Wat fijn dat je hier bent!!

In de podcast klimaattherapie nodig ik elke week een gast uit die expert is op het gebied van de klimaatcrisis en probeer ik achter te komen wat we nog kunnen doen om de aarde mooi en leefbaar te houden en ten tweede, wat je kan doen met de gevoelens die op kunnen komen als je je verdiept in deze problematiek.

Ik vind het belangrijk dat er een plek is waar informatie samenkomt, en probeer in deze podcast de complexiteit van het probleem begrijpbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Ook heeft de podcast een instagrampagina, waar je veel dingen kunt terugvinden en in contact kunt komen met andere luisteraars, die misschien wel precies die gelijkgestemden zijn die jij zocht! Omdat ik beide platforms gratis toegankelijk wil houden, maar er heel (heel!) veel tijd gaat zitten in het produceren van dit project waar m’n hart zo naar uit gaat, zijn donaties ongelofelijk welkom! Dat houd mijn energie hoog en dat is wat we willen voor het voortbestaan van de podcast!

Met elke donatie ben ik ongelofelijk blij. Het stelt mij in staat dit te blijven maken. Dus als je wat wilt doneren, bij deze een virtuele hugg en roep ik DANKJEWEL!!!

Liefs! Cecilia

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Marlies25 euro

Bedankt voor alle inspirerende en activerende afleveringen. Ik ga proberen ook mijn handafdruk ermee te vergroten. Nogmaals dank en liefs, Marlies

13 februari 2023
Sanne30 euro

Dank voor al je harde, mooie en inspirerende werk!

05 juni 2022
Manu buschots40 euro

In de loop der jaren ben ik de dubbel en dwars blij geworden van te gast zijn bij deze podcast. Zoveel mensen lieten we weten dat ze erdoor geraakt waren en kwam ik tegen bij hun vervolgacties voor het klimaat.

28 april 2021
Erik Maarschalk10 euro

Mooi positief betoog voor toepassing van innovaties in duurzame energie! Hopelijk inspireert dit knappe koppen om hun talent hier aan toe te wijzen.

22 april 2021
Casper Fioole4 euro per maand

Pracht Podcast! Dank&Power

11 januari 2021

Ik ga de componist om nieuwe jingles kunnen vragen.

€ 4 per maand

Ik neem dit petje af!

3 van deze abonnees en ik heb de host-kosten eruit, hoera.

€ 6 per maand

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0