Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer
Teun en Gijs vertellen meer
Teun en Gijs vertellen meer

Teun en Gijs vertellen meer

Exclusieve afleveringen waarin we nóg meer vertellen!
Ik neem mijn petje af!
Word lid vanaf € 4 per maand

Een wekelijkse extra aflevering waarin we nóg meer vertellen over alles wat ons bezielt, wat we hebben meegemaakt en wat we vinden van onszelf, elkaar en de hele wereld. Met ruimte voor nieuwe rubrieken, vragen van de beste luisteraars ter wereld en meer elitaire praat.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Ilan Spiro€ 4 per maand

Na elk van de 83 reguliere afleveringen te hebben beluisterd gaat ook mijn petje voor jullie af. Dank Teun en Gijs, ik heb er twee vrienden bij.

06 augustus 2022
Dani€ 44 per jaar

Heerlijk alles terugkijken!

01 augustus 2022
Hedwig van Bree€ 44 per jaar

Omdat Marcel en Gijs even op vakantie zijn en maar soms podcast plaatsen in die periode, ben ik begonnen met deze podcast. Het bed op ons vakantieadres trilt daarom regelmatig omdat ik lig te bulderen van het lachen naast mijn slapende man; bedankt!

27 juli 2022
Sharon van Doorn-Munniks de Jongh Luchsinger€ 4 per maand

Hallo Gijs en Teun, maar natuurlijk ook Hanneke en de rest van jullie crew. Ik luister altijd met veel plezier naar jullie dus neem ik graag mijn petje af. Ga zo door!

Lieve groetjes, Sharon

24 juli 2022
Carla van Dokkum€ 44 per jaar

Podcasts luisteren doe ik nog niet zo lang. Nu die van jullie met bovenmatige interesse (verslaafd) vanaf t begin terug aan t luisteren. Hoe twee heel verschillende jongens vanaf hun tienerjaren bevriend zijn. Hoe die vriendschap zich ontwikkelt. Zo boeiend🤗

19 juli 2022
Petra€ 4 per maand

Jullie zijn fantastisch!

29 juni 2022
Marie de Mups€ 44 per jaar

Petje af voor jullie keuze om niet naar podimo over te stappen! Zet m op en ga zo door! En lang leve Hanneke, I love Hanneke ‘hallo jongens’ !

15 juni 2022
Weltevreden€ 4 per maand

Super dat jullie niet met Podimo in zee gaan! Groot compliment voor die integriteit. Podimo wil profiteren van anderen, net als (voetbal-) makelaars, managers, etc.

Luisterde de extra altijd al met m'n vrouw, maar ben nu zelf ook lid geworden als support.

30 mei 2022
Ruby€ 44 per jaar

No podimoooooo 👍🏼👍🏼👍🏼😊

18 mei 2022
pvdb€ 4 per maand

Jullie hebben een erg grappige en soms rake podcast. Podimo is voor mij de Prins Bernhard Jr. van de podcastbedrijven en jullie zijn de Erik Hazelhoff Roelfsema onder de podcasts. Bij deze mijn bijdrage voor het Goed tegen het Kwaad.

09 mei 2022

Teun & Gijs vertellen meer

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Wekelijks een exclusieve aflevering
Ik neem dit petje af!
Een wekelijkse extra aflevering waarin we nóg meer vertellen over alles wat ons bezielt, wat we hebben meegemaakt en wat we vinden van onszelf, elkaar en de hele wereld. Met ruimte voor nieuwe rubrieken, vragen van de beste luisteraars ter wereld en meer elitaire praat. Betaal je per maand? Dan kan je voor een maand afleveringen terugluisteren. Sluit je een jaarabonnement af? Dan heb je toegang tot het hele archief aan extra afleveringen!

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3