Neem nu je petje af voor mensenkinderen!

"Mensenkinderen meet zich aan de beste Nederlandstalige pop. Melodieën die meteen in je kop zitten en teksten waar je nog lang over blijft namijmeren. Schoonheid doet ertoe in het leven: maak het mogelijk." (Reinier Sonneveld)

Mensenkinderen maakt muziek die een rust met zich meebrengt die de diepste onrust in mij tot zwijgen brengt. Door de eenvoudige melodieën en de kwetsbare, pure stem van Bas, weten de liedjes me steeds opnieuw te raken. De muziek van Mensenkinderen laat mij een God zien die begaan is, in het allerdiepste dal met je is en je vasthoudt als je zelf niet meer kan. (Lea Sies)

Bas is een zeer geïnspireerd muzikant. Zijn liedjes hebben een soort van verstilde schoonheid in zich. Oud en nieuw voegt hij op een kunstige manier samen. (Peter van der Schoor)

Ik blijf het mooi vinden als ik hoor hoeveel mensen wat aan de muziek van Mensenkinderen hebben. Van de vrolijke 'knip en plak' liedjes tot de verstilde oude gezangen uit het liedboek voorzien van nieuwe melodieën. Ze bieden troost en geven hoop. Bijzonder! 

Om door te kunnen blijven gaan wil ik een beroep doen op jouw steun door een een vriend van Mensenkinderen te worden. Natuurlijk staat hier heel veel leuks tegenover!

Je bent nauw betrokken bij alle nieuwste ontwikkelingen Je kunt gezangen of onderwerpen voor liedjes aandragen Je kunt alle Mensenkinderen-muziek als eerste beluisteren Toegang tot eerste demo’s en schetsen Dus: Wil je meer unieke mensenkinderen muziek mogelijk maken? Ben jij een vaste luisteraar en wil je iets terug doen? Word vriend! Daarmee geef je Mensenkinderen de mogelijkheid om door te blijven gaan!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Richard Ruitenburg60 euro per jaar

Het zijn wonderlijke liedjes, de liedjes die jullie maken. Teder, verstild, kunstig en raak - bedankt voor wat jullie met ons delen!

28 januari 2023
Mirjam gijsbertsen5 euro per maand

He Bas, recentelijk je wonder boven wonderlijk album aangeschaft! Zoals bij je eerdere kunstwerken ben ik ontroerd, geraakt en word ik blij van je creatieve mooie onverwachte muziek en woorden! Wat een Gods geschenk! Dank je wel

27 augustus 2022
Martine Lage120 euro per jaar

Sinds ons eerste bezoek aan een concert van (het liedboek der) Mensenkinderen in een klein Amersfoorts kerkje - dankzij de Tearfund 40-dagenkalender - genieten we van jouw/jullie muziek. Balsem voor de ziel, beter kan ik het niet omschrijven. Zegen gewenst!

30 maart 2022
Gerson van Manen5 euro per maand

Petje af en steuntje in de rug voor fijne Nederlandse muziek!

18 augustus 2020

Houten petje

€ 5 per maand

Ik word een vriend van Mensenkinderen! En krijg toegang tot alle speciale content. Daarnaast ontvang ik een persoonlijk bedank kaartje op de post.

Ik neem dit petje af!

Tinnen Petje

€ 10 per maand

Ik word een vriend van Mensenkinderen! Ik krijg toegang tot alle speciale content.

Daarnaast ontvang ik een persoonlijk bedank kaartje op de post en beluister alle nieuwe muziek voor de officiële release! Krijg het nieuwe album gratis thuis gestuurd.

Ik neem dit petje af!

Kristallen Petje

€ 15 per maand

Ik word een vriend van Mensenkinderen! Ik krijg al het bovenstaande + een gratis concertkaartje voor een van onze concerten.

Ik neem dit petje af!

Zilveren Petje

€ 25 per maand

Ik word een vriend van Mensenkinderen! Ik ontvang al het bovenstaande + bij iedere nieuwe release ontvang ik een speciale handgemaakte merchandise item.

Bij iedere concertreeks krijg ik een gratis kaartje en een om weg te geven.

Ik neem dit petje af!

Gouden Petje

€ 50 per maand

Ik word een vriend van Mensenkinderen! Ik krijg al het bovenstaande en kom bij jou thuis een huiskamerconcert geven!

Ik neem dit petje af!

Boven mijn Petje

€ 100 per maand

Ik word een vriend van MensenkinderenIk krijg al het bovenstaande en ik mag een dagdeel in de studio langskomen en meedenken over nieuwe Mensenkinderen plannen!

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13