Doel

Bij 1000 petjes is het FEEST!

Letterlijk en figuurlijk. Mark our words. Bij 1000 leden geven wij een exclusief feest. Bier, Barolo, Lau in de lampen. Of je nou poulain of baroudeur bent, iedereen is welkom. Hit je maten up en wie weet zien we je binnenkort ergens in een illegale ondergrondse bunker!

Al een paar jaar maken we met veel plezier de Live Slow Ride Fast podcast. Een podcast over het leven óp, maar vooral ook náást de fiets! En ook al zijn we al even bezig, voor ons gevoel beginnen we pas. We zitten vol met ideeën waar we nog jaren mee vooruit kunnen: van een film over unknown cols, tot Lau zijn laatste keer Unbound, van een podcastserie over jonge sterren aan het firmament tot eentje met de helden van vroeger.

En precies dat is waarom we KLAK AF! zijn gestart: om deze ideeën ook echt te realiseren. En daarvoor kunnen we best wat extra support van jou gebruiken. De reguliere podcasts en films willen we gratis houden, maar het maken kost wel serieus geld.

Neem je KLAK AF! voor Live Slow Ride Fast en zorg er direct voor dat we ook in de toekomst films als "Una Chimba" of "Het moet en het zal" en de "Monaco Tapes" blijven maken. Of eigenlijk: dat soort dingen, maar dan beter. Het geeft ons de vrijheid om beter te worden en te doen wat ons het tofst lijkt: de Live Slow Ride Fast gedachte in woord en beeld verspreiden.

En we blijven natuurlijk doorgaan met urenlang neuzelen over dingen die nergens over gaan en elkaar niet uit laten praten. Ja, dat ook. ;-)

Grote dank en we spreken elkaar! En tot die tijd...

Laurens en Stefan

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Sjoerd Ketelaar120 euro per jaar

Stiekem toch wel één van de redenen dat het gravel zo leuk is. Mooi om zo een klein steentje bij te kunnen dragen.

28 september 2023
Philip Ruijs120 euro per jaar

Vanaf aflevering 1 een (trouwe) volger van de keukentafel gesprekken van vooral Laurens en Stefan. Deelgenomen aan diverse van jullie (Laurens') evenementen. Dit alles mag wel wat extra ondersteuning hebben wat mij betreft. Dus bij deze!

25 september 2023
Ruitenwasser Francesco Lega Arickx60 euro per jaar

Live slow ride fast is mijn motivatie geworden 5 jaar geleden toen ik begon met fietsen. Dit jaar Laurens ontmoet in Valkenburg op zijn gravelfest. leuke babbel en moet nog om zijn tattoo deze winter. Klak Af voor iedereen!

12 september 2023
Geurt van Randeraat120 euro per jaar

ik geniet al een paar jaar wekelijks en soms dagelijks van jullie werk, daar mag wel wat tegenover staan dacht ik zo..

08 september 2023
Ward Goyens60 euro per jaar

Is 'binge listening' een ding? Sinds ik de podcasts van LSRF heb ontdekt, weet ik het wel zeker! Inspirerend, leerrijk, uit het hart, grappig...perfect voor op de fiets of er langs. Doe zo door kerels!

07 september 2023
Rob van den Muijsenberg5 euro per maand

Pet af heren! Bedankt voor alle inspirerende podcasts. Ga zo door!

05 september 2023
Vincent De Bock60 euro per jaar

Elke keer ik een nieuwe aflevering zie verschijnen krijg ik spontaan een glimlach. Blijf aub doorgaan met het maken van deze fantastische content ☺️

04 september 2023
Gjalt de Wijs60 euro per jaar

De podcasts, de films ik word er altijd vrolijk van en krijg bovenal nog meer zin om te fietsen.

Dank jullie wel voor al de mooie content en hoop dat door mijn bijdrage dit nog jaren door mag gaan.

04 september 2023
Pim ronhaar60 euro per jaar

Mannen, bij deze neem ik mijn klak af

04 september 2023
Jesse120 euro per jaar

I take my Klak Af, you guys are amazing!! With love from Hong Kong keep on riding....

03 september 2023

LIVE SLOW - word onze POULAIN!

€ 5 per maand

  • EXCLUSIEVE BETER WORDEN AFLEVERINGEN
  • INSTAGRAM: Exclusief Instagram account met live podcast opnames
  • WHATSAPP COMMUNITY: Behind the scenes, de laatste nieuwtjes, en exclusieve kortingen bij partners!
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK
Ik neem dit petje af!

Met het LIVE SLOW pakket word je onze nieuwe knuffelneo. Onze POULAIN. Je weet wel, onze pupil, we nemen je onder onze hoede. We pamperen je met exclusieve Beter Worden afleveringen, een gratis KLAK en je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Je krijgt ook toegang tot live pre- en post geneuzel tijdens podcastopnames, je wordt toegevoegd aan een speciale WhatsApp groep zodat je kan ouwehoeren met ons & mede Poulains en Baroudeurs.

Maar bovenal steun je Live Slow Ride Fast. Jouw team. Je wordt niet alleen onderdeel van de Live Slow Ride Fast Community, maar je zorgt er ook voor dat we nog jaren door kunnen met de podcasts en films (en alles wat we morgen weer bedenken). ;-)

RIDE FAST - word onze BAROUDEUR!

€ 10 per maand

  • EXCLUSIEVE BETER WORDEN AFLEVERINGEN
  • INSTAGRAM: Exclusief Instagram account met live podcast opnames
  • WHATSAPP COMMUNITY: Behind the scenes, de laatste nieuwtjes, en exclusieve kortingen bij partners!
  • FEEST: Uitnodiging als special guest KLAK AF BBQ (bij betaling per jaar)
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK
  • Gratis Live Slow Ride Fast KLAK AF! t-shirt (bij betaling per jaar)
Ik neem dit petje af!

Met het RIDE FAST pakket word je in één klap een hele Sjon. Tuurlijk, er zijn stalorders, maar je kan ook gewoon lekker voor je eigen kansen gaan als echte BAROUDEUR. We doen er een schepje bovenop. Je krijgt niet alleen exclusieve Beter Worden afleveringen, je krijgt ook toegang tot live pre- en post geneuzel tijdens podcastopnames, je wordt toegevoegd aan een speciale WhatsApp groep zodat je kan ouwehoeren met ons & mede Poulains en Baroudeurs en ben je onze special guest tijdens ons Klak Af! feest. En vergeet je gratis klak & exclusieve kortingen van onze partners niet!

Maar bovenal steun je Live Slow Ride Fast. Jouw team. Je wordt niet alleen onderdeel van de Live Slow Ride Fast Community, maar je zorgt er ook voor dat we nog jaren door kunnen met de podcasts en films (en alles wat we morgen weer bedenken). ;-)

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0