Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Nia van Rijswijk5 euro per maand

Top! Geweldig, ga zo door en laat je tomeloze enthousiasme niet afnemen.

27 september 2022
Hinderika Nieborg10 euro

We genieten van je show. Ga zo door! groeten Bert en Hinderika

26 september 2022
Theo Verdurmen10 euro

Robert. Ik voel mij schuldig omdat ik niet eerder kunnen bijdrage door omstandigheden.Jij geeft vele mensen kracht en hoop! Ik zou veel meer willen doneren maar helaas kan ik mij dat niet veroorloven.

25 september 2022
Ester5 euro per maand

Super dat jullie dit doen. Wake up people. Zie de leugens en leef je mooiste leven. Alleen samen krijgen wij dit "monster" onder controle. Hoe eerder hoe beter💪

25 september 2022
Mario10 euro

Jensen Bedankt! Ga zo door 👍 ik heb weer genoten van je show!

24 september 2022
mark20 euro

Baudet for president

24 september 2022
Twan & Tanja Timmermans60 euro per jaar

Goed bezig Robert en de rest van de crew wij kijken altijd en hebben al veel steun gehad van de shows eens komt alles boven water liever nu dan later Paus Priester Pater iedereen maakt weleens een flater ga zo door onze zegen heb je hoor, grtjs Twan & Tanja

24 september 2022
Annemarieke Bussemaker5 euro per maand

Een heel diep respect heb ik voor jou en je team, Robert. Ik heb jou nodig. Af en toe voel ik me verslagen en moedeloos. Als ik dan jouw show zie, weet ik dat er maar 1 manier is en 1 weg. Dank je wel voor je onaflatendheid en je moed en je kracht. Petje af.

23 september 2022
Niels vd Vlekkert25 euro

Ha Robert. Keep up the good work. Want. We never, never, never give up.

23 september 2022
Jamal Dahbi60 euro per jaar

Een ware held!

22 september 2022

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.4.2