NFL op Woensdag is jouw Nederlandstalige podcast over de NFL. De National Football League. Hosts Klaas-Jan en Pieter nemen je iedere aflevering op hun eigen wijze mee langs de velden. Naast persoonlijke ervaringen en hun reizen door Amerika bespreken zij het laatste nieuws. Ook nodigen zij geregeld leuke gasten uit.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Dominique Mol50 euro per jaar

Van jullie genoten gasten, onmisbare inzichten en humor na iedere speelronde! Vooral lekker doorgaan het komende seizoen. Brownies naar de Super Bowl! :p

13 februari 2024
John de Graaf50 euro per jaar

Nadat ik bij Superbowl 2021 in LA ben geweest heb ik jullie ontdekt en met name dit seizoen is NFL op Woensdag wekelijkse routine geworden! Thanks daarvoor! Deze mooiste sport ter wereld krijgt veel te weinig aandacht in NL. Top dat jullie dit wel doen!

27 december 2023
Jeroen van Duijvenvoorde50 euro per jaar

Dag Heren, Ik luister al enige tijd jullie podcast. Toch een stukje licht in de NFL duisternis als Panthers fan. Vorige week voor de tweede keer jullie legendarische amusedinner + wijnarrangement aflevering geluisterd. Tijd voor een donatie.

Keep Pounding

10 oktober 2023
Ryan Snoeck50 euro per jaar

Heren

Mijn complimenten voor deze podcast! Elke woensdag luister ik jullie podcast mer een lach op mijn gezicht! Het inhoudelijke over NFL is lachen maar de afdwalende topics zijn toch wel een must in elke aflevering Groetjes uit limburg BANG BANG NINER GANG

04 oktober 2023
Nicky Siemes50 euro per jaar

Dank aan Pieter en Klaas-Jan voor de wekelijkse update. Het is en blijft lastig om de gehele NFL te kunnen volgen, vandaar dat deze podcast goud is! Een geweldig inhoudelijke samenvatting van de League . Ga zo door heren!

49ers | Faithful to The Bay

21 september 2023
Joey Smit50 euro per jaar

Jarenlang Browns-fan. Dus ik dacht laat ik de beste NFL podcast maar eens steunen en genieten van jullie humor en kennis. Want dat kan ik na de tweede wedstrijd wel gebruiken…

21 september 2023
Robert Blom50 euro per jaar

Luister met veel plezier naar jullie podcasts.

14 september 2023
Steven Loyens50 euro per jaar

Ik luister nu iets meer dan een jaar al jullie afleveringen. Via twitter @steefl stuur ik soms een vraag in. Vanaf nu neem ik ook mijn petje voor jullie af.

13 september 2023
Dirk van Vliet2,50 euro per maand

Hoi Klaas-Jan en Pieter, Ik luister al 2/3 jaar naar jullie podcast over de NFL. Ik ben zelf 6 jaar geleden begonnen met het volgen van de NFL. Ik ben zelf een Eagles fan. Jullie maken er elke keer weer een mooie show van. Petje af! Mvg Dirk

08 september 2023
Dennie Duits50 euro per jaar

Mannen jullie zijn helden. Leuke en ‘vaak’ inhoudelijke blik op de sport die ik pas sinds 2 jaar echt volg. Mede dankzij jullie ook weer hyped voor het nieuwe seizoen. Ga zo door!!

07 september 2023

Knakenlid

€ 2,50 per maand€ 27,50 per jaar - 1 maand gratis

 • Naamsvermelding in NFL op Woensdag
 • Voorrang bij onze live-evenementen
Ik neem dit petje af!

Als Knakenlid ondersteun je deze podcast en noemen we je naam in de eerstvolgende NFL op Woensdag aflevering. Sluit je direct voor een jaar af, ontvang je ook nog eens een maandje korting.

MVP

€ 5 per maand€ 50 per jaar - 2 maanden gratis

 • Naamsvermelding in NFL op Woensdag
 • Exclusieve podcasts
 • Exclusieve livestreams
 • Extra exclusieve content
 • Voorrang bij onze live-evenementen
 • Toegang tot onze Telegram-groep
Ik neem dit petje af!

Ben je een echte fan en gun je ons alles? Dan ben je MVP! Je krijgt alles wat je met als Knakenlid ook krijgt, maar dan nog meer. Je krijgt als eerste de mogelijkheid om je aan te melden voor offline events, je komt op onze NFL op Woensdag MVP-wall of fame en we noemen je in onze podcast. Sluit je meteen voor een jaar aan, ontvang je twee maanden (10 euro) korting.

NFL op Woensdag commissioner

€ 50 per maand

 • Reclameboodschap in de podcast
 • Naamsvermelding in NFL op Woensdag
 • Exclusieve podcasts
 • Exclusieve livestreams
 • Extra exclusieve content
 • Voorrang bij onze live-evenementen
 • Toegang tot onze Telegram-groep
Ik neem dit petje af!

Iedere aflevering jouw reclameboodschap in NFL op Woensdag en uitgebreid aandacht voor jouw bedrijf! De ideale manier om meer naamsbekendheid te krijgen onder de luisteraars van deze nu al legendarische podcast.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0