Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Claudia Gelhever30 euro

Wat een heerlijke podcast. Het lijkt wel of John Williams de muziek er voor heeft gecomponeerd. En jullie verhalen zijn zo fijn om naar te luisteren. Wiek is echt van toegevoegde waarde, ben iedere keer benieuwd wat hij te vertellen heeft. Niet stoppen, hoor.

08 mei 2024
Sylvia Wybenga75 euro

Dank voor deze heerlijke podcast. Zo helder als jullie alle drie zijn! Voor ons is het zwaar nostalgisch . We hebben als jong gezin zelf 3 jaar in Suffolk gewoond in de tijd van de val van Thatcher.Klote om niet te mogen stemmen! Dank en liefs uit Hoorn

29 april 2024
Isabelle Langeveld36 euro per jaar

Ik geniet van je verhalen en je podcast creativiteit. Hoorde ik nu dat je moeder in Vijfhuizen woonde? Daar ben ik opgegroeid. Gek toeval.

27 april 2024
Nelleke Petit35 euro

Beste Chris, ik geniet van de podcast. Zo leuk om jullie verhalen te horen. Opgewekt, creatief, lief (weetjes van Wiek), hilarisch en informatief. Omlijst door muziek die zo leuk de sfeer onderstreept. Kortom, ik kijk er steeds naar uit.

21 april 2024
Ilonk van der Sommen36 euro per jaar

Wat een heerlijkheid elke weer. Een verhalenverteller in hart en nieren! Ik ‘ luister’ er elke week naar uit.

21 april 2024
Marian Lamp36 euro per jaar

Deallerleukstepodcastvandewereld!

20 april 2024
Sarah Los15 euro

Mooi werk

10 april 2024
Anne5 euro per maand

Heerlijke originele podcasts! Hartelijk dank.

30 maart 2024
Ilonka van Rijn36 euro per jaar

Mooie podcast! Jaren in Yorkshire gewoond en zoo heerlijk herkenbaar. Ik kijk uit naar jullie bezoek aan Saltaire …

27 maart 2024
Anne Voorbergen25 euro

Je podcast is FANTASTISCH. We slaan geen aflevering over. Dankjewel. Hoe is het eigenlijk met de bosuil? Broedt-ie op zijn of haar plekje? Jullie hebben ons geïnspireerd om eind dit jaar voor een langere tijd naar Ierland te gaan. Ook dankjewel dáár voor!

27 maart 2024

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13