Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Erik Leferink100 euro

Wat een prachtige verhalen weet Chris te vinden. Super. Dank je wel.

18 april 2023
Margriet Vellema36 euro per jaar

Beste Chris en collega's, jullie hebben me weer eens door een slapeloze nacht heen geholpen. Petje af voor zoveel fantasie en vertelkunst!

18 maart 2023
Joos Heerebout36 euro per jaar

Ik vind het knap hoe Chris altijd de goede vragen stelt, zodat de mooiste verhalen boven komen en hij iedereen in zijn waarde laat.

10 maart 2023
Marco Sluis36 euro per jaar

Bij deze deel ik mijn geluk met mensen die een geweldige podcast maken😄en steun ze💰Het icoon de oranje bus had in het museum moeten staan. Ik heb nog een geweldig spannend waargebeurd verhaal , hoop dat ook nog eens in een uitzending met je te verwerken.

15 februari 2023
Jolet de Raadt36 euro per jaar

Beste Chris, wat een prachtige podcasts maak je. Naast De man met de microfoon ben ik ook groot fan van 'Groene oren'. Ik ben reuze benieuwd of een vervolg daar op in de pen, of beter gezegd, in de microfoon zit!

25 januari 2023
Erica Schoen3 euro per maand

Man met de microfoon vertelt verhalen die je raken en waar je nog lang over na kunt denken.

20 januari 2023
Henk Wijnhoff100 euro

De onderwerpen zijn boeiend en verrassend en de montage zeer professioneel.

01 januari 2023
Anne Meijer20 euro

Groot fan van deze geweldige podcast. Ik heb letterlijk elke aflevering geluisterd en doneer regelmatig. Petje af!

30 december 2022
Frans Van vugt-schmitz60 euro per jaar

Luisteren al jaren naar Chris. Eerst clubcard toen t shirt nu petje af..

29 december 2022
Marian en Bart25 euro

We genieten heel erg van je podcast, en zaten voor de Corona met je in de boot. We hopen dat toch nog een keer mee te maken. Een heel goed 2023

24 december 2022

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0