Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

ThemeTalk is dé Nederlandse podcast over ontwikkelingen in pretparken en themaparken over de hele wereld. Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen hebben een grenzeloze passie voor themaparken en bespreken iedere week het nieuws uit de parken en hun eigen ervaringen in parken over de hele wereld.

Het maken van ThemeTalk kost geld. Bijvoorbeeld het in de lucht houden van onze afleveringen en website, maar ook de wekelijkse trip naar de opnameplek kost ons geld. Om uit die kosten te komen vragen we onze vaste luisteraars om een bijdrage. Nieuwe afleveringen van ThemeTalk blijven altijd voor iedereen gratis beschikbaar, maar we willen voor mensen die ons financieel steunen graag iets extra's bieden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Melvin Rijk€ 60 per jaar

Het heeft even geduurd maar bij deze dan eindelijk mijn petje af voor jullie! Simpelweg omdat ik niet zonder jullie kan. Heerlijke podcast voor escapisme, want daar doen we het toch uiteindelijk voor!

10 augustus 2022
Ramón van Doorn€ 5 per maand

Hoi mannen, nadat jullie mijn vraag al uitgebreid behandeld hebben, moet ik natuurlijk wel mijn petje af nemen. Ga vooral zo door, ik luister al tijden met veel plezier naar jullie!

05 augustus 2022
David Oppenheim€ 5 per maand

Beste ThoMauTalkers, hierbij steun ik jullie in jullie prettige pretparkpodcast om zo nog meer gezellige babbels uit te brengen! Maurice, gefeliciteerd met je kleintje en Thomas gefeliciteerd met je top 5 overwinning in de slimste mens! Mooie show nog!

25 juli 2022
Maikel Rouwendal€ 5 per maand

Hoi Thomas en Maurice, ik luister nog niet zo lang naar jullie podcast want ik heb deze pas een paar maanden geleden "ontdekt". Ik neem mijn petje voor jullie af, het is iedere week fijn om naar jullie te luisteren en te lachen om jullie humor. Ga zo door!

24 juli 2022
Dominique Boon€ 2 per maand

Lekker bezig heren, al lange tijd luister ik met veel plezier! Ik wil volgend jaar voor het eerst naar Tokyo Disney, hebben jullie tips voor het boeken en waar te verblijven? Groeten, Dominique

18 juli 2022
Quinten Smits€ 5 per maand

Hey Thomas en Maurice, Na al een hele poos te luisteren naar jullie podcast toch maar een keer een petje af doen :) het zou super tof zijn als jullie een kleine sneaky vermelding kunnen doen naar mijn insta @pretparkavontuurtjes ipv de naamsvermelding :)

07 juli 2022
Xavier€ 5 per maand

Heyy, Vanaf 2018 met de bonus aflevering 2 miljard naar paris ben ik begonnen met luisteren. Nu al die jaren later nog steeds! Dank jullie wel en alvast gefeliciteerd met vaderschap Maurice!!!

Petje af voor jullie Groetjes Xavier

23 juni 2022
Siem€ 5 per maand

Hallo Thomas en Maurice. Ik luister eigenlijk wel dagelijks naar jullie podcast en vond het na een goede 200 afleveringen wel waard om ook mijn petje af te nemen. Ik weet niet zeker of deze vraag behandeld is maar wat is eigenlijk jullie favoriete 3 achtbanen?

14 juni 2022
Naomi Sieben€ 5 per maand

Ik luister altijd met veel plezier naar jullie podcast! Dank jullie wel voor alle fijne luisteruren tijdens het wandelen met de honden of lekker op de bank met een theetje! :)

05 juni 2022
Claire€ 5 per maand

Ik heb jullie sinds kort ontdekt en ben alles vanaf afl. 1 aan het inhalen. Erg bijzonder om de hele Corona pretpark ellende nogmaals via jullie te beleven. Jullie zijn een dagelijks onderdeel van mijn werkdag en autorit en daarom neem ik graag mijn petje af.

02 juni 2022

Draaimolen-fan

€ 2 per maand

 • Naamsvermelding in ThemeTalk
 • Toegang tot bonusafleveringen
Ik neem dit petje af!

Een draaimolen-fan helpt ons financieel uit de brand. Tof!

Achtbaan-fan

€ 5 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
Ik neem dit petje af!

De achtbaan-fan wil ons een extra duwtje in de rug geven. We zijn je dankbaar!

Hypercoaster-fan

€ 7,50 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
 • Exclusieve meetings en activiteiten in pretparken
Ik neem dit petje af!

De hypercoaster-fan krijgt geen genoeg van ThemeTalk en wil meer. Je bent geweldig!

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3