Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

Inge Plantinga10 euro

Beste Robert en team, dankbaar voor het onafhankelijke vrije geluid!

18 april 2024
Rick Honig5 euro per maand

Na jaren gekeken te hebben zonder te doneren (okey, een paar keer een hoodie met een fooi) nu dan toch een maandelijkse donatie. Je bent een vaste waarde in ons "kijk repertoire" Ga zo door!!!

17 april 2024
Karel Heeren49 euro

Beste Robert

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

Bedankt ook voor je shows. Ik steek er veel van op. Goed dat jij ons strijdbaar houdt en ons waarschuwt om ons niet te laten ontmoedigen.

Hartelijke groeten Karel Heeren

17 april 2024
Geert Douke51 euro

Beste Robert, ik neem mijn hoed voor je af, ga zo door, we genieten van je show. We zijn Nederland zat. Waar we heengaan, ook daar zullen we blijven kijken naar de Jensen show. G+J

16 april 2024
Ellen Oudman51 euro

Super, ga door ! Nog gefeliciteerd, bijgaand je kado van 51 euro

16 april 2024
Frank Vlasveld51 euro

Robert, heerlijk hoe je al die jaren je show, zonder blad voor de mond doet! Blij met dit vrije woord, ook blij dat je niet op YouTube zit, want daar moet je uitkijken wat je zegt, dan heb je CENSUUR.. heeft stemmen nog zin denk je? Of alleen FVD groet Frank

16 april 2024
Rogier Den Braber51 euro

Hoi robert gefeliciteerd met je verjaardag . Inderdaad we zullen doorgaan . We lachen ze uit . En alles wat ze verzinnen wat mij niet bevalt . Doe ik niet aan mee. Groet rogier

15 april 2024
I.Meijerink15 euro

Lieve Robert...alsnog van Hárte met je pas:))51ste verj.dag vr. 12/4/24 Hoeráaaa én Thanks for all. Kan ff nu niet meer doen! Maar draai het om kom je ook op 51😁liefs van Inge👍💫👍✨🙏😇✨💫🥳🎉🧚‍♀️

15 april 2024
Fred20 euro

Je bent al jaren goed bezig!

10 april 2024
Sander Vroegindeweij66,66 euro

Mooi interview met Naomi Wolf! Kan je ook een keer het gesprek aangaan met https://vashiva.com/? Trump en Kennedy profiteren van dat vreselijke (media)virusverhaal. Kan jij die BS-debunken met je overdosis aan verschrikkelijke humor?

03 april 2024

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het vrije geluid! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.18.0