Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Wiebe de Jong25 euro

Hoi Robert, ga zo door! Je kent mijn boodschap: It’s Biblical, not political. Hopelijk ga je dat nog zien of denk je echt dat je opa een aap was? Er is een Schepper.

22 september 2023
Eelco J. van Kampen50 euro

Ga hiermee door Robert! Het is écht heel belangrijk dat dit mediageluid verkondigd blijft worden! Grt. Eelco :)

22 september 2023
Sietse Pennings50 euro

Robert en team, ga zo door! Jullie doen dankbaar werk! De waarheid exposen is het belangrijkste wat er is! Never stop💪🏼

22 september 2023
Kelly Schomaker25 euro

Ik vind het belangrijk dat de Jensen show in de toekomst blijft bestaan. In het verleden voelde ik mij erg gesteund en gaf jij mij het gevoel dat ik er niet alleen zo over dacht. Dit is de reden dat ik er nu voor de Jensen show ben.

21 september 2023
mikkie&sita50 euro

Wij vinden jou recht door zee en taboedoorbrekend.We kijken met veel plezier en vaak met een gevoel van eindelijk zégt iemand wat ik denk of vermoed.Allerbelangrijkste is dat we je in de lucht willen houden, omdat je in onze ogen onmisbaar bent in deze tijd.

21 september 2023
Johanna Vermeer5 euro per maand

Geweldig wat je allemaal doet. Topper….

21 september 2023
Michael Koegler25 euro

Je bent goed bezig robert je weet het de dood of de gladiolen

19 september 2023
Jasper5 euro

Het is misschien niet veel, maar het komt uit een goed hart

19 september 2023
Roy Proost25 euro

Hé Jensen, Hierbij een donatie van ons Ashna en Roy. Ik hoop dat het doel bereikt wordt! Gr. Roy

18 september 2023
Ramo G25 euro

Ga door strijder. Heldendaad wat je doet. Ga zo door

18 september 2023

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0