Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Peter Schütz5 euro

💪🦅

25 november 2023
Pieter Miedema100 euro

Maak het transparant

25 november 2023
hans kolmer25 euro

Despereer nooit vrienden en medestrijders !

24 november 2023
Rebecca van Hekken10 euro

Strijder!

23 november 2023
Jan Kees Verhulst25 euro

Alleen de komst van Jezus gaat het verschil maken.

23 november 2023
Jelle van Mourik20 euro

Robert bedankt voor de inzet met je team. Heb geen kranten en ook geen tv in huis, maar je houd me én op de hoogte én dankzij jou blijf ik scherp. Maar soms denk ik ook, “Wie wetenschap (kennis) vermeerdert, vermeerdert smart.” Prediker 1:18 Toch doorgaan!😉

23 november 2023
Joe Mcompany Silicone Valley60 euro

Bedankt Jensen en team voor wat jullie doen. 60 euro voor je 600ste show, ik ben al heel lang wakker maar toch leer ik elke show weer een beetje meer dankzij Jensbaba !

22 november 2023
Huib Lust25 euro

Hoi Robert Ik heb diverse T-shirt gekocht in het verleden maar dat was voor een goed doel en dat is het jensen geluid ,nu doe ik ook weer een donatie omdat ik vind dat jij ...terecht... het echte geluid laat horen ,veel succes en we kijken graag naar je show

21 november 2023
P de Boer10 euro per maand

Beste Robert gefeliciteerd met je 600e aflevering. Dat nog velen mogen volgen!

Stem FvD!

20 november 2023
Sanny20 euro

Keep going, never give up!

19 november 2023

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.18.0