Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Percy JB Malawau15 euro

Ga zo door Robert

06 december 2022
Aliza Thomas5 euro per maand

Een goed idee om elkaar op de e hoogte te houden. De US geeft veel info maar dat is daar jullie zijn hier!

05 december 2022
Roland Verboon50 euro

Robert, ouwe trouwe strijder, je bent het waard. Dappere klokkenluider die nooit stopt. Wat een voorbeeld ben je.

04 december 2022
Peter Schwidder25 euro

De MSM zijn geïnfiltreerd met mensen met een ziek wereldbeeld. Nog teveel mensen geloven al het moois wat zij hen voorschotelen. Niet praten over oversterfte, nee... vaccinatie promoten. Daarom is het zo goed dat jullie het andere geluid laten horen. Respect.

02 december 2022
Jeroen Jeroen5 euro

Gelukkige feestdagen

02 december 2022
Rob Hansink20 euro

B.E.D.A.N.K.T!!

01 december 2022
Cor15 euro

Hallo Team Robert Jensen. Ga zo door!!

30 november 2022
Fatima Vd Bor10 euro

Weer bedankt voor de zoveelste goede uitzending!!

30 november 2022
ikidoplayer5 euro

Je bent een echte leeuw. Keep it up

29 november 2022
Pieter Miedema100 euro

Maak het transparant

27 november 2022

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9