伟大 = KUKURU

KUKURU betekent audio, verhalen, kort, geniaal, groots en guru. Wat is je spirit? je drijfveer? Waar haal je de kracht vandaan? Dat wil ik weten van mijn gasten en ook van jou! Het delen van ervaring en inspiratie. Omdat er ook leuke dingen zijn die wèl goed voor je zijn (op lange termijn) Haal het beste uit je leven ? Niemand gaat je vertellen wat je moet doen maar wel wat je kan doen. KUKURU is er niet zozeer om je beter te laten voelen, maar wel om beter te worden in voelen.

Als jij gelooft dat KUKURU je kan helpen dan zijn we beter. Geloof je niet in KUKURU en dat we je kunnen helpen? Dan zijn we niet beter.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Ankie van der Meer12 euro per jaar

Chiel, het is onwijs gaaf wat jij in de wereld brengt d.m.v. deze interviews met de meest prachtige mensen in de wereld waar wij ook nog eens allemaal één mee zijn! Hartelijk bedankt!

10 september 2023
Hennie van Mankind12 euro per jaar

Kukuru is een inspirerend initiatief. Ik doe graag mee en wil iets bijdragen om dit soort initiatieven te tonen aan de wereld.

28 augustus 2023
Mulyanah van der Laan12 euro per jaar

Hoi Giel, petje af voor wat jij al hebt bereikt met KUKURU.

Groetjes, Mulyanah

17 mei 2023
Felia Berger12 euro per jaar

Nou Giel, Ik vind je geweldig spiritueel, eerlijk en heb altijd veel plezier als ik naar jou meestal Jullie dus kijk en luister en ik leer daarbij ook nog interessants , over voeding , nieuwtjes met Roy Martina , Ja ik heb jou echt in mijn hart gesloten .

16 mei 2023
Simone Stad12 euro per jaar

Hé kuku, ik word zo blij van de podcasts. In mijn directe omgeving lijkt persoonlijke ontwikkeling/bewust leven/geef er een draai aan niet het meest favo gespreksonderwerp te zijn. En dan heb je kukuru en zijn we met z’n allen. Super inspirerend.

21 februari 2023
Natalie Welleman12 euro per jaar

Hi Giel,

ik vind het fantastisch wat je hier hebt opgebouwd en verder aan het uitbouwen bent. De zaken bespreekbaar maken is zo noodzakelijk. Hier in Vlaanderen zitten we nog veel te veel met onze kop in 't zand. Net genoten van je weekend webinar. love N

09 januari 2023
Maurice van Dooren12 euro per jaar

Dank je Chiel , veel podcasts beluisterd dit jaar . Het heeft me op een dieper niveau gebracht .

04 januari 2023
Trees Hertogh12 euro per jaar

Kukuru luister/kijk ik al vanaf bijna het begin. Ik ben Giel heel dankbaar, daar heb ik o.a. Vilna van Betten leren kennen door dat eerste interviewbij Kukuru Bij Vilna ga ik in 2023 de opleiding doen. Een geweldig jaar gewenst Giel!

30 december 2022
Miranda Vos12 euro per jaar

Dankje dankje dankje voor zo veel prachtige interessante inspirerende content!!

08 december 2022
Anita Suasso20 euro

Giel, ik heb in een korte periode veel podcast beluisterd. Ik ben er super blij mee. dankjewel voor de verhalen, inzichten en inspiratie

21 november 2022

KUKURUKIE

€ 1 per maand

Als founding member krijg je

  • Als eerste toegang tot de volledige interviews
  • Uniek materiaal
  • Boekentips
  • Kortingscodes op bewust geselecteerde producten,
  • Speciale evenementen
  • Exclusieve mogelijkheid om bij de opnames te zijn.
Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2