Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

KJ white10 euro

Ga zo door

02 juni 2023
Anneke Driessen van Berendonk20 euro per maand

Kijk al langer naar de shows, heb diverse kleding ed. Gekocht en af en toe losse donatie. Maar nu gewoon ook per maand. Dit geluid mag gesteund worden! Dankbaar dat ik steunen mag/kan! WE HOUDEN VOL!

02 juni 2023
Carola Appelman20 euro per maand

Broodnodig om de waarheid te blijven vertellen

31 mei 2023
SwiepieSwabber60 euro per jaar

Ga door mensen!❤️

30 mei 2023
Iloontje_8410 euro

Omdat jullie het verdienen en ik graag mijn kleine steentje bijdraag

30 mei 2023
Frank Van Bokhoven25 euro

Hoi Robert,

Ik doe iedere zoveel tijd een petje af om je te steunen. Dat doe ik graag! Ga zo door!

Ik heb wel een paar keer een shirt gekocht, maar om eerlijk te zijn is dat niet mijn ding. Wil je een kwalitatief hoogstaande polo in je assortiment opnemen,?

29 mei 2023
Ria Cafferata5 euro

Weer stukjes in de puzzle kunnen leggen,dankjullie wel!

26 mei 2023
Bas10 euro

❤️

25 mei 2023
Marianne Stolp25 euro

Ik vind het geweldig wat je doet. Dapper. Kijk vanaf het begin.

25 mei 2023
Rene Olivier10 euro per maand

Goed bezig Jensen 👍🏻

23 mei 2023

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0