Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Bart Peters100 euro

Robert, 1000xdank voor al je energie en inzet. We gaan dit gewoon....winnen.

01 maart 2024
Toni Kessler25 euro

Hoi Robert blij met je bericht dat het goed met je gaat , en niet ben opgepakt door een stel agenten van het staatsbureau.. .. tot dan … toni

29 februari 2024
Mirjam10 euro

Hoi Robert, Ik heb met grote interesse naar je laatste show over de chemtrails gekeken. Top dat je daar juist aandacht aan besteed, Zo hard nodig !!
Ik kijk af en toe maar blijf je dan ook steunen in woord en gebaar. Bedankt!

26 februari 2024
Maartje Weideman5 euro per maand

Keep up the good Work!

25 februari 2024
Eveline N.25 euro

Op naar de 50.000, met veel dank!

18 februari 2024
Patricia de Beer10 euro per maand

Petje Af voor jouw Robert

17 februari 2024
Gerrit Regtop5 euro

Je bent en blijft een blijver ga dus zo door https://tinyurl.com/BeterWorden

16 februari 2024
Gambheera van der Post25 euro

Ijzersterke show. Dank je wel.

16 februari 2024
Franko5 euro

Aan die mensen welke je niet meer steunen op basis van een grappige uitspraak. Prima zonder mensen als Jensen Baba leven jullie kinderen straks in de hel! Aan ons is het om er ook een steentje bij te dragen en te steunen. Ik steun tot mijn laatste rode cent!

16 februari 2024
Jeroen de Kruijf5 euro per maand

Ik wist al dat er veel niet klopte en vindt het fijn dat Robert dit bevestigd. Het geeft mij kracht om door te gaan voor mijn kinderen! Bedankt Robert en crew

15 februari 2024

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het vrije geluid! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0