Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Rookworst

‘Langs welke media wil je gaan om je album te promoten?’ vroegen we aan Hef. ‘Geen één man, fok het, ik doe het deze keer zelf’, was het antwoord dat we kregen. Een ongecensureerd gesprek volgende en een nieuwe traditie was geboren: Rookworst. De enige podcast waarin alles bespreekbaar is en geen enkel onderwerp te ver gaat.

We vinden het na 18 afleveringen Rookworst tijd om iets te maken voor de ECHTE Rookworst fans. Voor die mensen introduceren we nu Petje Af. Als je hier lid van wordt, krijg je allereerst de kans om de afleveringen eerder te kijken. Je krijgt daarnaast ook voorrang op liveshows en merch drops. En dan hebben we het sickste nog niet eens gezegd. We gaan voor deze mensen elke maand een exclusief 1 op 1 interviews opnemen met bijzondere gasten. Iedereen die zich voor 1 juni voor een jaar aanmeldt krijgt een Rookworst grinder en aansteker opgestuurd.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Benny vdf Bolingoli50 euro per jaar

Bundy ik heb 1 vraag, er is een soort van familielid van mij die jou kent,vroeg me af of het waar is dat je hem kent hijstaat ook op een oude INSTA foto van jou of crooks, een Leo uit roffa hij heeft nu een eigen zaak en kinderen 2/3. En had een belofte gedaan

22 mei 2024
Joowtje Malloowtje5 euro per maand

Ik betaal liever individueel voor al jullie podcasts. Zodoende iedereen verdient, wanneer je die moeite erin steekt. Ben zelf ook ondernemer. Heb niks aan abonnementen.

21 mei 2024
Serhat goksel5 euro per maand

Dikke so naar bundy de reden waarom ik dit heb gekocht is heel simpel heb elke episode al 3x gekeken

29 september 2023
Miles verschoor5 euro per maand

Rookworst is de shit

09 juli 2023
Marco Marco50 euro per jaar

Lelijke nat nekken. 5 euro? Op je muil

22 april 2023
Merlijn Kongsil50 euro per jaar

Hef is de absolute goat. Heb nog nooit zoveel raakvlakken met een rapper gehad als met Het.

22 februari 2023
Warren Reyes50 euro per jaar

Hef is the GOAT!

17 februari 2023
Samed5 euro per maand

Ik heb je boek ook gekocht voor 20 euro dus die 5 euro maakt ook niet meer uit he

16 december 2022
Wyindra Fortunati50 euro per jaar

Deze podcast geeft mijn rust als ik de dag wilt beginnen, en kan er zo puur van genieten van de grappen, verdieping soms totaal de weg kwijt😂 maar ook serieus onderwerpen die de kennis en ondernemerschap mee geef aan jong en oud. Ga zo door !!!

15 december 2022
Maarten de Penning50 euro per jaar

Die individuele interviews zijn leuk, maar Rookworst de podcast geniet en leer ik waarschijnlijk het meest van, dus voornamelijk petje af om Rookworst de podcast te supporten. Love.

08 november 2022

Membership

€ 5 per maand€ 50 per jaar - 2 maanden gratis

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2