Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Annelies Padmos25 euro

Heerlijk om naar te luisteren. Rustig en duidelijk.

17 oktober 2022
Rob Beeren60 euro per jaar

Ik geniet elke keer weer van je uitzendingen. Interessante onderwerpen die elke keer voorbij komen, zonder je weet wat je kunt verwachten.

17 oktober 2022
Frédérique van Riessen120 euro per jaar

Beste Chris,

Je podcasts werken heel therapeutisch. Tijdens mijn burn-out ben ik ze gaan luisteren en ze toveren elke keer een een glimlach (en soms een traan) op mijn gezicht. En na afloop voel ik me altijd beter. Ik hoop dat je nog lang doorgaat!

30 september 2022
Bernadette Drenth36 euro per jaar

Heel veel dank voor zoveel uren luisterplezier waar 'normaal' (rustig&goed verstaanbaar) gesproken wordt

28 september 2022
Anita Draaijer5 euro per maand

Sinds corona met veel plezier volger van man met de microfoon. Een uniek geluid in podcastland.

24 september 2022
Ineke Helmer10 euro

Beste Chris, ik geniet van de diepgang uit de mini romcoms en een grote bruine envelop. Maar ook je humor is tof: een mini romcom in zwart/wit.... Soms lig ik in de nacht te luisteren met een glimlach rond mijn mond. Zo val ik nooit in slaap!

17 september 2022
Nico Fortmann50 euro

In het ziekenhuis zo genoten van Say Cheese!. Het maakte het een stukje makkelijker voor me. Bedankt Chris.

29 augustus 2022
Dion Rensenbrink60 euro per jaar

Een verademing tijdens het verven en klussen.

Maar de verhalende kant van de podcast maakt dat het boven het maaiveld uit steekt.

23 augustus 2022
Jos Rijksen60 euro per jaar

Doe Paulien de groetjes. Ik ken Paulien van haar boek de Cavia, taal is toch mijn ding, van de DWDD en van het theater. En jou ken ik van jouw leuke podcasts, Kunststof en van vast nog iets anders van de Radio, Van Mangiare misschien?

20 juli 2022
Clara Rekers36 euro per jaar

Zelfs de romcoms van MMDM zijn een feest. Nooit mee stoppen hoor!

19 juli 2022

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9