Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Lex Bunnik7 euro

Voor je geniale optreden in de 2e Kamer: Kóstelijk wálgelijk!

22 mei 2024
Noud janssen10 euro

Fijn je vandaag te ontmoeten bij de FvD ledendag!

18 mei 2024
Percy JB Malawau25 euro

Robert blijf zo doorgaan infotainment ten top!!!

14 mei 2024
Eduardo Lira25 euro

Het is een kleine bijdrage, voor wat je voor een hoop mensen doet. Ga zo door, Namaste

09 mei 2024
Wilma Olthof10 euro

Petjes af voor je je dingen met humor verwoord voor heel veel anderen. 325,00 boete 🤣

08 mei 2024
Joop Helweg25 euro

Beste Robert en team. Erg gelachen om Robert met het voorlezen van het nepnieuws ondanks dat het diep tries is dat nog steeds dat nep vaccin gepromoot wordt. Groet Joop Helweg uit Capelle aan de IJssel

02 mei 2024
Benny Nolan15 euro

Luister regelmatig Jensen en hoop dat je nog lang door gaat, succes :)

02 mei 2024
Sanne Levens10 euro

Hoi Robert, je had het over een dolfijn in Amerika...maar ik zag een bericht voorbij komen over een walrusi n Spitsbergen, die vorig jaar gestorven is en vogelgriep bleek te hebben.. Weer een goede show...fijne avond Groetjes Sanne

30 april 2024
Patrick van der Werf15,10 euro

HAAAANNNSSSSS!!!

29 april 2024
macrobody51 euro

Nog van harte en ga zo door! Maar niks over Israel, chemtrails of Putin want dan zeg ik op! LMAO ;-)

29 april 2024

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het vrije geluid! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.13