Peas of Me
Peas of Me

Peas of Me

Ik ben Chantal en reis in mijn camper searching for peas. Join the grouppeas!51 petjes af

Ik ben Chantal en reis in mijn camper searching for peas. Ik serveer verhalen vol inspiratie over voedselveranderaars op peasofme.com.

Peasmakers, zo noem ik de voedselveranderaars die werken met hun hart en de wereld veranderen. Zij laten zien dat het anders kan en dat werkt aanstekelijk. Door zoveel mogelijk mensen te betrekken bij wat zij doen, groeit hun impact.

Ik ga aan de slag bij boeren, bedrijven of makers voor een dag of week. Zo leer ik hun missie beter kennen en kom ik erachter wat hen drijft als persoon. Onderweg probeer ik te ontdekken wat het betekent om een goed leven te leiden. Mijn ervaringen deel ik met jullie, one peas at a time.

Join the grouppeas! Mijn verhalen maak ik voor jou en dat doe ik met veel liefde. De peasmakers die ik bezoek vraag ik om een bijdrage naar eigen inzicht. Dat is lang niet altijd genoeg om mijn bus van te laten rijden. Geniet je van mijn verhalen en wil je mijn missie steunen? Neem dan ook je petje af met een eenmalige of maandelijkse bijdrage*. Dan beloof ik je nog heel veel mooie peas!

Wat krijg je ervoor terug? De verhalen die ik maak over peasmakers blijven toegankelijk voor iedereen. Want het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in contact komen met het werk van de voedselveranderaars. Maar word jij een grouppea en steun je me maandelijks? Dan krijg je een paar keer per maand een nieuwsbrief met persoonlijke updates in dagboekvorm. En die krijg alleen jij!

ps. Wil je liever een eenmalige donatie doen en geen nieuwsbrief ontvangen? Kies dan één van de petje af-opties en selecteer op het volgende scherm "eenmalige donatie".

*Je kunt op ieder moment via je account opzeggen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Carina Hesper10 euro per maand

Ga zo door met Peas of Me! Super inspirerend om je te volgen!

25 februari 2024
Marleen Twigt3 euro per maand

Vind het allemaal super inspirerend wat je doet! In meerdere opzichten overigens. Niet alleen inhoudelijk, maar ook dat je de ballen hebt het allemaal maar te doen en deze reis te maken. Dus keep me posted :)

25 februari 2024
Diane van der Marel120 euro per jaar

Fantastisch wat je doet. Deze verhaal zijn goud waard...!

24 februari 2024
Alex Lagas75 euro

Dank voor het zaad Chantal. Ik kan niet wachten het te zaaien. Ik houd je op de hoogte. Groet, Alex

24 februari 2024
Jeroen Klompe120 euro

Fantastisch dat je al deze changemakers bezoekt en in het zonlicht zet. We hebben en nog vele nodig en we moeten een creative manier vinden om deze initiatieven te ondersteunen en laten groeien.

23 februari 2024
Lotte Turkstra36 euro per jaar

Inspirerend dat je je hart volgt en zo veel moois in het licht zet! Dank daarvoor

20 februari 2024
Franca van Nunen36 euro per jaar

Ik blijf graag onderdeel uit maken van jouw leven en mooie reizen (innerlijk en door de wereld).

17 februari 2024
Carlijn Roessink72 euro per jaar

Hoi Chantal, ik volg je al een hele tijd en jouw verhalen geven me altijd hoop en het gevoel van mogelijkheden. Ga zo door!

11 februari 2024
Henny Lokhorst72 euro per jaar

Dag Chantal. Ik heb he zojuist ontmoet op de podcast en heb bewondering voor je. Prachtig hoe jij je hart volgt! Liefs

07 februari 2024
Hans Outhuis10 euro per maand

Dag Chantal, Ik word altijd blij van je verbindende verhalen. Het is fijn te lezen over wat er wel kan. Hartelijke groet, Hans

04 februari 2024

a Little peas

€ 3 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 3 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

a Good peas

€ 6 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 6 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

a Big peas

€ 10 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 10 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

a Huge peas

€ 50 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 50 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0