Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Nick evers10 euro

1 ste donatie na lange tijd kijken

28 maart 2023
Eelco J. van Kampen50 euro

Dit geluid moet gewoon blijven! Ga zo door Robert Jensen :)

22 maart 2023
Anja van Genderen 5 euro per maand

GA ZO DOOR!!!!!

21 maart 2023
Lotti Bijeman10 euro

Lieve Robert het is niet veel maar alle beetjes helpen.. jij hebt me grotendeels door deze waanzinnig achterlijke tijd geloosd… ik vind je geweldig

21 maart 2023
Carla5 euro

Ik steun jou zolang het kan . Dankbaar voor jou nuchtere kijk op zaken die mij met de beide benen op de grond houden.

20 maart 2023
Houbie6425 euro

Keep up the good work!

20 maart 2023
Wim Visseren10 euro

Niet veel maar alle beetjes helpen in de hoop dat door de Jensen show steeds meer mensen de echte wereld gaan zien, groetjes en hoe vol.Willem

19 maart 2023
Mike Vickenz2 euro

Klein bedrag. Kleine portemonnee. Ik ben niet van donaties, maar je bent onze laatse hoop. God speed

18 maart 2023
Lars en Angie10 euro

FUCK DIE KAAGHEKS 🧹 FUCK DIE RUTTE 🤹🏼‍♀️ FUCK DIE DOMBOHUGODEJONG ❄️ GA DOOR MET JE SHOW👏🏻🍸☀️🧘🏻‍♂️

17 maart 2023
Dennis Pompe2,50 euro

Dankjewel voor de hoopvolle boodschap die jij regelmatig brengt aan de mensen die bewust zijn, en het toneelstuk doorzien 🙏🏻❤️

17 maart 2023

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0