Luister mee en wordt een Talentsustainability! Jij ontvangt tips, advies, leuke nice to knows en nog veel meer. Voel je energieker door doen wat je leuk vindt. Jij krijgt informatie over ondernemerschap, talent- en organisatie ontwikkeling en voeding. Voeding? Ja, lekker in je vel is niet alleen wat je doet maar wie je bent en wat je eet. Voeding is je motor en is bepalend voor je lichaam en mind. Alleen luisteren, dat kan in het pakket 'Ja, maar....' met het pakket 'Ja, EN ....' kom je in beweging, dat raakt je, dat wil je en ik daag jou graag uit.

Ja, maar.....

€ 5 per maand

Dit is een luisterpakket. Jij hebt een excuus. Jij hoeft niets gewoon luisteren naar de feitjes, de weetjes, de ditjes en datjes, de verhalen van mensen en zoveel meer. Wil je zelf actief ermee aan de slag neem dan het 'EN'. Dit is het uitgebreide pakket met zoveel extra's. Verhalen die aan bod komen zijn: 👍talent en ontwikkeling 👍voeding 👍ondernemerschap 👍leiderschap

Bij een langdurige lidmaatschap krijg je de mogelijkheid om het content terug te luisteren. Dit krijg je als je meer dan 5 maand lid bent van mijn podcast. Als je voor een jaarbetaling kiest dan betaal je 55,- Euro in plaats van 60,-. en heb je eenmalig kosten. Het abonnement is dagelijks opzegbaar.

Ik neem dit petje af!

Ja, EN.....

€ 14,95 per maand

Jij bent of wilt een talentsustainability worden. Jij luistert niet alleen, jij komt in actie, jij komt in beweging en zegt volmondig JA! Als extra krijg jij bij dit pakket een duwtje, daar waar jij het nodig hebt. Jij ontvangt exclusieve tips om een echte talentsustainability te worden. Iedere maand komen diverse onderwerpen aan bod: 👍Talent en ontwikkeling 👍Voeding 👍Ondernemerschap 👍(persoonlijk) Leiderschap Iedere maand krijg je een uitnodiging voor een Q en A sessie. Jij krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over de onderwerpen die behandeld zijn. Waar loop je tegenaan, wat heb je nodig, waar kan ik je bij helpen? En nog meer voordelen: 👌maandelijkse live training over verschillende onderwerpen

👌toegang tot (opgenomen) gesprekken of video's

👌Jij wordt lid van een community. Jij maakt onderdeel uit van een groep. Onderling kun je de ervaring uitwisselen, een maatje zoeken of gewoon lekker je gang gaan.

👌Jij krijgt de exclusieve mogelijkheid een 1 op 1 gesprek aan te vragen. Van deze mogelijkheid kun je gebruik maken als je minimaal 5 maand lid bent of als gekozen hebt voor de jaarbetaling.

👌Bij een langdurige lidmaatschap krijg je de mogelijkheid om het content terug te luisteren. Dit krijg je als je meer dan 5 maand lid bent van mijn podcast.

Als je voor een jaarbetaling kiest dan betaal je 165,- Euro en heb je eenmalig kosten. Het abonnement is flexibel en dagelijks opzegbaar.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13