ThemeTalk is dé Nederlandse podcast over ontwikkelingen in pretparken en themaparken over de hele wereld. Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen hebben een grenzeloze passie voor themaparken en bespreken iedere week het nieuws uit de parken en hun eigen ervaringen in parken over de hele wereld.

Het maken van ThemeTalk kost geld. Bijvoorbeeld het in de lucht houden van onze afleveringen en website, maar ook de wekelijkse trip naar de opnameplek kost ons geld. Om uit die kosten te komen vragen we onze vaste luisteraars om een bijdrage. Nieuwe afleveringen van ThemeTalk blijven altijd voor iedereen gratis beschikbaar, maar we willen voor mensen die ons financieel steunen graag iets extra's bieden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Milan Hundersmarck5 euro per maand

Hey, ik luister al sinds 2019 naar themetalk en ik hoop jullie met mijn petje te kunnen bedanken voor mijn verslaving en de talloze momenten dat ik veel te hard moest lachen om jullie grapjes.

19 mei 2023
Joris Scholten5 euro per maand

Na een jaar meeluisteren en terugluisteren is het tijd om mijn petje af te nemen. Door deze podcast is de liefde voor themeparks weer helemaal aangewakkerd!

19 mei 2023
Charlotte Reijm7,50 euro per maand

Na 1,5 jaar terugluisteren in de file (lang leve regio Rotterdam) ben ik eindelijk helemaal bij met de podcast! Hoog tijd om mijn petje eens af te nemen dus :) ga zo door! Ik heb al vaak hardop in de auto gelachen wat soms wat vreemde blikken opleverde..

20 april 2023
Rutger Wolters (L)5 euro per maand

Ja! Top podcast heren! Heerlijk geouwehoer gemixt met relevant nieuws en interessante updates! Onmisbaar geworden voor deze pretpark nerd! Thanks!

07 februari 2023
Danny de Jong5 euro per maand

Nu al vele afleveringen verder toch mijn petje af voor jullie. Top podcast en heerlijk om naar te luisteren. Bijna met thomas de trackwalk gedaan bij toverland voor missie 538 maar op laatste moment afgetroefd helaas hhahaha Volgende keer bied ik weer mee.

18 januari 2023
Marian24 euro per jaar

Dank voor jullie leuke podcast! Inmiddels heb ik dankzij jullie Europa Park (voor het eerst) en Disneyland Parijs (weer sinds lange tijd) bezocht. Ik luister met plezier en vind het nu wel tijd voor een petje 🫡. Ga zo door!

03 januari 2023
Jurriën van Beek5 euro per maand

Heerlijk dat gekeuvel over pretparken. Ga zo door.

23 december 2022
Timo Van Gils5 euro per maand

Hey heren,ik luister nu al bijna een jaar naar themetalk. Ga zo door het is fantastisch! Dan heb ik nog een vraag voor jullie. In vorige afleveringen gaven jullie aan ride to Happiness te heftig te vinden. Voor mij staat deze achtbaan op 1. Wat gaat hier mis?

16 december 2022
Robin Meijer60 euro per jaar

Dag Thomas en Maurice, luisteraar van het eerste uur hier enorm bedankt voor de super vermakelijke podcast heerlijk om jullie ongenuanceerde mening te horen. ik ben het dan ook vaak met één van jullie eens

Btw, bring back de omroep branbant verslaggever!

06 december 2022
Willem60 euro per jaar

Dag Thomas en Maurice. Wat een plezier om wekelijks jullie podcast te beluisteren. Als Belg lach ik me een kriek wanneer jullie je mooiste Vlaams accent bovenhalen. Voor mij mag al het Belgische pretparknieuws voortaan wel zo klinken ;) Groetjes, Willem

10 november 2022

Draaimolen-fan

€ 2 per maand

 • Naamsvermelding in ThemeTalk
 • Toegang tot bonusafleveringen
Ik neem dit petje af!

Een draaimolen-fan helpt ons financieel uit de brand. Tof!

Achtbaan-fan

€ 5 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
Ik neem dit petje af!

De achtbaan-fan wil ons een extra duwtje in de rug geven. We zijn je dankbaar!

Hypercoaster-fan

€ 7,50 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
 • Exclusieve meetings en activiteiten in pretparken
Ik neem dit petje af!

De hypercoaster-fan krijgt geen genoeg van ThemeTalk en wil meer. Je bent geweldig!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0