Chris maakt twee podcasts (Man met de microfoon' en 'Een grote bruine envelop') die mede dankzij de luisteraars gemaakt kunnen worden. Dus.....word lid en ontvang zo af en toe een extraatje!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Heleen van Koeven36 euro per jaar

Petje af voor de podcast elke week uit Sheffield. Ik geniet van de thema's, de sfeer, de interviews, alles.

30 november 2023
Hermien10 euro

Wat een feest zijn de podcasts uit Engeland. Jullie op je best. Dank!

24 november 2023
Anky Laming36 euro per jaar

Met veel plezier volg ik jullie belevenissen in Engeland. Vooral de details die verteld worden vind ik schitterend. Met als klap op de vuurpijl het verhaal van Agatha. Subliem. Groeten, Anky

22 november 2023
Iris Gilhuis60 euro per jaar

Heerlijke podcast waar ik erg graag naar luister! Met trots draag ik dan ook vaak mijn "Man met de microfoon" T-shirts. Tot vrijdag!

20 november 2023
Rike van Hattem60 euro per jaar

Ik geniet enorm van de verhalen uit Sheffield. Heerlijk ongecompliceerd en vrolijk!

19 november 2023
Su-Yin Liem25 euro

Hi hi! Superleuke en gezellige podcast! Perfect luistermateriaal als ik met mijn hond aan het wandelen ben! Tip over jullie podcast gekregen via de podcast Aaf en Lies pakken door. Veel succes met al jullie avonturen in Sheffield!

16 november 2023
Elsine de Jonge25 euro

Ik luister erg graag! De podcasts zitten inhoudelijk zo goed in elkaar….feestje!! (en ik smelt als ik Wiek hoor).

12 november 2023
Eduard Backer60 euro per jaar

Beste Chris, al tijden fan van de Man met de microfoon. Sheffield serie is erg goed. Vast ritueel als ik zaterdag met de hond loop is de laatste aflevering beluisteren. Dan wandelen jullie mee en hoor ik hoe de week bij jullie verlopen is.

Hart. groet, Eduard

11 november 2023
marjon van der eerden10 euro

Ja Chris, genieten van jullie Sheffield avonturen, samen met Pauline, Weetje van Wiek, heerlijk ik zie het voor me (nou ja, de heuvels dan) en leerzaam. Je mini-colleges zijn ook heel goed. Beetje kleine beurs dus hier moet t bij blijven. Groet Marjon

10 november 2023
Anne Meijer15 euro

Ik heb ALLE afleveringen van Man met de microfoon geluisterd. Het is met afstand mijn lievelingspodcast!

05 november 2023

Luistervink

€ 3 per maand

Je bent een liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop. En dus ondersteun je deze podcasts. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisterduiven

€ 5 per maand

Jullie genieten sámen van Man met de microfoon. Vandaar dat jullie dit duolidmaatschap aanvinken. Want dan kunnen jullie met een nog fijner gevoel ("Dit is mede door óns mogelijk gemaakt!") naar de podcasts luisteren. En het leuke is, dat een duolidmaatschap in verhouding dus 20% korting geeft ten opzichte van twee afzonderlijke luistervinklidmaatschappen. Win-win heet dat. Als dank krijgen jullie af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jullie niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

Luisteralbatros

€ 10 per maand

Jij bent een ongelooflijke liefhebber van Man met de microfoon en Een grote bruine envelop en je vindt het niet meer dan logisch dat je daar blijk van geeft. Bovendien was de albatros sinds de film De Reddertjes één van je lievelingsdieren. Dat helpt ook. Als dank krijg je af en toe een extraatje, hoewel dat volgens jou niet eens zou hoeven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0