Dag lieve mensen! Welkom!

Op dit platform kun je je hoed afnemen door me te supporten❤️

Op dit platform bied ik 4 pakketten aan:

 1. Naaldvilten 1

 2. Naaldvilten 2

 3. Toegewijd Deelgenoot

 4. Super Deelgenoot

Je kunt door middel van instructie video’s leren naaldvilten in de eerste twee pakketten. Ik heb inmiddels een heel archief aan (Nederlands gesproken) video’s die je in alle seizoenen projecten aanreikt.

Rond 1 mei 2023 heb ik geconstateerd dat de uitingen van mijn innerlijke leven breder mochten worden. Je kon zien dat het openbare delen van mij op instagram meer was dan alleen naaldvilten/Wolwezens. Veelal deelde ik mijn overdenkingen op spiritueel, filosofisch, antroposofisch en levenbeschouwelijk gebied. Het lijkt de bedoeling dat ik dit delen steviger mag neerzetten. Vandaar dat je hier op petjeaf nu ook twee pakketten van het ‘Deelgenootschap’ vind. Je kunt daar deelgenoot worden van mijn expressieve uitingen in verschillende disciplines. Lees verder in de verschillende pakketten wat ik specifiek aanbiedt per pakket.

Enthousiast en intens dankbaar verblijf ik dat je hier bent en wellicht lid wordt ❤️

Liefs Natalie

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Lies Van Eyck30 euro per jaar

Goede Natalie, wat wordt ik steeds geraakt door je woorden, je voorkomen en je gretigheid naar je te kunnen verdiepen in het leven. Wat inspireerd je kunstzinnigheid me en doet vonkjes ontsteken bij me. Je creaties zijn zooo schoon! Dank

08 maart 2023
Manuela Werz100 euro per jaar

Dag vrouw, het lijkt me heerlijk een jaartje met je, je wol en wolwezens mee te reizen. Hoop dat je mij (via je video’s) ook even opgang brengt kwa materiaal ☺️ Maar dat zie ik straks vanzelf 🙏🏼✨ Kus kus

20 januari 2023
Christel Peters60 euro per jaar

Hoi Natalie, na lang twijfelen -wegens algeheel tijdgebrek- heb ik toch besloten om lid te worden van de petje-af-club! Stel dat ik echt nooit tijd heb om te vilten, dan vind ik de video's bekijken ook al leuk! Dank dat je dit moois met ons deelt!

08 september 2022

Naaldvilten 1

€ 3 per maand€ 30 per jaar - 2 maanden gratis

 • Private instagram account
Ik neem dit petje af!

Naaldvilten 1:

Kleinere/korte instructie video’s krijg je tot je beschikking. Hierin leer je naaldvilten (en sinds september 2023 óók natvilten) en kun je zelf aan de slag met de getoonde projecten die bij het (Waldorf) seizoen passen.

Ik vertel stap voor stap hoe ik het doe en deel ook welke wol ik gebruik en welke naalden etc.

Daarbij krijg je toegang tot de besloten Wolwezens leden pagina op instagram. Daar laat ik extra tips de revue passeren. Wat gebeurt er achter de schermen aan strubbelingen & beauty etc etc.

Tip: na het afsluiten van je lidmaatschap raadt ik je aan de Welkomstvideo te bekijken! Die helpt je even op weg. De video staat op 28 februari 2023.

Voel je welkom, liefs Natalie

Naaldvilten 2

€ 6 per maand€ 60 per jaar - 2 maanden gratis

 • Private instagram account
Ik neem dit petje af!

Naaldvilten 2:

Álle vilt video’s die ik maak komen tot je beschikking. Je leert de ambacht naaldvilten (en sinds september 2023 ook natvilten) middels projecten die passend zijn bij het (Waldorf) seizoen. Stap voor stap leg ik in mijn instructie video’s uit hoe ik het doe. De maakwijze die ik bedenk heeft veelal ook een diepere (spirituele) betekenis, wat een project extra bijzonder kan maken.

Je krijgt toegang tot het besloten Wolwezens pagina op Instagram. Daar deel ik heel gemakkelijk extra tips en laat ik zien wat er achter de schermen (aan struggle & beauty) gebeurd.

Advies: nadat je lidmaatschap is afgesloten is het aan te raden om eerst de ‘Welkomstvideo’ te bekijken! Die staat op 28 februari 2023 - in die video leer je mij een beetje kennen en help ik je een beetje op weg hier op Petjeaf.

Voel je welkom in de wereld van Wolwezens!

Liefs Natalie

Toegewijd Deelgenoot

€ 7,50 per maand€ 75 per jaar - 2 maanden gratis

 • Private instagram account
 • Gratis Scenery Setje
Ik neem dit petje af!

Met dit nieuwe pakket wordt jij deelgenoot van mijn expressieve uitingen.

Ik deel in dit pakket:

 • Nataliedjes

 • Beschouwingen

 • Kunstzinnige uitingen

 • Naaldvilt instructie video’s

Op instagram ben ik vrij actief met het delen van mijn leven; mijn processen en beschouwingen. Ook deel ik daar tekeningen, Wolwezens en melodieën. Instagram voelt regelmatig te beperkend en ik wil de uitingen van mijn innerlijke leven de ruimte geven! Vandaar deze plek 🤍

Liefs Natalie

Super Deelgenoot

€ 10 per maand€ 100 per jaar - 2 maanden gratis

 • Private instagram account
 • Gratis Scenery Setje
Ik neem dit petje af!

Super deelgenoot :

Een dikke support voor mijn werk 🙏🏼

Daarbij krijg je toegang tot alles wat ik deel. Dus alle video’s en de besloten instagram pagina.

 1. Naalvilten- alle video’s

 2. Deelgenootschap updates (expressieve uitingen op kunstzinnig gebied, nataliedjes en overdenkingen/beschouwingen).

Advies: nadat je lidmaatschap is afgesloten is het aan te raden om eerst de ‘Welkomstvideo’ te bekijken! Die staat op 28 februari 2023 - in die video leer je mij een beetje kennen en help ik je een beetje op weg hier op Petjeaf.

Voel je welkom- je support wordt zeer gewaardeerd ☺️

Liefs Natalie

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13