Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

Neem nu je petje af voor MonkeyTalk! MonkeyTalk is het creatief oplaadstation van The Zooooo. We willen graag jouw creativiteit opporren en aanwakkeren. Zo kan jij jouw creatieve talent dagelijks beter inzetten. Of dat nou op het werk is, thuis of bij je oma. De wereld kan wel wat meer creatieve mensen gebruiken. Die mensen zijn oplossingsgericht en denken in 'ja-en'. MonkeyTalk spreekt met inspirerende, creatieve 'voorapers'. Je leert namelijk het beste en krijgt vaak zin door na te apen. Zij hebben inspirerende, inhoudelijke verhalen en concrete tips & tricks. In de rubriek 'olifanten benoemen' proberen we die olifant uit de kamer te krijgen. Kortom, je doet bij elke aflevering wel een inzicht op. Spelenderwijzer worden. Wie wil dat nou niet?

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Méla Krijger€ 36 per jaar

Elke keer is het weer een groot feest van herkenning, emotie en inspiratie! En tof dat je natuur/duurzaamheid vaak samen in de pan laat borrelen met het hoofd-ingrediënt creativiteit. Daar haal ik veel uit voor mijn werk in de natuureducatie

06 juli 2022
Gonda€ 36 per jaar

Wat ben ik blij met Monkey Talk. Dus petje af.

16 juni 2022
Marleen Oosterhof€ 36 per jaar

Ha die Irene, eindelijk gevonden hoe het petje af gaat. Ik ben een fan van je. Kijk er elke keer naar uit. Wat een diversiteit aan creatievelingen in deze wereld. Jij weet ze bij bosjes te vinden. Fantastisch!

05 juni 2022
Frank Weijers€ 3 per maand

Ik blijf je prachtpodcast graag volgen!

03 mei 2022
Jelle de Jong€ 3 per maand

Monkey Talk is mijn favoriete podcast en Irene mijn favoriete podcast host :-)

24 april 2022
Agnes€ 3 per maand

Eindelijk m’n petje af, werd tijd als trouwe luisteraar vanaf het begin :-) Leuke inspirerende podcasts, eerlijk en ontwapenend, in fijne duidelijke taal en met een grote dosis humor en spitsvondigheden. Ben fan!

19 april 2022
Hanne€ 3 per maand

Heerlijk om mijn andere hersenhelft “uitbreiden laten” met deze MonkeyTalks!! Groeten Hanne

19 maart 2022
Marjan Boertjes€ 36

Nieuwe jaar is zo goed begonnen, ik kijk uit naar de volgende podcasts

12 maart 2022
Sandra Dijkstra€ 3 per maand

Het is steeds weer een feest om naar jouw podcasts te luisteren. Het liefst luister ik ze in de ochtend zodat ik als een blij vogeltje mijn kantoor binnenvlieg en bruis van de ideeën. Keep UP the good work!

04 maart 2022
Jessica€ 25

Dankjewel Irene voor je inspirerende talks!

06 februari 2022

Klein petje

€ 3 per maand

Dank voor je steun voor het maken van deze podcast! Als er 100 petjes zijn, organiseren we voor deze petjes af en toe een vrolijke livestream MonkeyTalk, met een inspirerende vooraper en Q&A.

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3