Mijn columns voor De Telegraaf, HP/De Tijd en Golfers Magazine worden, met enige vertraging, gratis op mijn Substack-blog gepubliceerd. Substack verstuurt ze ook als nieuwsbrief .

Mijn uitgebreide archief (vanaf 2018) is slechts toegankelijk voor mijn betalende Substack-abonnees. Voor hen schrijf ik bovendien exclusieve Vrijposts. Verder krijgen zij voorrang en/of korting bij speciale aanbiedingen, bijvoorbeeld bij de aankoop - zij betalen slechts € 15 - van mijn bundel De Oude Hoogland.

Petje Af is er voor de lezers die het liever bij een eenmalige donatie met iDeal houden. Ik heet hen dankbaar welkom. Desgewenst wordt naar evenredigheid toegang tot de betaalde inhoud verleend.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Manon hiestand50 euro

Jij snapt het. Het zou fijn zijn als meer mensen het zouden snappie meer ik ben bang dat dat niet binnen deze grenzen kan. Daarom lees ik jouw columns zo graag. Omdat ik me dan niet meer zo eenzaam voel maar dar erdus meer mensen zo denken dat 😊

23 november 2023
Jacob Bergsma25 euro

Succes en blijf doorgaan!!

30 oktober 2023

Petje

€ 3,75 per maand€ 37,50 per jaar - 2 maanden gratis

Een eenmalige donatie kan ook. Desgewenst wordt in dat geval naar evenredigheid toegang tot de inhoud achter de betaalmuur verleend.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13