LokaalGelderland trekt steeds meer nieuwe bezoekers. Daar zijn wij enorm blij mee, maar onze servers wat minder. Dat zorgt voor een financiële uitdaging. We waarderen het heel erg dat je elke dag het laatste nieuws uit jouw buurt leest via LokaalGelderland. Maar wist je dat je ons ook kan steunen?

We werken enkel met vrijwillige journalisten. Dit zal zo blijven ook! Maar het maken van een artikel, video of special kost nou eenmaal geld. En als het zo blijft kunnen die in de toekomst niet gemaakt worden, omdat het geld naar een stabiele server moet gaan. Door LokaalGelderland te steunen financier je zowel het platform als de content die gemaakt wordt. Jij hebt dan dus meegeholpen aan dat uitgebreide artikel, die leuke video of die speciale uitzending. Eén van onze belangrijkste kenmerken is dat we het nieuws gratis aanbieden. Dit is iets wat we blijven doen. Ons nieuws zal nooit achter een betaalmuur verschijnen. En daarom hopen we op je vrijwillige steun.

LokaalGelderland brengt al het nieuws uit de regio. We volgen de lokale politiek, gaan de straat op om meningen te peilen, verslaan evenementen en staan bij incidenten. Hoe komt LokaalGelderland aan haar inkomsten zul je je afvragen: LokaalGelderland is onafhankelijk en krijgt geen overheidssubsidie. Dat betekent dat alle inkomsten afkomen van adverteerders. Voor een klein bedrag kunnen lokale partijen adverteren op de website. Ook komen er nationale en internationale advertenties voorbij via Google. LokaalGelderland stelt advertentieruimte beschikbaar aan Google waardoor je deze advertenties ziet. Maar deze inkomsten zijn bij lange na niet genoeg om het platform in de lucht te houden. Vandaar dat we je vragen om je steun.

Heb je specifieke vragen? Stel ze via petjeaf@lokaalgelderland.nl.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Gerda Greutink24 euro per jaar

De lokale journalistiek is waar nodig❣️Hier en daar......

28 mei 2021
WWIB Zorg op maat 180 euro per jaar

We wensen jullie succes met lokaal Gelderland. Hopelijk volgen er meer sponsors zodat jullie verder kunnen bestaan.

"Kracht van het doen" dan komt al het goede op jullie pad.

Met vriendelijke groet

WWIB Zorg op mast - Favorabel

26 september 2020
S Sprikkelman50 euro

succes, hopelijk blijven jullie bestaand

30 mei 2020
Re-Sell Doetinchem Kringloop25 euro

Succes !! Groet Kringloop Re-Sell Zutphen

22 mei 2020
E. Sprikkelman200 euro

Wij kunnen niet zonder LokaalGelderland dus daarom een bijdrage. Petje af dat jullie ons dagelijks lokaal nieuws brengen. Succes, kanjers!

21 mei 2020

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13