Dag lieve mensen! Welkom!

Op dit platform kun je je hoed afnemen door me te supporten❤️

Op dit platform bied ik twee pakketten aan:

  1. Naaldvilten

  2. Deelgenoot

Je kunt door middel van instructie video’s leren naaldvilten. Ik heb inmiddels een heel archief aan (Nederlands gesproken) video’s die je in alle seizoenen projecten aanreikt.

Rond 1 mei 2023 heb ik geconstateerd dat de uitingen van mijn innerlijke leven breder mochten worden. Je kon zien dat het openbare delen van mij op instagram meer was dan alleen naaldvilten/Wolwezens. Veelal deelde ik mijn overdenkingen op spiritueel, filosofisch, antroposofisch en levenbeschouwelijk gebied. Het lijkt de bedoeling dat ik dit delen steviger mag neerzetten. Vandaar dat je hier op petjeaf nu ook het pakket ‘Deelgenoot’ vind. Je kunt daar deelgenoot worden van mijn expressieve uitingen in verschillende disciplines.

Enthousiast en intens dankbaar verblijf ik dat je hier bent en wellicht lid wordt ❤️

Liefs Natalie

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Welmoed van den Eijkhof60 euro per jaar

Heel inspirerend jouw werk met overdenkingen en achtergronden, ik volg je graag ook hier!

07 april 2023
Lies Van Eyck30 euro per jaar

Goede Natalie, wat wordt ik steeds geraakt door je woorden, je voorkomen en je gretigheid naar je te kunnen verdiepen in het leven. Wat inspireerd je kunstzinnigheid me en doet vonkjes ontsteken bij me. Je creaties zijn zooo schoon! Dank

08 maart 2023
Manuela Werz30 euro per jaar

Dag vrouw, het lijkt me heerlijk een jaartje met je, je wol en wolwezens mee te reizen. Hoop dat je mij (via je video’s) ook even opgang brengt kwa materiaal ☺️ Maar dat zie ik straks vanzelf 🙏🏼✨ Kus kus

20 januari 2023
Christel Peters60 euro per jaar

Hoi Natalie, na lang twijfelen -wegens algeheel tijdgebrek- heb ik toch besloten om lid te worden van de petje-af-club! Stel dat ik echt nooit tijd heb om te vilten, dan vind ik de video's bekijken ook al leuk! Dank dat je dit moois met ons deelt!

08 september 2022

Deelgenoot

€ 6 per maand€ 60 per jaar - 2 maanden gratis

Met dit nieuwe pakket wordt jij deelgenoot van mijn expressieve uitingen.

Ik deel in dit pakket:

  • Nataliedjes

  • Beschouwingen

  • Kunstzinnige uitingen

Op instagram ben ik vrij actief met het delen van mijn leven; mijn processen en beschouwingen. Ook deel ik daar tekeningen, Wolwezens en melodieën. Instagram voelt regelmatig te beperkend en ik wil de uitingen van mijn innerlijke leven de ruimte geven! Vandaar deze plek 🤍

Liefs Natalie

Ik neem dit petje af!

Naaldvilten

€ 7 per maand€ 70 per jaar - 2 maanden gratis

  • Private instagram account
Ik neem dit petje af!

In dit pakket deel ik instructie video’s naaldvilten. Inmiddels is er een heel archief aan allerlei projecten die passen binnen de waldorf seizoenen.

Er is geen aanvang qua niveau- iedereen kan starten.

Wellicht is het fijn om te starten met de ‘Welkomstvideo’ wanneer je lid geworden bent- zo leer je mij een beetje kennen en maak ik je wegwijs op petjeaf.

Voorheen had ik hier verschillende pakketten naaldvilten. Dat is nu veranderd naar één pakket.

De uploads zijn op dit moment (eind mei ‘23) minder frequent. Toch kun je prima uit de voeten met alle tot nu toe geüploade video’s.

Voel je welkom ❤️

Liefs Natalie

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0