roedeltje
roedeltje

roedeltje

Steun mijn online avonturen en maak het web samen nog geweldiger!0 petjes af€ 0 per maand

Hey there, ik ben Rudy! Al heel wat jaartjes struin ik rond op het wereldwijde web als ondernemer. Ondanks dat een groot deel van mijn online avonturen onbetaald is, rol ik met plezier in allerlei projecten. Zo run ik met liefde twee social media platforms en heb ik nog een paar andere spannende projectjes lopen, al leveren die helaas nog niet zoveel op.

Als het aankomt op Linux computers, serverbeheer, en WordPress, ben ik jouw go-to persoon. Ik strooi graag met advies en beantwoord met plezier al jouw brandende vragen. Met deze pagina bied ik de fantastische mensen die ik mag helpen de kans om mij een duwtje in de rug te geven. Laten we samen het web nóg mooier maken!

Klein petje

€ 5 per maand€ 50 per jaar - 2 maanden gratis

  • WhatsApp groep
Ik neem dit petje af!

Hiermee steun je mijn online activiteiten. Je krijgt als eerste exclusief toegang tot door mij gecreëerde content zoals blogberichten en video's voordat het publiek toegankelijk wordt. Tevens krijg je indien gewenst toegang tot mijn WhatsApp groep waar je al je Linux en WordPress gerelateerde vragen kunt stellen, maar ook gewoon een gezellig praatje kunt maken.

Groot petje

€ 10 per maand€ 100 per jaar - 2 maanden gratis

  • WhatsApp groep
Ik neem dit petje af!

Ook hiermee steun je mijn online activiteiten en krijg je net als bij het kleine petje, als eerste exclusief toegang tot door mij gecreëerde content zoals blogberichten en video's voordat het publiek toegankelijk wordt. Natuurlijk krijg je ook toegang tot mijn exclusieve WhatsApp groep. Iedereen die mij met een groot petje steunt krijgt ook een kosteloos individueel abonnement aangeboden op mijn videochat dienst. Hiermee kun je in contact blijven met vrienden en familie over de hele wereld en je kunt ook streamen.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17