Met jouw bijdrage kunnen wij een onafhankelijk, kritisch tegengeluid terugbrengen in het Nederlandse medialandschap.

Neem een petje af voor OPN, Onafhankelijke Pers Nederland. Er is een nieuw tijdperk aangebroken en jij speelt hierin een belangrijke rol!

Help ons, zodat wij het nieuws kunnen brengen dat jou niet verteld wordt door de reguliere Nederlandse kranten en nieuwszenders.

Met jouw bijdrage financieren wij:

  • het drukken en verspreiden van onze krant, OPN Nieuws
  • de aanschaf van professionele audio en video apparatuur aanschaffen

Wie zijn wij? Wij zijn OPN, Onafhankelijke Pers Nederland, ontstaan uit noodzaak, gedreven door urgentie. Wij bestaan nu uit een team van 30 vrijwilligers die zich volledig belangeloos inzetten voor het onderzoeken, verspreiden en maken van nieuws. Onze missie is het redden van onze vrijheid door een kritisch tegengeluid terug te brengen in het Nederlandse medialandschap.

Onafhankelijke Pers Nederland is onafhankelijk, maar niet onpartijdig. Wij kiezen voor waarheidsvinding, bewustwording en transparantie.

OPN is aanwezig bij demonstraties en protesten voor eerlijke verslaglegging, promotie en verbinding. Je vindt ons online met nieuws, live uitzendingen en interviews. En we geven een eigen krant uit: OPN Nieuws.

OPN werkt samen met andere onafhankelijke mediakanalen en onze reporters zijn aangesloten bij de NVVJ, de Nederlandse Vereniging voor Vrije Journalisten.

OPN is prikkelend, neemt duidelijke standpunten in en snijd onderwerpen aan die controversieel zijn. Wij gaan graag zelf op onderzoek uit en kunnen niet tegen onrecht. Als waarheidszoekers brengen wij de ongecensureerde werkelijkheid in beeld.

Voor wie? Wij zijn er voor iedereen die voor zijn informatie afhankelijk is van reguliere media. Voor iedereen die voelt dat er iets niet klopt, maar dit nog niet goed kan duiden. En voor alle Truth Seekers die zelf al op onderzoek zijn gegaan en aansluiting vinden bij gelijkgestemden. Wij doen dit samen! #wijzijnhetnieuws

Vind jij vrijheid van meningsuiting ook belangrijk? Neem dan nu een petje af voor OPN, met een eenmalige donatie of een lidmaatschap af om het OPN-team van vrijwilligers te steunen.

OPN Fan

€ 2,22 per maand

Je bent een liefhebber van onze content en kijkt graag naar de andere kant van het nieuws en de OPN reporters. Wij doen dit samen met jou #wijzijnhetnieuws

Ik neem dit petje af!

OPN Truth Seeker

€ 11,11 per maand

Net als ons ga jij graag zelf op onderzoek uit en kun je niet tegen onrecht. Door jouw steun gaan wij zorgen dat de waarheid naar boven komt en vertellen wij het nieuws dat door de reguliere pers niet gebracht wordt.

Ik neem dit petje af!

OPN Game Changer

€ 22,22 per maand

Vrijheid van meningsuiting heb je hoog in het vaandel staan en met jouw bijdrage help je ons om eerlijke journalistiek te bedrijven. Jij weet dat het tijd is voor een nieuw medialandschap en dat wij zelf een verschil kunnen maken. Je gaat net als ons door totdat er echte verandering heeft plaatst gevonden.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13