Als parawatcher vertel ik het paralympische verhaal. Informatief, interessant en inspirerend. Als enige (!) Nederlandse journalist volg ik de parasport fulltime. Dat doe ik al sinds 2011. Klinkt makkelijk, maar dat is het niet altijd.

Zeker de laatste vier, vijf jaar heb ik moeten knokken voor parasport-opdrachten. Budgetten bij opdrachtgevers gingen omlaag, de coronajaren hebben daar niet bij geholpen. Ideeën en verhalen waar ik mee kwam, waren interessant, tot er over geld gesproken moest worden. En dus was ik vooral tijd kwijt aan het binnenhalen van opdrachtjes, en te weinig aan wat ik écht leuk vind: het paralympische verhaal vertellen.

De gedachte ‘moet ik dan maar stoppen?’ was een logische. De waardering die ik van sporters én volgers krijg, de mooie gesprekken die ik had en de gave verhalen die anders niet verteld zouden worden, gaven steeds weer ‘nee’ als antwoord op die vraag. En vooral die gesprekken, waarvan ik zo vaak dacht: dit kun je zó uitzenden en is te gek om naar te luisteren.

En dat ga ik dus doen! Niet meer incidenteel, af en toe, maar structureel. Week in, week uit. En jij kunt me daarbij helpen.

Ik maak elke donderdag een nieuwe ParaWatcher Podcast, exclusief voor mijn supporters en fans.

De inhoud is verschillend: persoonlijk, informatief, inspirerend, of gewoon leuk. Maar altijd: interessant. Een uitgebreid interview met een gast uit de paralympische sportwereld, een verhaal ‘achter de sport’ of ik diep een actueel onderwerp verder uit. De podcast staat elke donderdag, vanaf 17 februari, om 6.30 uur online, zodat jij hem op weg naar school, werk of sporttraining kunt luisteren.

Als supporter of fan krijg jij exclusief toegang tot die ParaWatcher Podcast.

Hoe word je supporter? Supporter word je door op Petje.af je figuurlijke petje afnemen. Dat kan al voor slechts 4 euro per maand (dus minder dan 1 euro per podcast-aflevering!). Word je meteen voor een jaar lid, betaal je zelfs nog minder. Te gek idee? Word dan vandaag al supporter of fan! Want alleen met jouw steun kan ik het paralympische verhaal blijven vertellen.

ParaWatcher Groot-Brittanniëstraat 117 6663 JC Lent KvK: 09203910 * BTW: NL002042709 B05 * IBAN: NL 68 KNAB 0280 9458 92

Supporter

€ 4 per maand€ 44 per jaar - 1 maand gratis

  • Wekelijks exclusieve ParaWatcher Podcast
Ik neem dit petje af!

(Word je nu al voor een jaar supporter? Dan krijg je korting!)

Fan

€ 8 per maand€ 88 per jaar - 1 maand gratis

  • Wekelijks exclusieve ParaWatcher Podcast
Ik neem dit petje af!

(Word je nu al voor een jaar fan? Dan krijg je korting!)

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0