Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Sarah Los15 euro

Mooi werk

10 april 2024
Anne5 euro per maand

Heerlijke originele podcasts! Hartelijk dank.

30 maart 2024
Ilonka van Rijn36 euro per jaar

Mooie podcast! Jaren in Yorkshire gewoond en zoo heerlijk herkenbaar. Ik kijk uit naar jullie bezoek aan Saltaire …

27 maart 2024
Anne Voorbergen25 euro

Je podcast is FANTASTISCH. We slaan geen aflevering over. Dankjewel. Hoe is het eigenlijk met de bosuil? Broedt-ie op zijn of haar plekje? Jullie hebben ons geïnspireerd om eind dit jaar voor een langere tijd naar Ierland te gaan. Ook dankjewel dáár voor!

27 maart 2024
Simone de Jong36 euro per jaar

Groot fan!

25 maart 2024
Nelly Loos36 euro per jaar

Hoi Chris, ik geniet ontzettend van de podcast. Eigenlijk al jaren, dus het wordt tijd dat ik wat doneer. Ik ben trouwens erg benieuwd waarom Paulien zegt dat ze uit Roelofarendsveen komt. Zo intrigerend. Ga alsjeblieft nog lang door met de microfoon. Liefs.0

22 maart 2024
Eelco Kruizinga30 euro

Man met de microfoon was een van de eerste Nederlandstalige podcasts waar ik ooit mee begon. Kijk elke keer uit naar een nieuwe aflevering!

20 maart 2024
Tjitske36 euro per jaar

Elke autorit met ons een gezin wordt nog gezelliger door jullie verhalen!

17 maart 2024
Miriam Groenendaal36 euro per jaar

Eerste petje af! Geniet altijd van Man met de microfoon. Fijn moment van de week!

16 maart 2024
Annr van de Weijer25 euro

Leukste podcast die er is!

12 maart 2024

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0