Peas of Me
Peas of Me

Peas of Me

Ik ben Chantal en reis in mijn camper searching for peas. Join the grouppeas!72 petjes af

Ik ben Chantal en reis in mijn camper searching for peas. Ik serveer verhalen vol inspiratie over voedselveranderaars op peasofme.com.

Peasmakers, zo noem ik de voedselveranderaars die werken met hun hart en de wereld veranderen. Zij laten zien dat het anders kan en dat werkt aanstekelijk. Door zoveel mogelijk mensen te betrekken bij wat zij doen, groeit hun impact.

Ik ga aan de slag bij boeren, bedrijven of makers voor een dag of week. Zo leer ik hun missie beter kennen en kom ik erachter wat hen drijft als persoon. Onderweg probeer ik te ontdekken wat het betekent om een goed leven te leiden. Mijn ervaringen deel ik met jullie, one peas at a time.

Join the grouppeas! Mijn verhalen maak ik voor jou en dat doe ik met veel liefde. De peasmakers die ik bezoek vraag ik om een bijdrage naar eigen inzicht. Dat is lang niet altijd genoeg om mijn bus van te laten rijden. Geniet je van mijn verhalen en wil je mijn missie steunen? Neem dan ook je petje af met een eenmalige of maandelijkse bijdrage*. Dan beloof ik je nog heel veel mooie peas!

Wat krijg je ervoor terug? De verhalen die ik maak over peasmakers blijven toegankelijk voor iedereen. Want het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in contact komen met het werk van de voedselveranderaars. Maar word jij een grouppea en steun je me maandelijks? Dan krijg je een paar keer per maand een nieuwsbrief met persoonlijke updates in dagboekvorm. En die krijg alleen jij!

ps. Wil je liever een eenmalige donatie doen en geen nieuwsbrief ontvangen? Kies dan één van de petje af-opties en selecteer op het volgende scherm "eenmalige donatie".

*Je kunt op ieder moment via je account opzeggen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

robert120 euro per jaar

Ga zo door Chantal, je doet belangrijk werk!

30 april 2024
Hans Kanters36 euro per jaar

Interessant wat je aan het doen bent en graag kom ik op zekere dag naar je toe met mijn camper. Groeten Hans

27 april 2024
Paul Duran120 euro per jaar

We hebben meer mensen nodig die de kennis verzamelen en het juiste verhaal helder kunnen vertellen. Jij bent daar één van dus ik steun je graag.

23 april 2024
Raymond Landegent36 euro per jaar

Chantal is mijn favoriete regeneratieve reporter en een voorbeeld voor velen!

06 april 2024
:Siemen: Cox120 euro per jaar

Chantal, mooi wat je doet, leuk hoe je het doet, belangrijk dat het gebeurd. Het is een uitdaging om in de oceaan van ellende die ons bereikt, de zeeën van liefdevolle productie van ons voedsel te zien. De voorbeelden zijn er, jij maakt dat zichtbaar.

04 april 2024
Gé Kleijweg36 euro per jaar

Volg je al een tijdje maar hoop in de extra info vooral de plekken (adressen) te kunnen vinden om ook met mijn campertje deze regeneratieve initiatieven te kunnen bezoeken.

23 maart 2024
Gathier Cat30 euro

Inspirerende verhalen die idd vervullen met hoop! Good for you girl, en good for us 🍀:-)!

22 maart 2024
Jente de Vries36 euro per jaar

Heel tof en super inspirerend om je avonturen te lezen!

05 maart 2024
Steven3 euro per maand

Ha Chantal! Wat een onwijs tof initiatief! Inspirerend, super goed om te doen en lijkt me ook nog eens onwijs leuk! Benieuwd om meer van je te horen en te lezen!

02 maart 2024
Carina Hesper10 euro per maand

Ga zo door met Peas of Me! Super inspirerend om je te volgen!

25 februari 2024

a Little peas

€ 3 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 3 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

a Good peas

€ 6 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 6 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

a Big peas

€ 10 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 10 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

a Huge peas

€ 50 per maand

  • A Peas of Me nieuwsbrief met persoonlijke updates
Ik neem dit petje af!

Je steunt me met 50 euro per maand. Hierdoor kan ik voedselveranderaars op weg blijven helpen en verras ik jou met de mooiste verhalen. En: als grouppea krijg je een aantal keer per maand mijn persoonlijke reisverhalen in dagboekvorm.

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13