Mijn naam is Esther Schuurmans. Ik ben al jaren gepassioneerd in organisaties aan de slag om samen met leiders en hun teams een continue verbetercultuur te creëren. Ik geloof dat bevlogen medewerkers de sleutel tot succes zijn. Ik ben een echte lean believer en zet hierbij in op prestatieverbetering vanuit de kracht van de werkvloer.

Met de podcast lean en leiderschap wil ik leiders inspireren om succesvol continue verbetering te realiseren met hun teams. Door middel van interviews met experts en leiders krijg je een inkijk in de ervaringen en lessen binnen andere organisaties. Na ieder interview geef ik mijn visie op een onderwerp uit het interview.

In de rubriek "De kracht van de werkvloer" ga ik met medewerkers op de werkvloer in gesprek.

En in de rubriek "Kijk in de spiegel" daag ik je graag uit tijd te nemen voor reflectie en geef ik je een of meerdere vragen om op te reflecteren.

Deze podcast wordt je aangeboden door Q4All. Dit staat voor “quality for all”, dat staat voor meer kwaliteit voor iedereen, dat wil zeggen klant, medewerker en organisatie.

Als de podcast voor jou interessant is dan kan je me helpen om hem in stand te houden door een donatie te doen via petje af.

Alvast hartelijk dank!

Klein petje

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

Groot petje

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Super petje

€ 10 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2