Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Esther Lamers25 euro

Top podcast!

22 september 2023
Ellen van den Tol75 euro

Dag Chris en Pauline,

Geniet erg van jullie avonturen in Sheffield!

Ellen

19 september 2023
Rian Hartman25 euro

Ga zo door, Chris! Elke keer weer genieten...

18 september 2023
Loulou Kokkedee36 euro per jaar

Ik geniet erg van de podcast! Veel dank dat je dit wil maken

17 september 2023
Christine Versloot30 euro

Na het luisteren van de podcast van deze week verheug ik me alweer op de volgende

16 september 2023
Bart ter Haar25 euro

Over 20 jaar: "vroeger had je iemand met een bus en een podcast of zo." Romantiek! Dromerig! "God, wat mis ik die man! Maarja, na zijn eerste podcast miljoen; he-le-maal kierewiet! Stond hij brullend op een brug, wc rolletje als microfoon. Jammer hoor".

15 september 2023
Marja Doedens60 euro per jaar

Veel dank voor de prachtige dingen die je maakt en de grote en kleine glimlachen die je me met elke creatie bezorgt!

19 augustus 2023
Yvonne Bracke36 euro per jaar

Zó fijn om naar te luisteren, tijdens het schoonmaken, gewoon lekker op de bank of voor het slapen. Rustgevend, interessant. Gewoon fijn. Ben fan, óók van Groene Oren. Leerzaam en vaak hilarisch.

15 juli 2023
Wim Donkers36 euro per jaar

Dankjewel voor al je prachtige verhalen.

08 juli 2023
Elma van der Salm36 euro per jaar

Al jaren trouwe luisteraar van jouw heerlijke verhalen. Ik hoop dat je nog lang doorgaat. Wanneer komt Wiek weer eens een weetje vertellen?

17 juni 2023

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0