Petje.af is nu Petjeaf.com Lees Meer

Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Jos€ 25

Robert bedankt pik ik luister graag naar je gr jos

18 augustus 2022
Frank Geurts€ 10 per maand

De timing van deze show is perfect In de geschiedenis. En je buigt de overton window keurig.. houd de bevolking safe. Je weet meer dan je toe geeft.

15 augustus 2022
Romeo Mohanu€ 5 per maand

De waarheid schijnt in een duistere wereld! Jezus is het licht van de wereld. Elke vorm van waarheid ís ergens Gods waarheid. Want de waarheid is uniek! De bijbel is de waarheid maar óók elke vorm van waarheid die de leugen en de leugenaars gaat exposen.

14 augustus 2022
Ingrid Bouwmeester€ 25

Ga door met je show. Ik krijg er heel veel steun van. Toppers

14 augustus 2022
Jill€ 50

Blijven gaan met die shows👌👍😎. Jill (België)

13 augustus 2022
Eddy Bee€ 5

kijk altijd, deel regelmatig op meta book, blijf volhouden! we will beat this! strongest army: people with nothing to lose but freedom. they have: everything to lose!!!!! voor onze (verdwenen) kinderen en hun toekomst nexit en politiek terug naar start na jail

12 augustus 2022
AC Kiewik€ 60 per jaar

Ik vind je fantastisch:-)

10 augustus 2022
Robert€ 5

Robert en team ga zo door !!!!!

10 augustus 2022
Angelo Salvatore€ 5

Ik sta onder bewind en krijg maar 50 per week waarvan ik rond hoor te komen maar toch steun ik jullie met dit kleine beetje. Jullie doen echt heel goed werk!

09 augustus 2022
Mireille Holla€ 20

Bedankt Robert en Team Jensen! Ik geniet van jullie prachtige zomershows. Fijn om zoveel nieuws en beeldmateriaal te 'ontvangen', die de MSM weigeren te tonen of te bespreken. Ga zo door; maar geniet vooral ook v/d mooie zomer! 🏖 Ik steun jullie. 💐🤗

09 augustus 2022

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.2.3