Naturescanner is al 13 jaar lang dé inspiratiesite voor natuurreizigers. Vol passie en uit eigen ervaring schrijven wij dagelijks over mooie natuurgebieden dicht bij huis, in Europa of ver weg.

wAARDEvol reisplatform

Wij zijn niet zomaar een reisplatform. Met 24 reporters verkennen wij zelf de natuurgebieden om de beste informatie te geven. En nog belangrijker. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat reizen niet alleen negatieve, maar zeker ook een positieve impact heeft, proberen wij mensen te inspireren om zo goed mogelijk de natuur in te trekken. Wij tonen per bestemming wAARDEvolle projecten, waarbij je als reiziger iets bijdraagt aan het land, de natuur of de lokale bevolking. Zo proberen we ons steentje bij te dragen aan het reizen op een andere manier.

Hoe Steun je Ons?

Wil je ons graag bedanken? Je kunt ons steunen door boekingssites op onze site aan te klikken alvorens je gaat boeken. Wij ontvangen een commissie maar alleen als je daarna ook daadwerkelijk iets boekt.

Het wordt steeds lastiger om inkomsten te genereren met kwalitatieve content. Google wil mensen op de zoekmachine houden en zet andere sites steeds lager in het overzicht. Binnenkort komen daar ook nog Ai gegenereerde resultaten bij. Door de verschillende apparaten en cookies wordt het bovendien lastig meten voor adverteerders waar boekingen plaatsvinden en zien wij een drop in aantal commissies, terwijl onze bezoekers stijgen.

Petje Af

Ga jij niet boeken via een van de organisaties, maar hebben we je wel geholpen in het organiseren van jouw reis of dagje weg, en wil je ons gewoon graag een kopje koffie betalen of een bedankje geven, dan kan je iets doneren via Petje Af. Als je lid wordt krijg je ook nog eens korting op onze natuurgidjses.

Eenmalig Doneren

Klik op de groene button bovenaan de pagina en bepaal zelf de hoogte van jouw donatie.

Dank u!

Alle kleine beetjes helpen en daar zijn wij dankbaar voor!

Groetjes, Cindy, Manou, Janneke en Naomi - Team Naturescanner

Kolibrie

€ 1 per maand€ 11 per jaar - 1 maand gratis

  • 10% Korting op Natuurgidsjes
Ik neem dit petje af!

Lees je met regelmaat artikelen op Naturescanner en wil je ons daar graag elke maand een kopje koffie voor betalen? Dan zijn wij jou uiteraard heel dankbaar!

Koala

€ 3 per maand€ 33 per jaar - 1 maand gratis

  • 10% Korting op Natuurgidsjes
Ik neem dit petje af!

Ik geef graag een eenmalig kopje koffie om te bedanken voor de nuttige tips. Je kunt na de betaling opzeggen.

Orang-oetan

€ 5 per jaar

  • 10% Korting op Natuurgidsjes
Ik neem dit petje af!

Wil je eenmalig de schrijver van dit artikel bedanken voor de inspirerende content, dan kan dat met dit pakket.

Walvis

€ 20 per jaar

  • 10% Korting op Natuurgidsjes
Ik neem dit petje af!

Lees je met grote regelmaat artikelen op onze site en vind je het leuk om een kopje koffie aan te bieden aan het hele team? Dan waarderen wij dat uiteraard enorm!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0