Lieve trouwe luisteraar,

Welkom op onze pagina! Leuk dat je graag naar onze Omdenken-podcast luistert en ons wellicht ook financieel wilt steunen! Daarmee help je niet alleen ons, maar ook onze duizenden luisteraars! En je bent dan officieel lid van onze Omdenken-Podcast-Fanclub. Wat wil je nog meer?

Met het geld dat we via deze manier ophalen, willen wij onze podcast graag reclame- en betaalmuurvrij houden. We gebruiken het geld o.a. voor het betalen van onze editor, de opnameapparatuur en de podcaststudio.

Hartelijke groeten,

Berthold Gunster en het podcast-team

(KvK-nummer: 30225017)

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Mirjam Christenhuis27,50 euro per jaar

Ik steun de podcast serie van harte, luister altijd met veel plezier. Ga zo door!

17 juli 2024
Ivan de Waarsenburg2,50 euro per maand

Ik ben fan! Alle afleveringen geluisterd en ook naar de theatershow geweest. Ga a.u.b. zo door. Ik kijk iedere week weer uit naar een nieuwe aflevering

16 juli 2024
Sjors den Hartog27,50 euro per jaar

Elke week kijk ik weer uit naar de nieuwe podcast. Soms een onderwerp waar ik denk daar kan ik niets mee, maar elke keer haal ik er toch weer iets voor mezelf uit. Ik geniet er ele keer van! Het is mijn rustpunt op weg naar huis.

16 juli 2024
Claudia van der Laan25 euro

Elke maandag ben ik weer nieuwsgierig wat de podcast mij gaat brengen. Prachtige podcast om te beluisteren en er valt altijd wel iets uit te halen......

16 juli 2024
Reinhilde Kwekkeboom11 euro per jaar

Ik vind het een hele voedende podcast!

15 juli 2024
Aafke Planting11 euro per jaar

Als trouwe luisteraar support ik jullie graag met een kleine bijdrage. Het heeft mij persoonlijk veel gebracht en ook in mn werk pas ik bepaalde vragen ook inmiddels toe.

15 juli 2024
Marjoke2,50 euro per maand

Ga door met jullie goede podcast. Ik heb alles geluisterd en pik van elk gesprek wel iets op. Dank!

15 juli 2024
Eva27,50 euro per jaar

Ik luister erg graag naar de podcast, ik kijk er elke week naar uit. Ook in het engels luister ik graag.

15 juli 2024
Marja27,50 euro per jaar

Mooie podcast. Iedere week genieten en leren

14 juli 2024
Koert de Vries27,50 euro per jaar

Vooral zo dooooorgaan! (vrij naar Barry Stevens)

14 juli 2024

Druppellid

€ 1 per maand€ 11 per jaar - 1 maand gratis

Als eurolid ben je een meer dan welkome donateur. Zoals de oceaan niets anders is dan een verzameling van heel veel druppels, is ook deze bijdrage meer dan waardevol. We waarderen je financiële bijdrage en ook de emotionele steun die je daarmee uitdrukt ten zeerste. Dank je wel!

Ik neem dit petje af!

Rijksdaalderlid

€ 2,50 per maand€ 27,50 per jaar - 1 maand gratis

Ooit waren er mooie tijden met een rijksdaalder. Voor wie niet (meer) weet wat het is: hij was er als bankbiljet en als munt van 2 1/2 gulden. Prachtig toch, zo'n getal?! Keer vier is het precies een tientje. En je kon er onvoorstelbaar veel voor kopen. Ook nu zijn wij er heel erg blij mee. Dank je wel!

Ik neem dit petje af!

Vijfjeslid

€ 5 per maand

Vroeger kocht je voor 5 euro maar liefst 6 pakjes shag. Dat waren nog eens tijden. Tegenwoordig krijg je er net één cappuccino voor op een (veel) te duur terras. Of ben je dus een gewaardeerd lid van onze Omdenken community. Zeg jij het maar. Mocht je voor ons kiezen: Dank je wel!

Ik neem dit petje af!

Tientjeslid

€ 10 per maand

Als tientjeslid wil je graag grote waardering uitspreken voor de grote hoeveelheid tijd en energie die het kost om een goede podcast te maken. Elke week weer. En dan ook nog eens af en toe een special. Het kan niet op! En dus trek je, hopla, gul je portemonnee. Wij nemen nederig je bijdrage in ontvangst. Dank je wel!

Ik neem dit petje af!

Gekkehenkielid

€ 25 per maand

Je lijkt niet alleen op Gekke Henkie. Je bent het ook. In de positieve zin van het woord. Je geeft, omdat je in je leven meer dan eens hebt ervaren dat je vanzelf wel op de een of andere manier terugkrijgt wat je geeft. De Gekke Henkies boeren zo slecht nog niet. Zolang ze weten aan wie. En ons zie je wel zitten. En wij jou. Dank je wel!

Ik neem dit petje af!

Oceaanlid

€ 100 per maand

Aangezien jij in je eentje voor heel veel druppels kunt zorgen, beschouwen wij je als oceaanlid. Je bent de zee zelf. Je stroomt over. En dat ook nog eens voor een deel in onze richting. Ontzettend tof dat jij bestaat. En je ondersteunt er duizenden mensen mee. Namens al deze mensen en namens onszelf: Dank je wel!

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2