Ik ben Rob Hoogland, columnist van De Telegraaf, HP/De Tijd en Golfers Magazine. De columns voor deze bladen plaats ik, met enige vertraging, gratis op mijn Substack-blog. Ze worden ook als nieuwsbrief verstuurd.

Mijn uitgebreide archief (vanaf 2018) is slechts toegankelijk voor mijn betalende abonnees. Voor hen schrijf ik bovendien exclusieve Vrijposts. Verder krijgen zij voorrang en/of korting bij speciale aanbiedingen, bijvoorbeeld wanneer mijn volgende bundel De Oude Hoogland verschijnt.

Voor de lezers die het liever bij een eenmalige donatie houden, is er Petje Af (iDeal). Desgewenst wordt naar evenredigheid toegang tot de betaalde inhoud verleend. Ik heet hen graag welkom.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Manon hiestand50 euro

Jij snapt het. Het zou fijn zijn als meer mensen het zouden snappie meer ik ben bang dat dat niet binnen deze grenzen kan. Daarom lees ik jouw columns zo graag. Omdat ik me dan niet meer zo eenzaam voel maar dar erdus meer mensen zo denken dat 😊

23 november 2023
Jacob Bergsma25 euro

Succes en blijf doorgaan!!

30 oktober 2023

Petje

€ 3,75 per maand€ 37,50 per jaar - 2 maanden gratis

Een eenmalige donatie kan ook. Desgewenst wordt in dat geval naar evenredigheid toegang tot de inhoud achter de betaalmuur verleend.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0