ThemeTalk is dé Nederlandse podcast over ontwikkelingen in pretparken en themaparken over de hele wereld. Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen hebben een grenzeloze passie voor themaparken en bespreken iedere week het nieuws uit de parken en hun eigen ervaringen in parken over de hele wereld.

Het maken van ThemeTalk kost geld. Bijvoorbeeld het in de lucht houden van onze afleveringen en website, maar ook de wekelijkse trip naar de opnameplek kost ons geld. Om uit die kosten te komen vragen we onze vaste luisteraars om een bijdrage. Nieuwe afleveringen van ThemeTalk blijven altijd voor iedereen gratis beschikbaar, maar we willen voor mensen die ons financieel steunen graag iets extra's bieden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Willem60 euro per jaar

Dag Thomas en Maurice. Wat een plezier om wekelijks jullie podcast te beluisteren. Als Belg lach ik me een kriek wanneer jullie je mooiste Vlaams accent bovenhalen. Voor mij mag al het Belgische pretparknieuws voortaan wel zo klinken ;) Groetjes, Willem

10 november 2022
Paul Dekker5 euro per maand

Ik wil jullie bedanken voor het aanwakkeren van mijn liefde voor themaparken. Dankzij Thomas zijn verslag ook alleen naar Californië gegaan voor vier dagen Disney en de VIP tour bij Universal. Reden genoeg dus om mijn petje af te nemen voor jullie. Veel dank

09 november 2022
Joris Egging2 euro per maand

Hallo Thomas en Maurice, na al ruim 70 afleveringen terug te hebben geluisterd vond ik het maar tijd voor mijn petje af. Als 15 jarige pretparkfan is het nog erg moeilijk om vaak een park te bezoeken, maar door jullie podcast blijf ik toch goed op de hoogte!

06 november 2022
verkerk2 euro per maand

Wat leuk om jullie te beluisteren. Volg zelf veel Disney YouTube en Efteling.groetjes Arjan die al wat jaartjes mee gaat 😎

19 september 2022
Michiel Elshout5 euro per maand

Nadat Spotify jullie podcast tussen de suggesties heeft geplaatst, ben ik verslingerd aan de podcast. Sindsdien ben ik fervent luisteraar en kan ik genieten van alle zin en onzin die jullie spuwen. Houd jullie podcast lekker ongenuanceerd en ga zo door!

13 september 2022
Siem Hovens5 euro per maand

Thomas en Maurice jullie zijn goed bezig, leuke podcast. Ga zo door. ik luister alle podcasten in de auto. Op weg naar huis, lekker afschakelen of naar leuk pretpark Groetjes Siem

08 september 2022
Wessel Kort5 euro per maand

Ik ben hier echt niet alleen maar voot de whatsappgroep… echt niet… Wanneer een special over themaparkmagie?🤓

01 september 2022
Melvin Rijk60 euro per jaar

Het heeft even geduurd maar bij deze dan eindelijk mijn petje af voor jullie! Simpelweg omdat ik niet zonder jullie kan. Heerlijke podcast voor escapisme, want daar doen we het toch uiteindelijk voor!

10 augustus 2022
Ramón van Doorn5 euro per maand

Hoi mannen, nadat jullie mijn vraag al uitgebreid behandeld hebben, moet ik natuurlijk wel mijn petje af nemen. Ga vooral zo door, ik luister al tijden met veel plezier naar jullie!

05 augustus 2022
Maikel Rouwendal5 euro per maand

Hoi Thomas en Maurice, ik luister nog niet zo lang naar jullie podcast want ik heb deze pas een paar maanden geleden "ontdekt". Ik neem mijn petje voor jullie af, het is iedere week fijn om naar jullie te luisteren en te lachen om jullie humor. Ga zo door!

24 juli 2022

Draaimolen-fan

€ 2 per maand

 • Naamsvermelding in ThemeTalk
 • Toegang tot bonusafleveringen
Ik neem dit petje af!

Een draaimolen-fan helpt ons financieel uit de brand. Tof!

Achtbaan-fan

€ 5 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
Ik neem dit petje af!

De achtbaan-fan wil ons een extra duwtje in de rug geven. We zijn je dankbaar!

Hypercoaster-fan

€ 7,50 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
 • Exclusieve meetings en activiteiten in pretparken
Ik neem dit petje af!

De hypercoaster-fan krijgt geen genoeg van ThemeTalk en wil meer. Je bent geweldig!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9