Welkom op de petje.af-pagina van Kon Veel Minder de Podcast! Hier vind je naast onze reguliere podcasts (die altijd gratis zullen blijven) onze content voor betalende vrienden. Je kan hier toegang krijgen tot onze verschillende pakketten of ons steunen met een eenmalige donatie.

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Werner Hoenders50 euro per jaar

Wekelijks een PD over de FC. Heerlijk mannen! Thijs' mening is aan de 'donkere' kant, maar geeft sjeu. Gedeelte over broodjes worst bij uitwedstrijden mag korter. En Maarten, doseer svp de stopwoordjes 'een beetje' ;-) Ik kijk uit naar mnd v Masker + meer KVM

06 december 2023
Merijn Kroep5 euro per maand

Ik luister al een tijdje mee. Bij de Spotify Wrapped zo een kleine 7.000 minut3n geluisterd. Na de aflevering met Theo Huizinga dacht ik dat het wel is tijd werd om jullie te supporten. Bij deze.

30 november 2023
Michiel Gaasendam50 euro per jaar

Petje af voor alle content over het wel en wee van onze "FC". Hoop jullie hiermee te steunen en zend jullie positiviteit in deze barre tijden.

Maarten, Wouter en Thijs.. houd vol het komt weer goed!

02 november 2023
Wieger Krämer50 euro per jaar

Jullie zijn al jaren geweldig bezig mannen!

01 november 2023
Ralph Krijgsheld5 euro per maand

Succes mannen!

13 oktober 2023
Guus Rotink5 euro per maand

Sinds aflevering 1 luister ik met veel plezier naar KVM, sinds een aantal jaar veel vanuit het buitenland. Momenteel 6 maanden vanuit Armenië, dan is het toch fijn 1 keer per week met behulp van de podcast je frustraties te kunnen verwerken. Ga zo door mannen!

02 oktober 2023
Peter Beens27,50 euro per jaar

Jullie zijn goed bezig, ijzersterke podcast.

Helaas heeft Thijs alle azijn in Groningen opgekocht, kon vanmiddag niks meer krijgen in de supermarkt.

Gekkigheid, Thijssieee is goed bezig!

11 september 2023
Hugo van Leeuwen50 euro per jaar

Als Groninger in de randstad is het soms heel eenzaam om fan van de FC te zijn. Dan is het toch wel heel lekker om de bijna wekelijkse teleurstellingen en frustraties te verwerken met deze podcast. Ga zo door mannen!

29 augustus 2023
Bob, Natasja en Tijmen Theusink50 euro per jaar

Fijn om naast inhoudelijke zaken (en slap geouwehoer) ook de achtbaan van emoties die bij het voetbal horen te herkennen in jullie podcast

13 augustus 2023
Midas50 euro per jaar

Ik moest van Frank B. zeggen dat Thijs een hele leuke voetbaltrainer was. "Het voetbalgogme was al op jonge leeftijd zichtbaar." -Frank B. (hooligan)

11 augustus 2023

Biertje per maand voor KVM

€ 2,50 per maand€ 27,50 per jaar - 1 maand gratis

  • Naamsvermelding in de eerstvolgende podcast
  • Voorrang (waar van toepassing) bij KVM evenementen
Ik neem dit petje af!

Steun ons elke maand met een bijdrage ter waarde van een biertje op 't terras. Wel zo'n biertje waarvan je zegt "jeetje wat is dat bier duur tegenwoordig", maar goed. Als dank verwelkomen we je in onze eerstvolgende podcast en krijg je voorrang bij onze evenementen. Tik je meteen voor een jaar af krijg je ook nog een maandje korting, zo zijn wij.

KVM-vriend

€ 5 per maand€ 50 per jaar - 2 maanden gratis

  • De Maand met Masker
  • Naamsvermelding in de eerstvolgende podcast
  • Voorrang en korting (waar van toepassing) op KVM evenementen
  • Extra podcasts
  • Extra content
  • Toegang tot onze KVM Vrienden-chatgroep op Telegram
Ik neem dit petje af!

Wordt onderdeel van een exclusief gezelschap mensen. Je ontvangt alle voordelen die ons andere pakket heeft, plus exclusieve extra content (live streams, podcasts, columns) en toegang tot onze KVM-vrienden-Telegram-groep. Tik je meteen voor een jaar af, ontvang je 2 maanden korting.

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0