Hallo daar!

Leuk dat je onze Petje af-pagina bezoekt! Welkom!

Laten we ons even voorstellen: wij zijn RTV Apeldoorn. Jarenlang waren wij dé lokale omroep van Apeldoorn. En ondanks dat veel Apeldoorners nog steeds denken dat dat zo is, wat heel fijn is, is er toch iets veranderd. In december 2020 besloot de gemeenteraad om de zogeheten uitzendlicentie aan een andere partij te geven.

Maar wij gingen door! Als EEN lokale omroep in plaats van DE lokale omroep. In feite is er niet zoveel veranderd: we maken nog heeeeel veel radioprogramma’s én we maken tv. En die zie je terug op YouTube, onze social media kanalen en onze website.

Wat wél een flinke verandering is, is dat we geen geld meer krijgen. En dat is pittig. Daarom hebben we nu een ‘Petje af-pagina’ waarop jij ons kunt supporten. Zodat wij, totdat we hopelijk de licentie weer terugkrijgen, kunnen blijven doen wat we het allerleukst vinden. Voor jou, zodat jij op de hoogte blijft van wat er in de gemeente Apeldoorn gebeurt.

Je zou ons enorm helpen als je ons een klein financieel duwtje in de rug geeft. Of een groot duwtje, dat mag natuurlijk ook. Lees hiernaast hoe je ons kunt ondersteunen, per maand of per jaar.

Alvast heel erg bedankt!

Liefs namens alle ruim 100 vrijwilligers van RTV Apeldoorn

Kopje koffie ☕

€ 5 per maand

Jouw bijdrage zorgt ervoor dat onze vrijwilligers en gasten een kop koffie of thee kunnen drinken tijdens het maken van de verschillende programma's.

Ik neem dit petje af!

Website en radiostream 📻

€ 10 per maand

Met dit bedrag betaal je mee in de kosten van de website en de stream voor de radio. Zo blijven we zichtbaar én te beluisteren.

Ik neem dit petje af!

Gas / water / licht 🔥

€ 20 per maand

Onze vrijwilligers vinden het fijn om er warmpjes bij te zitten in de winter én lekker koel in de zomer. Met deze donatie zorg je dat we weer een stuk van de elektriciteit- en gasrekening kunnen betalen.

Ik neem dit petje af!

Vriend van RTV Apeldoorn🙋‍♀️

€ 100 per jaar

Een bedrag per jaar mag natuurlijk ook. Zo maak je ons superblij. Dankzij jou kunnen we weer een heleboel mooie producties maken, zowel beeld als radioprogramma's.

Ik neem dit petje af!

Goede vriend van RTV Apeldoorn 👊

€ 500 per jaar

Met dit bedrag per jaar geef je ons een flinke duw in de rug. Dat helpt ons enorm. Dankzij jou kunnen we onze apparatuur een flinke onderhoudsbeurt geven. Dankjewel!

Ik neem dit petje af!

Hartsvriend van RTV Apeldoorn ❤

€ 999 per jaar

Met dit mooie bedrag kunnen we bijvoorbeeld een grote videoproductie op locatie maken. Zo kunnen we jou weer online voorzien van nieuwe content.

Hier zijn we heel erg blij mee! Hopelijk jij ook. Dankjewel!

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2