Doel

Bij 1000 petjes is het FEEST!

Letterlijk en figuurlijk. Mark our words. Bij 1000 leden geven wij een exclusief feest. Bier, Barolo, Lau in de lampen. Of je nou poulain of baroudeur bent, iedereen is welkom. Hit je maten up en wie weet zien we je binnenkort ergens in een illegale ondergrondse bunker!

Al een paar jaar maken we met veel plezier de Live Slow Ride Fast podcast. Een podcast over het leven óp, maar vooral ook náást de fiets! En ook al zijn we al even bezig, voor ons gevoel beginnen we pas. We zitten vol met ideeën waar we nog jaren mee vooruit kunnen: van een film over unknown cols, tot Lau zijn laatste keer Unbound, van een podcastserie over jonge sterren aan het firmament tot eentje met de helden van vroeger.

En precies dat is waarom we KLAK AF! zijn gestart: om deze ideeën ook echt te realiseren. En daarvoor kunnen we best wat extra support van jou gebruiken. De reguliere podcasts en films willen we gratis houden, maar het maken kost wel serieus geld.

Neem je KLAK AF! voor Live Slow Ride Fast en zorg er direct voor dat we ook in de toekomst films als "Una Chimba" of "Het moet en het zal" en de "Monaco Tapes" blijven maken. Of eigenlijk: dat soort dingen, maar dan beter. Het geeft ons de vrijheid om beter te worden en te doen wat ons het tofst lijkt: de Live Slow Ride Fast gedachte in woord en beeld verspreiden.

En we blijven natuurlijk doorgaan met urenlang neuzelen over dingen die nergens over gaan en elkaar niet uit laten praten. Ja, dat ook. ;-)

Grote dank en we spreken elkaar! En tot die tijd...

Laurens en Stefan

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Jeroen manders60 euro per jaar

Super podcasts mannen. Fantastische humor, mooie anekdotes en verhalen en fijne inspiratie. Veel plezier in de USA!

21 mei 2024
Dennis De Konink120 euro per jaar

Geweldige content, motiveert om door te trainen. Daarnaast meegenieten van de vrijheid die het fietsen geeft. Ga zo door jongens! En toch een stukje broederschap, liefde voor de fiets😎🙌 Lekker!

19 mei 2024
Daniel Huiskes5 euro per maand

Luister altijd met zeer veel plezier naar de podcasts. Leuke insights, achtergrond verhalen over koers en renners. Kleine moeite om iets bij te dragen in de hoop dat jullie nog lang door gaan met de shows

14 mei 2024
Andries Langendijk5 euro per maand

Heb al genoten van bijna alle gratis beter worden podcasts, en wil graag toetreden tot de KLAK AF Community! Sinds 1 maand ben ik ook Join lid…

28 april 2024
Roland van Gessel60 euro per jaar

Ik luister graag naar de podcast en de beter worden podcast. Ben 2 jaar geleden begonnen met join en rij nu op mijn 45 ook wedstrijdjes! Beter worden, beter worden, beter worden

25 april 2024
Toon Brouwer60 euro per jaar

Leuke en inspirerende podcast! Daarom sponsor ik jullie graag.

23 april 2024
Rob Poppe5 euro per maand

Altijd fijn om naar jullie te luisteren, ik vind alleen dat Stefan Laurens wat vaker uit moet laten praten....

23 april 2024
Big CFT60 euro per jaar

Thomas wint Unbound 2024!

20 april 2024
Wouter de Bruijn60 euro per jaar

Altijd genieten van de content en de podcasts van de heren. Toch maar mijn petje afgenomen om niks te missen van de Beter Worden podcasts met professor van den Berg. Tot die tijd, live slow ride fast

11 april 2024
Philip Boermans5 euro per maand

Mannen bedankt,

Voor de Dirty IPA Blonde en het worsten broodje op de Kwaremont Top aktie!

30 maart 2024

LIVE SLOW - word onze POULAIN!

€ 5 per maand

  • EXCLUSIEVE BETER WORDEN AFLEVERINGEN
  • INSTAGRAM: Exclusief Instagram account met live podcast opnames
  • WHATSAPP COMMUNITY: Behind the scenes, de laatste nieuwtjes, en exclusieve kortingen bij partners!
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK
Ik neem dit petje af!

Met het LIVE SLOW pakket word je onze nieuwe knuffelneo. Onze POULAIN. Je weet wel, onze pupil, we nemen je onder onze hoede. We pamperen je met exclusieve Beter Worden afleveringen, een gratis KLAK en je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Je krijgt ook toegang tot live pre- en post geneuzel tijdens podcastopnames, je wordt toegevoegd aan een speciale WhatsApp groep zodat je kan ouwehoeren met ons & mede Poulains en Baroudeurs.

Maar bovenal steun je Live Slow Ride Fast. Jouw team. Je wordt niet alleen onderdeel van de Live Slow Ride Fast Community, maar je zorgt er ook voor dat we nog jaren door kunnen met de podcasts en films (en alles wat we morgen weer bedenken). ;-)

RIDE FAST - word onze BAROUDEUR!

€ 10 per maand

  • EXCLUSIEVE BETER WORDEN AFLEVERINGEN
  • INSTAGRAM: Exclusief Instagram account met live podcast opnames
  • WHATSAPP COMMUNITY: Behind the scenes, de laatste nieuwtjes, en exclusieve kortingen bij partners!
  • FEEST: Uitnodiging als special guest KLAK AF BBQ (bij betaling per jaar)
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK AF! t-shirt (bij betaling per jaar)
Ik neem dit petje af!

Met het RIDE FAST pakket word je in één klap een hele Sjon. Tuurlijk, er zijn stalorders, maar je kan ook gewoon lekker voor je eigen kansen gaan als echte BAROUDEUR. We doen er een schepje bovenop. Je krijgt niet alleen exclusieve Beter Worden afleveringen, toegang tot het Instagram account en de speciale WhatsApp groep, maar bij vooruitbetaling van een jaar ben je welkom op ons Klak Af! feest én ontvang je een Klak Af! t-shirt. En vergeet je klak & exclusieve kortingen van onze partners niet!

Maar bovenal steun je Live Slow Ride Fast. Jouw team. Je wordt niet alleen onderdeel van de Live Slow Ride Fast Community, maar je zorgt er ook voor dat we nog jaren door kunnen met de podcasts en films (en alles wat we morgen weer bedenken). ;-)

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13