Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

KUNST IS LANG is een programma van online kunsttijdschrift Mister Motley en kunstjournalist Luuk Heezen. Je hoort elke week een uitgebreid gesprek met een kunstenaar over het laatste werk, inspiratiebronnen en drijfveren. Mét diepgang, maar zonder ingewikkeld jargon. De afgelopen vijf jaar hebben we dat voor jullie gratis kunnen doen, met steun van fondsen en samenwerkingspartners. Maar in tijden van corona is er nóg meer kunst die ondersteund moet worden, zeer terecht, en dus hebben we jullie hulp nodig.

Heb jij in de afgelopen jaren wel eens inspiratie opgedaan bij een van de uitzendingen, gelachen, kunstenaars ontdekt, ben je op ideeën of andere inzichten gekomen, kortom: geniet je van het programma? Help ons dan met een kleine bijdrage mee om een nieuw seizoen te maken. Je kunt een eenmalige bijdrage doen, of ons elke maand met een klein bedrag steunen - vier afleveringen voor de prijs van een cappuccino. Een bijdrage die dan ook weer automatisch stopt na een seizoen van 40 afleveringen. Het nieuwe seizoen start begin januari 2021 en zal duren tot en met december 2021.

Hoe werkt het praktisch?

Doe een eenmalige donatie waarmee we direct vooruit kunnen, of wordt een trouwe luisteraar en geef een maandelijks bedrag!

Als je 3 euro per maand geeft, draag je bij aan één seizoen Kunst is Lang van 40 afleveringen. We geven je ruim op tijd een seintje voordat de laatste maand van het seizoen aanbreekt, zodat je dan je bijdrage kunt stoppen. Heb je dat na het aflopen van het seizoen nog niet gedaan, dan nemen we contact met je op en storten het geld dat je hebt betaald na het aflopen van het seizoen terug.

Mochten we niet genoeg geld ophalen om een nieuw seizoen te maken, dan krijgen alle donateurs hun geld uiteraard teruggestort.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Ad de Jong37 euro

Kunst is lang is simpel, echt, openbaar en ze houden vol en zo geven ze aan iedereen die het wil horen prachtige interviews. Ze hebben geen opsmuk of window dressing nodig omdat ze zichzelf durven zijn en steengoed zijn.

02 september 2021
Rachel Gruijters15 euro

Een kleine bijdrage, omdat ik hoop dat kunst nog lang lang mag zijn.

12 augustus 2021
Leon P36 euro

Openhartig, persoonlijk en intrigerend klinken de stemmen in de kunst. Dank voor de fijne gesprekken!

26 juni 2021
Jelske25 euro

Ik ben fan van Kunst is Lang en vind het belangrijk dat er meer aandacht voor kunst en kunstenaars is en blijft. Dank voor de mooie podcasts.

22 juni 2021
Ellie Roor36 euro per jaar

Ik mis de gedrukte mister Motley!

30 mei 2021
Hinke Schreuders10 euro

Heel fijn!

08 mei 2021
Marie Stel3 euro per maand

Vaak en met veel plezier luister ik naar Kunst is Lang. Ga zo door!

04 februari 2021

Trouwe luisteraar

€ 3 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2