Pagina gepauzeerdDeze pagina is gepauzeerd. Bestaande abonnementen worden niet geïncasseerd en het is op dit moment niet mogelijk om lid te worden.
Lief Leven Familie

Lieve jij, wat geweldig dat je hier bent. De Familie is opgericht voor degene die extra inspiratie willen voor een leven vol liefde én onze willen missie steunen. Lief Leven staat voor de liefde voor jezelf, anderen en de aarde. Met onze liefdevolle content en producten willen we die kleine herinnering in je dag zijn om even diep adem te halen, te vertragen en niet zo streng te zijn voor jezelf. De Familie is dat extra setje op jouw groei-pad.

Voor €5,95 per maand steun je onze missie en krijg je: - Meditaties - Iedere maand een nieuwe volle maan meditatie - Opdrachten - Exclusieve affirmaties - Gedichten - Persoonlijke spraakmemo's van Nanne - Gratis toegang tot de Lief Leven Groeiprogramma's (zelfliefde, zelfvertrouwen & Licht Leven) - 10% korting in onze webshop.

Dankzij jullie kunnen wij blijven doen wat wij met zoveel liefde doen en daarvoor willen we jullie vanuit ons hart bedanken. Jullie zijn geweldig! In liefde, Julie & Nanne

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Jeanette Praamsma65,45 euro per jaar

Goedenmiddag, Ik ben Jeanette en wil me graag bij jullie aansluiten. Wat mij vooral aanspreekt zijn meditaties en richten op nog meer groei. Mijn motto wat ik ook steeds vaker zeg is Blijf dichtbij jezelf. Dit geeft mij steun als ik geraakt word.

13 augustus 2022
Fien5,95 euro per maand

Hi lieve Familie!

Ik kijk ernaar uit om met jullie een liefdevolle verbinding aan te gaan. Met elkaar en voor elkaar de wereld een stukje mooier maken.

Liefs, Fien

04 juni 2022
Janet5,95 euro per maand

Lieve Julie en Nanne,

Ik steun jullie graag omdat ik heel dankbaar ben voor wat jullie mij hebben gebracht met de mooie gedichtjes en het prachtige boek Licht leven. Nanne, je bent een enorme inspiratiebron voor mij.

Lieve warme hartegroet, Janet

09 mei 2022
Carina Verbeek65,45 euro per jaar

Veel succes toegewenst en kijk uit naar al jullie inspirerende berichtjes. Ben het er mee eens dat er al genoeg troep is en wordt verkocht in deze al steeds minder groene maatschappij. Veel liefs Carien

04 mei 2022
Karolien65,45 euro per jaar

Lieve Nanne en Julie, ik geniet al jaren van alle prachtige gedichten (via de dichtbundels en IG), 'licht leven' en gaf geregeld iets uit jullie shop cadeau. Ik sta helemaal achter jullie keuze en wil jullie hiermee steunen. Dus: ik help graag!

04 mei 2022
Ellen Oschatz-Overbosch5,95 euro per maand

Lief lief leven, wat fijn om de wereld n mooier te maken. Jullie eenvoud spreekt me aan. Als ik nog ieders kan betekenen....hoor ik het graag. Lieve groet van Ellen.

03 mei 2022
Kim kemper5,95 euro per maand

Omdat ik nu in mijn leven wel wat meer rustmomenten met fijne inspirerende meditaties kan gebruiken. Lekker tot rust komen, dat vooral.

28 april 2022
Kelly5,95 euro per maand

Super fijn dat ik kan en mag aansluiten bij deze prachtige lief leven familie dank je wel ❤

24 februari 2022
Shirley Breg5,95 euro per maand

❤️

21 februari 2022
Renee van Meegeren5,95 euro per maand

Hier worden we heel blij van!! 💛

14 februari 2022

Maatje voor het leven

€ 5,95 per maand€ 65,45 per jaar - 1 maand gratis

  • Altijd 10% korting in de webshop
  • Exclusieve meditaties
  • Exclusieve gedichten en affirmaties
  • Spraakmaatje (voice memo's)
  • Gratis toegang tot groeiprogramma's
Ik neem dit petje af!

Jij steunt onze missie en gelooft in een lievere wereld voor jezelf, anderen en de aarde. Met jouw bijdrage kunnen we blijven doen wat we het allerliefste doen: liefde brengen. Je krijgt toegang tot exclusieve content.

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2