ThemeTalk is dé Nederlandse podcast over ontwikkelingen in pretparken en themaparken over de hele wereld. Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen hebben een grenzeloze passie voor themaparken en bespreken iedere week het nieuws uit de parken en hun eigen ervaringen in parken over de hele wereld.

Het maken van ThemeTalk kost geld. Bijvoorbeeld het in de lucht houden van onze afleveringen en website, maar ook de wekelijkse trip naar de opnameplek kost ons geld. Om uit die kosten te komen vragen we onze vaste luisteraars om een bijdrage. Nieuwe afleveringen van ThemeTalk blijven altijd voor iedereen gratis beschikbaar, maar we willen voor mensen die ons financieel steunen graag iets extra's bieden.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Sebastiaan van der Wal90 euro per jaar

Na al enige tijd trouw iedere week naar TT te luisteren dan nu mijn bijdrage gestart te leveren. Iedere week erg vermakelijk om het laatste pretpark nieuws, Maurice zijn frustraties en Thomas zijn aanstekelijke lach te horen! Dank voor het luister plezier!

01 maart 2024
Rick de chefkok2 euro per maand

Na lang luisteren nu mijn petje af gedaan, ik ben nu eigenlijk pas 2jaar een "pretparkfan" en sindsdien eigenlijk alleen maar positieve herinneringen gemaakt. Mezelf heel erg verbaasd in phantasialand met sneeuw wakker worden in rookburgh. MAGISCH

18 februari 2024
Glenn Tuyt5 euro per maand

Absoluut de beste Nederlandse pretparkpodcast. Zeer leuk om naar te luisteren en een fijne energie tussen Thomas en Maurice. De podcast blijft interessant door de leuke sfeer en afwisseling van locaties, ongeacht de lengte van de afleveringen.

15 januari 2024
Ronald Klappe60 euro per jaar

Na anderhalf jaar is het wel eens tijd. De enige podcast waar ik elke week op zit te wachten, en altijd met super veel plezier naar luister. Van begin tot het eind. Jullie zijn geweldig mannen! Ga zo door!

05 januari 2024
Kim5 euro per maand

Hoi mannen! Ik geniet nu al een aantal maanden van jullie podcast dus het leek me tijd om er wat euromunten tegenaan te gooien om jullie te steunen :) Thanks voor alle fijne content! Groetjes Kim

06 december 2023
Bart van Ham60 euro per jaar

Ga zo door jongens! Samen met de mannen uit Kaatsheuvel en de nestor uit Vlaanderen mijn dagelijkse afwas-kameraden. Jullie hebben we al door heel wat uurtjes vaat geholpen!

25 oktober 2023
Rik Baijens60 euro per jaar

Hoi Maurice en Thomas, Ook ik ben door die meid uit de vorige post aangestoken met jullie podcastvirus op onze Engeland Pretparken trip, kapot gelachen op jullie verhalen in de auto tussen de pretparken door, super leuk en zeker deze ondersteuning waard!

24 oktober 2023
Eline du Mee60 euro per jaar

Hallo mede pretparkfanaten Thomas en Maurice,

Hier dan de vriendin van die twee mensen mega enthousiast heeft gemaakt voor jullie podcast! Ik smul ervan en zit vaak hardop mee te gieren. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Groetjes, Eline

24 oktober 2023
Florien Huijgens60 euro per jaar

Hoi Maurice en Thomas,

Ik was nog geen podcastluisteraar, maar tijdens een pretparktrip door Engeland ben ik via een vriendin bij jullie podcast uitgekomen en nu zit ik iedere week met smacht te wachten op de nieuwe aflevering. Ga zo door!

Groetjes, Florien

24 oktober 2023
Bart Renders90 euro per jaar

Dank je voor de ondertussen al 3 jaar dat ik jullie podcast luister. Ben begonnen tijdens de corona lockdown en het is een gewoonte geworden. Ik kijk altijd uit naar de nieuwe afleveringen. Doe zo verder en hopelijk tot snel in pretparkland.

23 oktober 2023

Draaimolen-fan

€ 2 per maand

 • Naamsvermelding in ThemeTalk
 • Toegang tot bonusafleveringen
Ik neem dit petje af!

Een draaimolen-fan helpt ons financieel uit de brand. Tof!

Achtbaan-fan

€ 5 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
Ik neem dit petje af!

De achtbaan-fan wil ons een extra duwtje in de rug geven. We zijn je dankbaar!

Hypercoaster-fan

€ 7,50 per maand

 • Toegang tot bonusafleveringen
 • Toegang tot onze WhatsApp-groep
 • Naamsvermelding en vraag in ThemeTalk
 • Voorrang bij live opnames, de pubquiz en andere activiteiten
 • Exclusieve meetings en activiteiten in pretparken
Ik neem dit petje af!

De hypercoaster-fan krijgt geen genoeg van ThemeTalk en wil meer. Je bent geweldig!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0