Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

jim nieuwpoort10 euro

Ga zo door met je team Robert !

11 juni 2024
Michelle Peeters10 euro

Fantastische en eerlijke berichtgeving, prachtig en begrijpelijk weergegeven en gepresenteerd, een absolute eye-opener! Robert Jensen is bovendien is staat om je met zijn enorme positiviteit en humor weer hoop voor de toekomst te geven. Power to the people!

11 juni 2024
Stef5 euro per maand

Ik volg wekelijks je programma, het doet me goed van meerdere mensen te vernemen dat ze ook een andere gedachtenpatroon er op na houden als het schapen gilde. Ga zo door :)

08 juni 2024
Percy JB Malawau15 euro

vooral zo door gaan

08 juni 2024
Mike van Wijngaarden5 euro per maand

Omdat er geen 2e Jensen is. Word niet arrogant en kijk wat je zelf bij kan dragen aan waarde. Misschien niet te veel zuipen en dromen ook. Niet te zacht zijn voor jezelf Robert! groeten Mike, kwart indo veteraan uit '81

07 juni 2024
Yvonne Kemp25 euro

Ben zo blij dat je nog door kan gaan met je verhelderende show en humor in deze gekke wereld van nu Ga zo door 💪🏻👌🏻

07 juni 2024
Joost Hagemeijer50 euro

Robert, dankzij jou ben ik sinds de Cojona-cjisis klaar met de leugen waarin wij leven. Bedankt voor het vechten voor de waarheid, de vrijheid en dus de menselijkheid.

05 juni 2024
Cath Pieterse120 euro per jaar

Beste jensen heel veel dank voor het verspreiden van het vrije woord.

03 juni 2024
Arnold Hofstra19,95 euro

Dit is mijn laatste donatie helaas. Ik waardeer ontzettend wat je doet maar kom tot de conclusie dat mijn Nederland niet meer bestaat. Ook zal het nooit meer worden wat het was. Robert, alle goeds en succes toegewenst!

30 mei 2024
Caroline Vroegop15 euro

Ik lag ooit aan 't infuus van de NPO. Dacht dat ik de enige was die zag dat het niet klopte. Het leek of iedereen gek geworden was en twijfelde of ik degene was die gek aan het worden was. Toen ik Jensens kanaal ontdekte was het alsof ik weer lucht kreeg.

28 mei 2024

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het vrije geluid! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17