Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer
Teun en Gijs vertellen meer
Teun en Gijs vertellen meer

Teun en Gijs vertellen meer

Exclusieve afleveringen waarin we nóg meer vertellen!

Een wekelijkse extra aflevering waarin we nóg meer vertellen over alles wat ons bezielt, wat we hebben meegemaakt en wat we vinden van onszelf, elkaar en de hele wereld. Met ruimte voor nieuwe rubrieken, vragen van de beste luisteraars ter wereld en meer elitaire praat.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Jelske Peterson44 euro per jaar

1 keer per week was toch écht niet afdoende!!!

26 september 2022
Moniek Baars44 euro per jaar

We trakteerden ons deze zomer op 1 'Meer'-abonnement om de reis naar Italië te veraangenamen. En terug, natuurlijk. En nu kunnen we niet meer zonder en abonneer ik me uiteraard ook. Ben dol op de boekenclub, A.F.Th is pure nostalgie. Moniek

12 september 2022
Annemarie Aquarius44 euro per jaar

Hierbij mijn petje af! Ik kijk iedere week uit naar jullie nieuwe 'feel good' - podcast. Bedankt voor de mooie verhalen, Teun en Gijs 😊 Annemarie

08 september 2022
Maurice Groninger44 euro per jaar

"Alles" zittend/ liggend beluisterd. Eerst viel ik makkelijk met Maarten van Rossem in slaap maar heb ondervonden dat het ook met jullie lukt; vaak met een lach rond de mond.

01 september 2022
Annemarie van Brummelen44 euro per jaar

Omdat ik er eenmaal per maand mijn cappucinootje voor over heb... Ik ben Fan👏💫

28 augustus 2022
Ilan Spiro4 euro per maand

Na elk van de 83 reguliere afleveringen te hebben beluisterd gaat ook mijn petje voor jullie af. Dank Teun en Gijs, ik heb er twee vrienden bij.

06 augustus 2022
Dani44 euro per jaar

Heerlijk alles terugkijken!

01 augustus 2022
Hedwig van Bree44 euro per jaar

Omdat Marcel en Gijs even op vakantie zijn en maar soms podcast plaatsen in die periode, ben ik begonnen met deze podcast. Het bed op ons vakantieadres trilt daarom regelmatig omdat ik lig te bulderen van het lachen naast mijn slapende man; bedankt!

27 juli 2022
Sharon van Doorn-Munniks de Jongh Luchsinger4 euro per maand

Hallo Gijs en Teun, maar natuurlijk ook Hanneke en de rest van jullie crew. Ik luister altijd met veel plezier naar jullie dus neem ik graag mijn petje af. Ga zo door!

Lieve groetjes, Sharon

24 juli 2022
Carla van Dokkum44 euro per jaar

Podcasts luisteren doe ik nog niet zo lang. Nu die van jullie met bovenmatige interesse (verslaafd) vanaf t begin terug aan t luisteren. Hoe twee heel verschillende jongens vanaf hun tienerjaren bevriend zijn. Hoe die vriendschap zich ontwikkelt. Zo boeiend🤗

19 juli 2022

Teun & Gijs vertellen meer

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Wekelijks een exclusieve aflevering
Ik neem dit petje af!
Een wekelijkse extra aflevering waarin we nóg meer vertellen over alles wat ons bezielt, wat we hebben meegemaakt en wat we vinden van onszelf, elkaar en de hele wereld. Met ruimte voor nieuwe rubrieken, vragen van de beste luisteraars ter wereld en meer elitaire praat. Betaal je per maand? Dan kan je voor een maand afleveringen terugluisteren. Sluit je een jaarabonnement af? Dan heb je toegang tot het hele archief aan extra afleveringen!

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2