Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Lidwien Derriks36 euro per jaar

Een fijne podcast van een interessant en geïnteresseerd drietal (m-v-k) met heerlijke muziekbruggetjes

23 februari 2024
Ruth Bolt36 euro per jaar

Dank voor de heerlijk podcast vanuit Sheffield. En ook nog Paulien erbij en Wiek niet te vergeten! Een lichtpuntje in de duisternis

19 februari 2024
Janet Dowding36 euro per jaar

Ik heb de sprong de andere kant op gemaakt dus ben erg benieuwd. Herkenbaar, die eerste weken, pfff! Wat valt jullie op qua verschillen vind ik fascinerend. Wiek’s weetjes! Wat ik niet wist over phone boxes! Kartonnen meubels- maak ik ook :-) Gunning for you…

07 februari 2024
Ellie van Tuyll20 euro

Wat een gezellige podcast, en 2 voor de prijs van 1 (Chris én Pauline). Aanrader.

29 januari 2024
Catelijne van Oss25 euro

Ik luister de podcast over Sheffield in de auto, heerlijk om jullie belevenissen te horen!

25 januari 2024
Ellen Woud36 euro per jaar

In de corona tijd kennis gemaakt met je, tijdje afwezig geweest maar nu terug. Humorvol, spannend, groots in het kleine... Chris, dank je wel, ik luister heel graag naar je!

24 januari 2024
Ineke Pot25 euro

De Sheffield-reeks is smullen! ❤️

05 januari 2024
Bernadet Meerdink25 euro

Alle Sheffield-afleveringen gebingelistened met Oud-en-Nieuw, wat een kado!

01 januari 2024
Marrit25 euro

Dank voor jullie verhalen. Mmdm vond ik altijd wat intensief om te luisteren. Maar sinds 'Sheffield' ben ik om! Wat een opmerkzaam kind hebben jullie. Heb het goed!

26 december 2023
Piet van den Oetelaar25 euro

Mijn vrouw en ik kijken elke week uit naar je podcast. Heerlijk om te horen hoe er elke week wel weer een nieuwe verwondering is als je de overstap naar een ander land maakt.

23 december 2023

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0