Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Monique Bladder

Wat staat er nu allemaal al in de Kijk eens naar je hond Club?

- Vier masterclasses: dominantie

zonder jou

hoe help je een bange hond?

Wat is BAT (de methode voor uitvallende honden)- Exclusieve podcast-afleveringen, onder meer over uitvallen, hoe de training van bv. vuurwerkangst eruit ziet en over problemen met alleen zijn.- een stappenplan in video en op papier over hoe je je hond kunt leren om direct naar zijn bench (of mand of achter een hekje) te gaan als de bel gaat.- een stappenplan in video én op papier over hoe je je hond leert om een muilkorf te dragen- een mini-masterclass over ondersteunende middelen bij angst voor geluiden

- Een video en een stappenplan met uitleg over hoe je het beste en veilig kunt wandelen met een 5 meter lange lijn- Een vraag-&antwoordsessie

En wat staat er nog gepland?

 • Elke maand een exclusieve podcast-aflevering

 • Vraag-& antwoordsessies

 • Elke maand een digitaal cadeautje

En nog veel meer!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Hedi Vijge60 euro per jaar

Ik heb een hond uit het asiel genomen. Hij woont nu een maand bij mij. Binnen rustig, buiten een uitvaller naar alles wat beweegt, wat ik wist bij de plaatsing. Ik werk al met de tips van Monique op Youtube met goed resultaat. Erg leuk om te doen.

30 december 2022
Beppie Sueters-Wijsbeek60 euro per jaar

Door mijn rescue stichting werk ik veel met honden en hoe meer kennis ik heb hoe beter ik de honden en de toekomstige adoptanten kan helpen. Daarnaast ook handig en leerzaam voor mijn eigen 2 Turkse boefjes, Ice en Boris!

19 december 2022
Willeke Baart60 euro per jaar

Hi Monique ik volg je al een tijdje en ben altijd benieuwd naar wat we nog kunnen leren over onze honden Zelf heb ik een ALD van 18 maanden, zij is plotseling veranderd van blij ei naar heel onzeker en bang voor mensen en (grote) honden zodra we buiten zijn.

22 november 2022
Jolanda Van de Westerloo60 euro per jaar

Graag wil ik nog meer leren over hondengedrag. We hebben een roedel van 6 labradors en voor Leia in het bijzonder wil ik haar beter leren begrijpen.

12 november 2022
Anneke Koel60 euro per jaar

Ik voel me sterk aangetrokken tot je werkwijze en door een paar beperkingen in mijn omstandigheden kan ik nooit genoeg goede alternatieven hebben om mijn (nu nog) puberstabij Rauke de beste begeleiding te geven

27 oktober 2022
Riet Duiker60 euro per jaar

Ik volg Monique al een tijdje en heb bij haar ook de cursus uitvallende hond gedaan. Ik heb er heel veel van geleerd en hoop in deze groep nog veel meer kennis van en begrip voor mijn honden op te doen.

09 oktober 2022
Daphne van der Velden60 euro per jaar

Ik volg Monique al jaren met bewondering en ben oprecht blij ben dat ze haar kennis met iedereen wil delen, zodat steeds meer wordt geleerd waarom honden doen wat ze doen (of niet doen ;-) en onze honden steeds beter worden begrepen door ons, mensen.

06 oktober 2022
DianaDe lange60 euro per jaar

Ik graag veel leren en kijk ernaar uit

06 oktober 2022
Sandra Steen5 euro per maand

Altijd fijn om de informatie die Monique met ons deelt te lezen. Vanwege mijn werk als hondentrainer ben ik altijd op zoek naar meer kennis. Grote kans dat ik dat ook hier ga vinden.

06 oktober 2022
Simone van Damme60 euro per jaar

Ik zie ernaar uit om lid te zijn van deze club!!! Je kan altijd nog slimmer worden!

04 oktober 2022

Membership/lidmaatschap Kijk Eens naar je Hond Club

€ 5 per maand

 • Check je mail voor instructies om toegelaten te worden
 • Direct bij je aanmelding toegang tot de videolessen Stressreductie in mijn online Academie
 • Elke maand een exclusieve live Q&A
 • Elke maand een exclusieve Masterclass
 • Exclusieve podcast-aflevering
 • En nog veel meer leuke extra's speciaal voor jou
 • Wil je de algemene voorwaarden lezen? Klik dan even op het linkje in de beschrijving
Ik neem dit petje af!

Membership/lidmaatschap van de Kijk Eens naar je Hond Club op Facebook van Monique Bladder!

Met het membership van de Kijk eens naar je hond Club, ga je akkoord met de volgende regels voor de Club:

 • adviezen die gebaseerd zijn op of leiden tot pijn, schrik, angst of intimidatie van de hond of tot een onveilige situatie voor hond of omgeving, zijn niet toegestaan en worden verwijderd. Daarvan word je via pb op de hoogte gebracht.

 • Monique steekt veel tijd en energie in deze groep en vindt het belangrijk dat berichten niet ingaan tegen waar ze voor staat. Dat betekent niet dat er niet meerdere wegen zijn die naar Rome gaan! Maar omdat ze geen discussies wil over waar ze wel/niet achter staat, is het niet toegestaan om linkjes te plaatsen naar producten, groepen, websites in de meest brede zin van het woord.

 • Als je niets aardigs te zeggen hebt, wees dan stil. Onaardige reacties worden verwijderd.

 • Er zijn natuurlijk óók heel veel goede collega's, maar in deze Club laat míj́n expertise zien. Het is dus niet toegestaan te linken naar collega-gedragstherapeuten of hier om te vragen. Als ik niét kan helpen, geef ik dit aan in een bericht.

 • Berichten om frustraties te uiten en te 'klagen' over andere hondeneigenaren zijn niet toegestaan.

In deze link vind je ook nog onze algemene voorwaarden.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0