De Telekids Generatie is een podcastserie over de impact van Telekids op een complete generatie, die volledig is geproduceerd door mij, Elger van der Wel. In het maken van De Telekids Generatie is ontzettend veel tijd en liefde gaan zitten. Ik ben er van de zomer van 2019 tot en met het voorjaar van 2020 mee bezig geweest! Daar komt nog bij dat het maken van een podcast geld kost: apparatuur, software, hosting, muziekrechten etc.

Daarom wil ik je vragen om, als je het een leuke podcast vindt, mij eenmalig financieel te steunen. Dat geeft met de mogelijkheid om ook in de toekomst dit soort projecten te starten.

Steunen doe je door op de groene knop 'Petje af' te klikken.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Dominique Keizer5 euro

Heerlijke podcast! Brengt me terug in de tijd! Thnx!

30 oktober 2021
Vincent Streep9,99 euro

Top Podcast, bedankt

15 oktober 2021
Brenda10 euro

Geweldige podcasts! Dankjewel daarvoor! Met veel plezier aan het luisteren en meezingen (ik verbaas mezelf dat ik bijna alle songteksten nog woordelijk mee kan zingen), haha!

05 april 2021
Sjoerd B5 euro

Afgelopen dagen genoten van dit jeugdsentiment, waar is die mooie tijd gebleven met telekids en grote shows als de honeymoonquiz, love letters, doet ie het of doet ie het niet, etc. Genieten!

16 juli 2020
Daphne Peppenster52 euro

Super!! Ik heb enorm genoten van de podcast, alle verhalen, terugblikken, herinneringen. Het heeft me aan het denken gezet en ik ben ook in mijn leven nagegaan wat de invloed is geweest van Telekids in mijn leven en mijn keuzes daarin. Dankje!

22 juni 2020
Gertjan Aalpoel5 euro

Bedankt voor een fantastische terugblik op een belangrijk stukje jeugd. Een fenomeen dat ook bij mij (nog altijd) de drang tot creëren stimuleert.

21 mei 2020
Daphny50 euro

Hoedje, sjaaltje & petje af voor jouw Pittige Podcasts! Chapeau Elger en dank aan iedereen voor de sweet memories ?

16 mei 2020
Kees Romkes25 euro

Elke keer weer een genot om naar te luisteren, met name de muziekaflevering met Carlo (aflevering 8) is waanzinnig gaaf. Wat een mooi stuk geschiedenis in the making!

24 maart 2020
Ben Prins25 euro

Deze ontzettend toffe podcast brengt me niet alleen helemaal terug naar een geweldige, ouderwetse zaterdagochtend in pyjama op de bank, hij leerde mij dat Telekids echt een stukje heeft bijgedragen aan wie ik ben geworden! Ik ben er LYRISCH over!

20 december 2019
Sylvia5 euro per aflevering

Zo leuk dat Telekids na 20 jaar stoppen nog steeds zo leeft onder de fans! Ga zeker dat leuke Telekids shirt dragen

28 november 2019

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0