Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Mandala Academie
Mandala Academie

Mandala Academie

Geeft jou de technieken en de inspiratie om te tekenen en te ontspannen.12 petjes af€ 28 per maand

Hey hallo! Ik ben Kim, mandala-enthousiast en oprichtster van de Mandala Academie.

Als je mij op Facebook, Instagram of YouTube volgt, ben je bekend met de gratis inspiratievideo's. Ik maak ze maandelijks en geef daarin steeds andere mandala-ontwerpen die je na kunt maken. Deze video's (en de content op de website overigens ook) zijn gratis beschikbaar en dat blijft zo, maar het kost wel tijd en geld om ze te maken. Ik wil jullie daarom vragen om me te steunen als je dat wil en kan. Zo kan ik jullie deze geweldige mandalavideo's online blijven aanbieden.

Geniet je van mijn tekenvideo's, heb je wat aan de tips die ik deel of draag je mij of de Mandala Academie een warm hart toe, overweeg dan een donatie!

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Bianca vink36 euro per jaar

Blij dat ik mijn steentje bij kan dragen en dit alles door de mandala academie.

15 juli 2022
Anna Fitters1 euro per maand

Zelfs met een bijstand wil ik een goed doel steunen. 1 euro per maand is wat ik missen kan. Succes met het ophalen voor het goede doel

04 februari 2022
Katrien Electeur36 euro per jaar

Dag Kim ik hoop dat je het goed stelt ik doe een donatie voor jou omdat ik je een toffe madam vind en apprecieer wat je allemaal doet doe zo voort en kan er altijd een stappenplan gemaakt worden bij de mandala als het voor jou kan bedankt he grtjes Katrien

28 januari 2022

Maandelijkse Mandala

€ 11 per maand€ 121 per jaar - 1 maand gratis

Elke maand de uitgebreide versie van de gratis YouTube video. Mis je mijn gesproken uitleg? Heb je toch graag alle informatie over de afmetingen van de mandala, de materialen die ik in de video gebruik en uitgebreider in beeld van wat ik precies doe?

Bij dit abonnement krijg je toegang tot de complete video van de maandelijkse mandala met de uitgebreide uitleg zoals je die van mij gewend bent. Hier zijn geen geheimen.

Jij krijgt bovendien een brede glimlach, een dikke virtuele pakkerd op je wang en een innige knuffel met een verwarmd hart. Dank je wel dat je mijn mandalatips en trucs steunt met €11 per maand!

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0