Doel

Bij 1000 petjes is het FEEST!

Letterlijk en figuurlijk. Mark our words. Bij 1000 leden geven wij een exclusief feest. Bier, Barolo, Lau in de lampen. Of je nou poulain of baroudeur bent, iedereen is welkom. Hit je maten up en wie weet zien we je binnenkort ergens in een illegale ondergrondse bunker!

Al een paar jaar maken we met veel plezier de Live Slow Ride Fast podcast. Een podcast over het leven óp, maar vooral ook náást de fiets! En ook al zijn we al even bezig, voor ons gevoel beginnen we pas. We zitten vol met ideeën waar we nog jaren mee vooruit kunnen: van een film over unknown cols, tot Lau zijn laatste keer Unbound, van een podcastserie over jonge sterren aan het firmament tot eentje met de helden van vroeger.

En precies dat is waarom we KLAK AF! zijn gestart: om deze ideeën ook echt te realiseren. En daarvoor kunnen we best wat extra support van jou gebruiken. De reguliere podcasts en films willen we gratis houden, maar het maken kost wel serieus geld.

Neem je KLAK AF! voor Live Slow Ride Fast en zorg er direct voor dat we ook in de toekomst films als "Una Chimba" of "Het moet en het zal" en de "Monaco Tapes" blijven maken. Of eigenlijk: dat soort dingen, maar dan beter. Het geeft ons de vrijheid om beter te worden en te doen wat ons het tofst lijkt: de Live Slow Ride Fast gedachte in woord en beeld verspreiden.

En we blijven natuurlijk doorgaan met urenlang neuzelen over dingen die nergens over gaan en elkaar niet uit laten praten. Ja, dat ook. ;-)

Grote dank en we spreken elkaar! En tot die tijd...

Laurens en Stefan

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Peter Claus5 euro per maand

Voor de rock and roll die jullie in de koers brengen!

24 november 2023
Bertin Simons120 euro per jaar

De show moet doorgaan en ik miste m

21 november 2023
Nico-Paul5 euro per maand

In een druk leven met kids en baan en natuurlijk veel fietsen is een maximaal ontspanningmoment jullie podcasts’. Dacht ook zonder te kunnen maar nee dus. Ik heb zin in alles wat jullie nog gaan maken!

15 november 2023
René de Bruijn60 euro per jaar

Lekker doorgaan jongens, geniet elke keer weer van jullie podcast’s en avonturen. Luisteraar van het eerste uur en door jullie in 2019 ook het gravellen ontdekt en gelijk een fiets gekocht. Dit heeft me nog meer plezier gebracht.👍🏻😁

12 november 2023
Ralf van Leeuwen120 euro per jaar

Wat een fantastisch motto, live slow ride fast. In de podcast komt alles samen. Na de Beter Worden Experience smaakt het naar veel en veel meer. De Barolo's en de Kwaremontjes zijn thuis niet aan te slepen :-) Ga zo door mannen! KLAK AF!

30 oktober 2023
kees Pothof60 euro per jaar

Ik heb even gedacht dat ik zonder LSRF zou kunnen maar het lukt me simpelweg niet, ik mis jullie!!

29 oktober 2023
Wouter Beyens10 euro per maand

Alle afleveringen beluisterd, soms meermaals en telkens verlangen naar de volgende LSRF podcast. Genieten van jullie eigen kijk op de fietswereld...dit elk uit een andere ooghoek. Doe zo verder, mijn klak af voor wat jullie telkens neerzetten , Groeten Wouter

25 oktober 2023
Joop Standaert120 euro per jaar

Altijd genieten van jullie podcasts! Het heeft me van de MTB naar de gravelbike gebracht en nooit spijt gehad. Ik doe graag mee.

25 oktober 2023
Edward Kniesmeijer60 euro per jaar

Vanaf de 1e aflevering een fanatieke volger. Vooral leuk om de mens achter de topsporter te ontmoeten. Laurens, Stefan en LSRF team; dat jullie nog lang door mogen gaan met het maken van mooie content. Ik zie jullie wel weer voorbij fietsen op de zeswielen :-)

23 oktober 2023
Nico J De Jong60 euro per jaar

Flink in de 70 maar als ik jullie beluister vergeet ik dat

17 oktober 2023

LIVE SLOW - word onze POULAIN!

€ 5 per maand

  • EXCLUSIEVE BETER WORDEN AFLEVERINGEN
  • INSTAGRAM: Exclusief Instagram account met live podcast opnames
  • WHATSAPP COMMUNITY: Behind the scenes, de laatste nieuwtjes, en exclusieve kortingen bij partners!
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK
Ik neem dit petje af!

Met het LIVE SLOW pakket word je onze nieuwe knuffelneo. Onze POULAIN. Je weet wel, onze pupil, we nemen je onder onze hoede. We pamperen je met exclusieve Beter Worden afleveringen, een gratis KLAK en je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Je krijgt ook toegang tot live pre- en post geneuzel tijdens podcastopnames, je wordt toegevoegd aan een speciale WhatsApp groep zodat je kan ouwehoeren met ons & mede Poulains en Baroudeurs.

Maar bovenal steun je Live Slow Ride Fast. Jouw team. Je wordt niet alleen onderdeel van de Live Slow Ride Fast Community, maar je zorgt er ook voor dat we nog jaren door kunnen met de podcasts en films (en alles wat we morgen weer bedenken). ;-)

RIDE FAST - word onze BAROUDEUR!

€ 10 per maand

  • EXCLUSIEVE BETER WORDEN AFLEVERINGEN
  • INSTAGRAM: Exclusief Instagram account met live podcast opnames
  • WHATSAPP COMMUNITY: Behind the scenes, de laatste nieuwtjes, en exclusieve kortingen bij partners!
  • FEEST: Uitnodiging als special guest KLAK AF BBQ (bij betaling per jaar)
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK AF! t-shirt (bij betaling per jaar)
Ik neem dit petje af!

Met het RIDE FAST pakket word je in één klap een hele Sjon. Tuurlijk, er zijn stalorders, maar je kan ook gewoon lekker voor je eigen kansen gaan als echte BAROUDEUR. We doen er een schepje bovenop. Je krijgt niet alleen exclusieve Beter Worden afleveringen, toegang tot het Instagram account en de speciale WhatsApp groep, maar bij vooruitbetaling van een jaar ben je welkom op ons Klak Af! feest én ontvang je een Klak Af! t-shirt. En vergeet je klak & exclusieve kortingen van onze partners niet!

Maar bovenal steun je Live Slow Ride Fast. Jouw team. Je wordt niet alleen onderdeel van de Live Slow Ride Fast Community, maar je zorgt er ook voor dat we nog jaren door kunnen met de podcasts en films (en alles wat we morgen weer bedenken). ;-)

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0