Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Jeffrey van Gelderen10 euro

Hoi Jensen wat een gekke tijden... ik heb de ziekte van Crohn na heel veel pijn en ziekenhuizen ellende vanaf me 13de levensjaar ben nu 40 zou ik wel eens willen weten dat het door de vaccinatie programma komt hoop dat je show door gaat on the road gr jef

16 juli 2024
Ritchie15 euro

Heel veel dank voor je werk. Maak iets moois van je trip!

13 juli 2024
Bogerman10 euro

Robert, jij bent onze held en all the best for the roadshow!!!

11 juli 2024
Willem J. Pasalbessy5 euro per maand

Als blijk van dank, mijn Petje af, voor Robert en zijn Team! Informatief en lachen. Bieden van tegengas tegen de griezels. Zij zullen uiteindelijk aan het kortste eind trekken en de zielen van Liefde en Vrijheid zullen zegevieren. Mena Muria!

10 juli 2024
Johan de Wind10 euro

Bedankt Robert en team voor al jullie inzet in deze vreselijke tijd.

10 juli 2024
J. Folkertsma10 euro

Sinds kort volg ik De Jensen Show! Heb er spijt van dat ik niet eerder naar je ben gaan luisteren. Wat een verademing om te luisteren naar Robert, bedankt voor de inzichten die je ons geeft. Keep up the good work!!

08 juli 2024
Wilko van Dorresteijn25 euro

Geniet van de reis!

08 juli 2024
Percy Malawau25 euro

ga zo door infotainment met humor..

03 juli 2024
Peter Schütz10 euro

Voor de road show 👊

02 juli 2024
San Wempe60 euro per jaar

Dank Robert … je hebt mij gesteund toen anderen mij niet geloofden en raar vonden …. Veel aan je gehad … ga zo door ajb x

30 juni 2024

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het vrije geluid! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.26.2