Doel

LICHT op ZAKEN

Samen met jouw steun kan ik LICHT op ZAKEN wekelijks uitzenden. De aflevering wordt opgenomen in een professionele studio en daarna gemonteerd. Er is geld nodig voor de huur van deze studio en de tijd die gestopt wordt in de voorbereiding, presentatie, montage, vormgeving en promotie van de uiteindelijke video. Ik doe dit nu met een paar vrijwilligers vanuit DE VRIJE OMROEP.

Alles wat ik doe komt voort uit de overtuiging dat wij als mensen bewuster mogen worden zodat wij een mooiere wereld kunnen creëren.

Bewustwording begint met zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen keuzes in je leven.

Mijn naam is Eva van Zeeland en als onafhankelijk onderzoeksjournalist bespreek ik onderwerpen die in het licht gezet mogen worden. In de eerste uitzending van LICHT op ZAKEN aandacht voor cyclusproblemen na vaccinatie. Ik deel echte verhalen van vrouwen die duidelijke verandering hebben waargenomen nadat zij gevaccineerd zijn of in aanraking geweest zijn met iemand die ingeënt is.

De tweede aflevering gaat over miskramen, vroeggeboortes, stilgeboren en borstvoeding na vaccinatie. In aflevering 3 van LICHT op ZAKEN aandacht voor onze kinderen. Want moet de jeugd onze ouderen beschermen? Ik dacht het niet! Er zijn al heel veel kinderen met vaccinatieschade.

Deel jouw persoonlijke verhaal (kan anoniem) via service@missnatural.nl 💌 met daarin: ben je gevaccineerd, zo ja, wanneer, hoe vaak en welk merk? Wat is er veranderd? Stuur gerust foto's mee van jezelf of iets anders dat je wilt delen. Vermeld ook je telefoonnummer als je in mijn uitzending (telefonisch) jouw verhaal wilt vertellen.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Janine Fransen25 euro

Asjeblieft Eva, Zo goed bezig en superstoer! Heel veel liefde en kracht voor jou! Janine Fransen

02 maart 2020

LUCIFER

€ 5 per maand

Waar licht is kan GEEN DUISTER zijn! Bedankt dat je vuur maakt zodat de waarheid gezien mag worden.

Ik neem dit petje af!

KAARS

€ 10 per maand

Bedankt dat je een kaars voor mij aansteekt. Met jouw steun kan ik LICHT op ZAKEN wekelijks blijven maken.

Ik neem dit petje af!

FAKKEL

€ 15 per maand

  • Geleide meditatie innerlijk vuur
Ik neem dit petje af!

De fakkel brengt licht in de duisternis: door het licht van de rede zijn mensen in staat HELDER TE DENKEN en tot inzicht te komen.

KAMPVUUR

€ 25 per maand

  • Geleide meditatie innerlijk vuur
Ik neem dit petje af!

Met jouw licht kan ik meerdere mensen gaan warmmaken en LICHT op ZAKEN en bij een groot publiek te brengen.

VULKAAN

€ 50 per maand

  • Geleide meditatie innerlijk vuur
Ik neem dit petje af!

BAM! Door jouw VUURZEE zal het licht ongelofelijk verspreiden! Bedankt voor deze EXPLOSIE die mij extra energie geeft om LICHT op ZAKEN verder te professionaliseren.

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0