Doel

€ 42 van € 60 per maand

70% van het doel is behaald

Pin

Wij laten een exclusieve Star Wars Awakens pin produceren om aan jullie uit te delen op meet-ups en conventies.

Star Wars Awakens (SWA) is sinds 2015 uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige Star Wars community.

Belangrijk: 100% van het geld dat met donaties wordt opgehaald wordt door het team van Star Wars Awakens in de community zelf geïnvesteerd.

Star Wars Awakens is een Nederlandstalig Star Wars platform en publiceert via de website o.a.: het laatste Star Wars nieuws en vele diverse artikelen waaronder interviews, recensies van de boeken/comics/films/games en verdiepende artikelen omtrent de Star Wars lore.

In onze community kunnen Star Wars fans met elkaar in contact komen over alles omtrent Star Wars (en daarbuiten!).

We zijn een positief ingestelde en hechte community die heeft bewezen vele mensen de gelegenheid te bieden om nieuwe vriendschappen en contacten op te doen om hun passie voor popcultuur (en Star Wars in het bijzonder) mee te delen. Bovendien organiseren we regelmatig activiteiten zoals quizzen, onze boekenclubs, comicsclub, watchparties, game-avonden, gezellige (voice)chat-sessies en meer. Ook in het echte leven komen we elkaar regelmatig tegen bij bv. meet-ups op conventies, pretpark- en bioscoopuitjes. Tot slot kun je bij ons Star Wars prijzen winnen zoals exclusieve goodiepakketten!

In juli 2023 zijn we gestart met onze eigen liveshows op o.a. Twitch en YouTube genaamd Star Wars Awakens LIVE. Hierin bespreken communityleden met elkaar de actualiteit, bovendien is dit een manier om alle talenten, kennis en ervaringen van onze leden te etaleren en kunnen we onze besprekingen van boeken/comics en andere content die we normaliter binnen de community maken ook aan de buitenwereld tonen.

Join de community van Star Wars Awakens vandaag en maak je eerste stappen in een grotere wereld!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Joran Edens20 euro

Ik steun Star Wars Awakens! Het is een toffe community met geweldige mensen! Iedereen staat open voor elkaar en is er ook echt voor elkaar! Ik ben enorm gegroeid in de kennis en heb een mooie nieuwe era ontdekt: The High Republic!

10 mei 2024
Michiel Reijnders15 euro

For Light and Life!

22 maart 2024
Tim Dalhoeven24 euro per jaar

Na een lange tijd in de discord te hebben doorgebracht is het tijd om jullie financieel te ondersteunen. Een leuke club mensen die het verdienen om door te blijven gaan met de toffe plannen die ze hebben!

23 december 2023
Dylan van den Brekel2 euro per maand

Ik wil mijn dank uitspreken aan de beheerders en alle leden die bijdragen aan de levendigheid van deze community. Jullie inzet voor het delen van kennis, het organiseren van evenementen en positieve interacties maken Star Wars Awakens werkelijk speciaal.

19 november 2023
Patrick Bruijstens24 euro per jaar

Ik ben vooral aangehaakt in de boekenclub. Als een fervent Star Wars lezer (in het bijzonder de High Republic) is het heerlijk om soms gewoon eens met gelijkgestemden te kunnen doorratelen over alles wat met SW te maken heeft. Ik gun het jullie van harte!

17 september 2023
Merlin Pancras10 euro

Sinds ik bij deze community zit ben ik zoveel wijzer geworden over het StarWars universum en ben ik, naast dat ik erg leuke mensen heb ontmoet. zelfs aan de High republic boekenserie begonnen.

10/10 would recommend

18 augustus 2023
Serge Taverne24 euro per jaar

Hey star wars awakens. Mijn petje af omdat jullie zo goed bezig zijn met het leuk maken om star wars fan te zijn in Nederland. Ga zo door en nog veel goede jaren

03 juni 2023
Michiel Reijnders30 euro

May the force be with you, always!

31 mei 2023
Michel Burgerhof24 euro per jaar

Als 1e generatie SW fan (heb de originele trilogie movies nog in de bioscoop gezien) vind ik het leuk dat er nu een NL SW community is, waar ook veel in gebeurt. Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren.

Keep up the good work!

  • MrSk1llbill
08 maart 2023
Tomas Postema24 euro per jaar

Ik waardeer jullie inzet enorm! Ik geniet dagelijks van jullie content, zowel de podcast als de artikelen op de site, maar zeker ook alle zaken op Discord. Ga zo door en May the Force be with you!

16 februari 2023

Padawan

€ 2 per maand

Steun de Star Wars community! Dankzij jouw hulp kunnen wij onze community verbeteren met meer winacties, functionaliteiten en ledenwerving.

Je ontvangt een 'Padawan'-rol in de Discord met een exclusieve oranje naamkleur die niet met XP is te verdienen. Indien je de rol niet wilt omdat je liever anoniem doneert kan dit natuurlijk ook.

Ik neem dit petje af!

Acolyte

€ 2 per maand

Steun de Star Wars community! Dankzij jouw hulp kunnen wij onze community verbeteren met meer winacties, functionaliteiten en ledenwerving.

Je ontvangt een 'Acolyte'-rol in de Discord met een exclusieve paarse naamkleur die niet met XP is te verdienen. Indien je de rol niet wilt omdat je liever anoniem doneert kan dit natuurlijk ook.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17