Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter te laten.

SFL40 euro

Mooi, beschrijven en laten zien hoe het in de rest van europa is. Vooral in de (wat grotere) steden. Weet dat je alles zoekt, de oversterfte, de censuur, de manipulatie, maar ook het verschil met hier.

22 juni 2024
Jerry10 euro

Idee voor de rondreis. Kan je eens gaan kijken in Hongarije Topper. Ga zo door.

21 juni 2024
Charlotte25 euro

Lieve Robert, graag on the road door Europa!

21 juni 2024
Adamo Cappellacci20 euro

Ik hoop dat je in je Roadshow ook Italië aan doet. Ik ben afgelopen week daar geweest. De Italianen zullen nooit insecten gaan eten. Mijn neef heeft gezegd als ze die agenda in Italië door willen duwen, breekt er een opstand uit.

21 juni 2024
Iwan Coletto10 euro

Eenmalige donatie voor de zomer-roadshow. Misschien ook in België langs bij Brecht Arnard en Mattias Desmet? Of in Duitsland langs bij doctor Rath of Pieter Borger… of Sucharit Bakdi!!!

21 juni 2024
Colin25 euro

Succes met Jensen on tour!

21 juni 2024
Franko5 euro

Jensen baba , Ik ben blij dat er mensen bestaan die ons laten zien dat we in de grootste oorlog aller tijden leven. De oorlog rijk tegen arm. Jammer genoeg ben je een van de weinige in Nederland. Je bent een held ga zo door.

21 juni 2024
macrobody25 euro

Tips voor de roadshow: bezoek Ursula Haverbeck, Reiner Fuellmich, Robert Fico en Viktor Orbán. En dan doorreizen naar het zuiden en vragen aan al die strandgangers wat zij vinden van de term climate change. Wel je I love CO2 shirt dragen natuurlijk. Groeten.

21 juni 2024
Pascale10 euro

Succes met de summer road show. Ik kijk ernaar uit!

20 juni 2024
Niels20 euro

Zet hem op Robert, heerlijk! Het echte geluid!

20 juni 2024

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het vrije geluid! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2024 Petje Af BV

v 1.23.17