijdrage. Nieuwe afleveringen van ThemeTalk blijven altijd voor iedereen gratis beschikbaar, maar we willen voor mensen die ons financieel steunen graag iets extra's bieden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Marijn van Ginkel5 euro per maand

Super dank voor de jarenlange luisterervaring! Alle afleveringen nu opnieuw aan het luisteren, grappig om mezelf in afl 43 met mijn piepstem te horen. Via de appgroep hoop ik in contact te komen met andere voor een bezoek aan bijv. de Efteling. Groetjes Marijn

30 november 2023
Nino Arends5 euro per maand

Op 4 november 2022 ontmoette ik Maurice tijdens de Toverland Halloween Nights. Naar aanleiding van ons gesprek beloofde ik hem om mijn petje af te nemen voor ThemeTalk. Ongeveer een jaar na dato los ik deze belofte in; beter laat dan nooit.

25 oktober 2023
Bart van Ham60 euro per jaar

Ga zo door jongens! Samen met de mannen uit Kaatsheuvel en de nestor uit Vlaanderen mijn dagelijkse afwas-kameraden. Jullie hebben we al door heel wat uurtjes vaat geholpen!

25 oktober 2023
Rik Baijens60 euro per jaar

Hoi Maurice en Thomas, Ook ik ben door die meid uit de vorige post aangestoken met jullie podcastvirus op onze Engeland Pretparken trip, kapot gelachen op jullie verhalen in de auto tussen de pretparken door, super leuk en zeker deze ondersteuning waard!

24 oktober 2023
Eline du Mee60 euro per jaar

Hallo mede pretparkfanaten Thomas en Maurice,

Hier dan de vriendin van die twee mensen mega enthousiast heeft gemaakt voor jullie podcast! Ik smul ervan en zit vaak hardop mee te gieren. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Groetjes, Eline

24 oktober 2023
Florien Huijgens60 euro per jaar

Hoi Maurice en Thomas,

Ik was nog geen podcastluisteraar, maar tijdens een pretparktrip door Engeland ben ik via een vriendin bij jullie podcast uitgekomen en nu zit ik iedere week met smacht te wachten op de nieuwe aflevering. Ga zo door!

Groetjes, Florien

24 oktober 2023
Bart Renders90 euro per jaar

Dank je voor de ondertussen al 3 jaar dat ik jullie podcast luister. Ben begonnen tijdens de corona lockdown en het is een gewoonte geworden. Ik kijk altijd uit naar de nieuwe afleveringen. Doe zo verder en hopelijk tot snel in pretparkland.

23 oktober 2023
Jeroen5 euro per maand

Top guys! Ga zo door

17 oktober 2023
Fons Bannenberg5 euro per maand

Hoi Thomas en Maurice, Sinds begin dit jaar geniet ik ontzettend van jullie podcast nadat ik getipt werd door mijn broer om na te genieten van onze Orlando reis vorig jaar. Sindsdien heb ik alle! afleveringen teruggeluisterd. Vandaar mijn petje af voor jullie!

14 oktober 2023
Merle van Gorp5 euro per maand

Ik heb jullie via een pretparkvriendin van mij ontdekt. Ik zit iedere dag 1,5 uur in de auto en geniet echt van jullie podcast! Heerlijk om mede pretparkfanaten te leren kennen!

19 september 2023

Draaimolen-fan

€ 2 per maand

 • Naamsvermelding in ThemeTalk
 • Toegang tot bonusafleveringen
Ik neem dit petje af!

Een draaimolen-fan helpt ons financieel uit de brand. Tof!

Achtbaan-fan

€ 5 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
Ik neem dit petje af!

De achtbaan-fan wil ons een extra duwtje in de rug geven. We zijn je dankbaar!

Hypercoaster-fan

€ 7,50 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
 • Exclusieve meetings en activiteiten in pretparken
Ik neem dit petje af!

De hypercoaster-fan krijgt geen genoeg van ThemeTalk en wil meer. Je bent geweldig!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0