Nare Jongens Podcast
Nare Jongens Podcast

Nare Jongens Podcast

De wekelijkse podcast van Bas Paternotte en Jan Dijkgraaf1040 petjes af
Doel

1040 van 2500 petjes afgenomen

9 over 5-cultuurpodcast

Als we 2500 abonnees hebben?

Dan brengen we elke donderdagochtend om 5.09 uur exclusief voor onze abonnees live de 9 over 5-cultuurpodcast uit, met Bas Paternotte op pantoffels in geruite ochtendjas en Jan Dijkgraaf alvast in zijn wandelkloffie.

Paternotte: "Eindelijk een beetje niveau! Brahms, Van Gogh en een snufje Sinatra."

Dijkgraaf: "Precies! Cultuur! Gordon-roddels, ABBA-muziek en tettenrecensies."

En voor wie op donderdagochtend wil uitslapen: we nemen 'm ook op, zodat je op een ander tijdstip dan 9 over 5 cultuur kunt snuiven.

Bas Paternotte (1876, Friese Wouden) en Jan Dijkgraaf (1962, Rotterdam) kennen elkaar nog uit de tijd dat Dijkgraaf haar op zijn hoofd had. Bij Panorama, NetGeneration, Metro en HP/De Tijd werkten ze tussen 1998 en 2010 samen aan mooie en leuke dingen voor de mensen en daarna bleven ze online samenwerken.

Sinds begin 2021 maken ze vanuit het dorp Utrecht respectievelijk de wereldstad Eesterga samen de Nare Jongens Podcast. Waarin ze liefdevol de zaag in enkels van politici, mediamensen, entertainmenttypes en elkaar zetten.

Exclusief voor abonnees maken ze wekelijks twéé extra podcasts: 'Bellen met Bassie' en elke zondag de 'Bassie en Jan Moskee', een (soort) oecumenische kerkdienst vanuit de Bassie en Jan Moskee in Utrecht.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Baffie Brown40 euro per jaar

Mijn vader is een zuinige knerp. Voor hem neem ik het petje af zodat hij jullie elke keer kan beluisteren!

25 maart 2023
Luuk Stultjens40 euro per jaar

Pareltjes van Bas P., ietwat oubollig ('dat dekselse Twitter', 'geestige anekdote'), klinken nu weer verfrissend. In de Ratten Special doet hij er schepje bovenop (7'51"): meeste werkwoorden achterelkaar: '...ONTEIGEND ZOUDEN MOETEN KUNNEN WORDEN'. Petje af!

24 maart 2023
Agnes40 euro per jaar

Ik geniet al vanaf het begin van jullie podcast en het smaakt naar meer. Dus schenk ik me voor een jaar ook jullie andere podcasts. #zinin

21 maart 2023
Peter Meulendijks4 euro per maand

soms, heel soms identificeer ik me als vrouw..... dus +1 voor de wijven

21 maart 2023
Edith Stou.tenbeek40 euro per jaar

Indrukwekkend hoe goed jullie van veel zaken op de hoogte zijn. Dol op de kritische en komische blik van Jan daarop. Blij dat de altijd beschaafde Bas ,inmiddels twintig jaar jonger klinkt. Groet van Edith,fan vanaf het eerste uur.

19 maart 2023
Pier Schäperkötter40 euro per jaar

Luister regelmatig met verschillende emoties en regelmatig stof tot nadenken Soms sponsor ik mevrouw Dijkgraaf want hoe houdt zij het vol. De laatste tijd een stukje tekst van heer Jan veel gebruikt zodat ik nu maar eens een stapje verder moet.

07 maart 2023
Max de Ruyter40 euro per jaar

Verjaarscadeau voor jullie als nr 1009 Wij zijn "klimaatvluchtelingen" die een paar jaar geleden als pensionada's uit NL gevlucht naar Curaçao: aan 3 kanten ingesloten door een NL2000gebied en voor ons neus 46 windturbines van 210m. We genieten hier van jullie

05 maart 2023
Benjamin Koelewijn40 euro per jaar

9 over 5 trok mij over de streep.. Dat is toch fijner wakker worden dan een of ander slap verhaal op radio 1 over de kat van de buren die volgens de buurvrouw genderneutraal is en in transitie is gegaan. Nee dan liever Jan en Bas over een gecremeerde kroket 😉

05 maart 2023
Wilfred Karel40 euro per jaar

Leuk dat jullie dit met je zware werk in de kamer kunnen combineren! Ik zal snel eens naar jullie gaan luisteren. Doe de groetjes aan Sigrid van me!

02 maart 2023
Sira Minetti40 euro per jaar

Ik luister nu al zo lang gratis, tijd om de nare Jongens te supporten

01 maart 2023

Vriend

€ 4 per maand€ 40 per jaar - 2 maanden gratis

Ik neem dit petje af!

Boezemvriend

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

Vriend voor een jaar

€ 40 per jaar

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0