Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Janwillem Wind10 euro

Met veel waardering luisterde ik naar de Sheffield afleveringen. Dank daarvoor

13 juli 2024
David Verwer15 euro

Veel dank Chris voor je creatieve en eigen inbreng en kijk op de wereld! Als jullie straks weer in Nederland zijn, bestel ik heel graag t-shirts bij je :)

02 juli 2024
saskia bakker40 euro

Hi Chris (en Paulien), je verhalen maken saaie klusjes in huis zo aangenaam dat ik besluit om toch ook maar even te gaan dweilen, was ophangen, etc. Ik ben ook een groot fan van de Weetjes van Wiek. Dank!

18 juni 2024
Patty Verhoeven36 euro per jaar

Ik luister al jaren met heel veel plezier en ben nu (eindelijk!) lid geworden, met de hoop dat je nog jaren doorgaat met het maken van je fantastische programma's.

08 juni 2024
Renate de Geus50 euro

Wat fijn om een kijkje te kunnen nemen in jullie leven. Bedankt voor het delen en de mooie verhalen 😍

04 juni 2024
Snoopy Peanuts25 euro

Via cavia en Japan van Pauline terecht gekomen in Sheffield. En zo teruggescrolld maar oude Man met de microfoon. Gezellig voor tijdens het koken of wandeling met de (trage) hond.

02 juni 2024
Cor Berrevoets120 euro per jaar

Chris, eindelijk heb ik het geregeld. Al jaren fan maar nu eindelijk een vaste steunpilaar voor al je luisterwaardige activiteiten!

02 juni 2024
Lotje van Verschuer50 euro

Pas net ontdekt, de Sheffield story. Superleuk. Alle drie zijn ze zo heel erg zichzelf. Tenminste, zo klinkt het 😀 Blijf nog maar een jaartje 😜

31 mei 2024
Vibeke Lamain36 euro per jaar

Als laatbloeier pas "ontdekt" sinds halverwege Sheffield, met dank aan m'n leuke zusje en net als zij ook direct verknocht. Dank en met hoop op vele jaren meer!

26 mei 2024
den Heijer36 euro per jaar

Ooit werkte ik in Amstelveen en liep ik in mijn lunchpauze regelmatig langs een intrigerende oranje bus. Het leidde naar je heerlijke podcast, waar ik elke keer weer van geniet. Dus het werd hoog tijd om het eens te belonen. Bedankt Chris! (En Wiek en Paulien)

24 mei 2024

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2