Doel

€ 38 van € 50 per maand

76% van het doel is behaald

Patch

Ontvang elk jaar een exclusieve patch van de Nederlandstalige Star Wars community die je bv. aan je tas of trui kunt vastmaken.

Star Wars Awakens (SWA) is sinds 2015 uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige Star Wars community.

Belangrijk: 100% van het geld dat met donaties wordt opgehaald wordt door het team van Star Wars Awakens in de community zelf geïnvesteerd. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: het upgraden van de Discord-server, het kunnen organiseren van meer en grotere winacties en het werven van nieuwe leden.

Star Wars Awakens produceert Star Wars content en publiceert via de website o.a.: het laatste Star Wars nieuws en vele diverse artikelen waaronder recensies van de boeken/films/games en verdiepende artikelen omtrent de Star Wars lore.

In onze community op Discord kunnen Star Wars fans met elkaar in gesprek over alles omtrent Star Wars (en daarbuiten). Verdien XP en groei in rank om jezelf een ware Jedi Master binnen de Star Wars community te mogen noemen! Sinds het ontstaan van de Discord zijn er meerdere vriendengroepen ontstaan, zowel online als in het echte leven.

In de wekelijkse Star Wars Podcast bespreken Marc, Quinten, Bas, Kim, Rob en Ramon met humor en amusante discussies een interessant onderwerp en het laatste nieuws uit een galaxy far, far away. We zijn elke zondagavond omstreeks 20:00 live te zien op YouTube en kort daarna verschijnt de aflevering op de bekende podcastkanalen zoals Apple Podcasts, Spotify etc.

Inmiddels is binnen onze community ook een boekenclub en comicsclub ontstaan waarin Star Wars fans met elkaar Star Wars verhalen consumeren en bespreken. Ook organiseren we watchparties met de community waarin we samen Star Wars films en series kijken, bovendien kun je bij ons exclusieve Star Wars prijzen winnen!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Michiel Reijnders30 euro

May the force be with you, always!

31 mei 2023
Michel Burgerhof24 euro per jaar

Als 1e generatie SW fan (heb de originele trilogie movies nog in de bioscoop gezien) vind ik het leuk dat er nu een NL SW community is, waar ook veel in gebeurt. Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren.

Keep up the good work!

  • MrSk1llbill
08 maart 2023
Tomas Postema24 euro per jaar

Ik waardeer jullie inzet enorm! Ik geniet dagelijks van jullie content, zowel de podcast als de artikelen op de site, maar zeker ook alle zaken op Discord. Ga zo door en May the Force be with you!

16 februari 2023
Machiel Hulsbosch20 euro

Hierbij een Kerstcadeautje voor de community. Eigenlijk al veel eerder willen doen, maar eind December is er een mooi moment voor. 2022 was een mooi jaar voor Star Wars in Nederland met deze prachtige community. En het wordt alleen maar beter!

18 december 2022
DMT Boijmanns10 euro

Jullie hebben echt een hele mooie fan community gecreëerd! Voor mij is het dan ook echt een no brainer om jullie een klein financieel steuntje in de rug mee te geven.

15 oktober 2022
Danny Peeters24 euro per jaar

Het is voor mij niet altijd bij te benen zoveel nieuwe content er geplaatst word op de website en in de community op het discordkanaal. Mooi om te zien met hoeveel motivatie, plezier en inzet er de liefde voor Star Wars wordt gedeeld met en voor fans! Hulde!

24 september 2022
Sebas van Onzen24 euro per jaar

Ik heb in het dagelijkse leven een hoop Star Wars liefhebbers om mij heen maar nergens zijn ze zo gepassioneerd als in deze communie. Als ik online ben zit ik helemaal in het Star Wars wereldje waar ik mij thuis voel. Als dank daarom deze bijdragen.

07 september 2022
Xander Vermeulen15 euro

Hier dan eindelijk mijn bedrag wat ik schuldig was aan de weddenschap! Het heeft even geduurd, maar helaas kon ik niet anders 🙂 het is jullie gegund ook

09 augustus 2022
Sidney Hermus20 euro

Ik had zin om nog een keer mijn liefde te tonen voor deze community die mij in deze laatste maand heeft laten zien hoe liefde voor een franchise mensen bij elkaar laat komen. Bedankt voor een goeie maand en nog veel meer!

27 mei 2022
Ramon Muradin10 euro

Trots op onze Star Wars community!

12 mei 2022

Padawan

€ 2 per maand

Steun de Star Wars community! Dankzij jouw hulp kunnen wij onze community verbeteren met meer winacties, functionaliteiten en ledenwerving.

Je ontvangt een 'Padawan'-rol in de Discord met een exclusieve oranje naamkleur die niet met XP is te verdienen. Indien je de rol niet wilt omdat je liever anoniem doneert kan dit natuurlijk ook.

Ik neem dit petje af!

Acolyte

€ 2 per maand

Steun de Star Wars community! Dankzij jouw hulp kunnen wij onze community verbeteren met meer winacties, functionaliteiten en ledenwerving.

Je ontvangt een 'Acolyte'-rol in de Discord met een exclusieve paarse naamkleur die niet met XP is te verdienen. Indien je de rol niet wilt omdat je liever anoniem doneert kan dit natuurlijk ook.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0