Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Jaëlla van E.5 euro per maand

Dit is de enige show die ik nog wil volgen dus het zou echt kut zijn als die verdwijnt. Dus bij deze mijn support, hopelijk gaan jullie nog lang door. En blijven Sigrid Kaag en teelbal Klaus uit mijn huis, hihi.

06 februari 2023
Chantal10 euro

Ik heb heb niet veel geld, toch wil ik je graag steunen. Ga zo door met je uitzendingen en blijf in het licht van liefde, vrijheid en waarheid. Het witte licht zal snel zegevieren

05 februari 2023
Coen Schaafsma10 euro

Wij hebben jou zo heel hard nodig. Jij bent onze mond. Zo trots op Jensen en z’n team. Je betekend zo verschrikkelijk veel, je hebt er geen idee van. Als ik wat rijker was zou ik maandelijks steunen.. maar het lukt me financieel niet. Coen

05 februari 2023
Jill50 euro

Zou niet willen dat jij alles moet verkopen om de show te kunnen blijven doen🤣🤣.

05 februari 2023
Jelle van der Veen25 euro

Ook namens Emmy die Altijd meekikt

05 februari 2023
Danny Boogaard10 euro per maand

Lang leve de waarheid! Liever door deugneuzen genegeerd dan meedoen in de leugen.

04 februari 2023
Cornelis van Zundert10 euro

Wil maar kan niet maandelijks doneren maar af en toe dat zeker. Robbert jij deelt onderzoekt en toont het vbrije geluid de waarheid de kern van wees alert of blijf slapen. Helaas merk ik dat de massa blijft slapen.

04 februari 2023
Nia van Rijswijk5 euro

Top ga zo door, ik zal regelmatig iets doneren heb alleen AOW dus kan niet veel missen helaas, jullie zijn het dubbel en dwars waard.

04 februari 2023
Marjolein Jonkers20 euro per maand

Ik vergat het steeds (Alzheimer Light...) maar nu steun ik je officieel! :-D

04 februari 2023
Margret Deurloo5 euro per maand

Tijd om maandelijks support te geven en niet uit angst voor Greta in mijn kast 😂 Ik waardeer je show. Ga zo door!!

04 februari 2023

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2023 Petje Af BV

v 1.6.12