Jouw steun is zo belangrijk! Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met wat we hier doen bij de Jensen Show. Compleet onafhankelijk, zonder vervelende zenderbazen en adverteerders die zeggen wat we moeten doen. Vrijheid!

We zijn meer dan een jaar geleden begonnen met de Jensen Show en we willen jullie het echte verhaal blijven vertellen. Als jij ook vindt dat het vrije geluid moet blijven bestaan, kun je via deze pagina eenmalig doneren of een maandelijkse donatie doen.

De groep vrijheidsstrijders groeit elke dag en daar kan jij onderdeel van zijn! Het is zo belangrijk dat we dit kunnen blijven doen. We willen hier nooit mee stoppen! Maar het ook zomaar ophouden…

Laatste reacties van petje-afnemers

Neem ook je petje af om (optioneel) een reactie achter le laten.

Pieter Miedema100 euro

Maak het transparant

27 november 2022
M Kleinsevert5 euro per maand

De dissonante stem moet blijven spreken

26 november 2022
Jan Dalmeijer10 euro

Succes en bedankt voor de shows

25 november 2022
Henri de Reede10 euro

Goede show voor waarheid zoekeners.

24 november 2022
Donja Aboukhezaima5 euro per maand

Hey Robert, vind het top wat je allemaal doet. Zou alleen even willen inlichten dat paypal mensen boetes aan het geven is, van 2500 dollar, als ze zien dat je geld geeft/doneert aan een organisatie die hun verdenken van het verspreiden van 'misinformatie'.

22 november 2022
Sanny25 euro

Beste Robert en team, dankbaar dat jullie het afgelopen jaar op mijn pad kwamen. Ik blijf jullie steunen!

20 november 2022
Niek hoogkamee20 euro

Jensen ik volg je al sinds je eerste show! Ik ben nog jong 21 jaar en ik probeer altijd spiritueel te blijven, dat gaat ons helpen in deze strijd denk ik. groetjes niek

18 november 2022
Bart10 euro

Weer gesteund broer

18 november 2022
Michael Klooster5 euro

Dankjewel Robert, geweldige show weer.

18 november 2022
Bas5 euro

Robert & team,

Ontzettend bedankt voor alle shows! Jullie hebben mij echt door de laatste 2,5 jaar gesleept.

17 november 2022

Jensen Supporter

€ 5 per maand

Jij snapt de grote behoefte aan het 'vrije geluid'! Door dit zetje in de rug geef jij Jensen de kracht om tegen de politiek correcte stroom in te gaan.

Ik neem dit petje af!

Jensen Fan

€ 10 per maand

Jij helpt de Jensen-trein op volle snelheid en jij reist eerste klas! Je bent een strijder voor het gezonde verstand. Je omgeving neemt je dit niet altijd in dank af, maar jij laat je niet vangen door die losers.

Ik neem dit petje af!

Jensen Warrior

€ 20 per maand

Jensen houdt niet van labels, maar maakt voor jou graag een uitzondering. De Jensen Warrior is een die-hard fan. Jij staat in het leven op een positieve, krachtige, helderdenkende manier en trekt je niks aan van wat de verkeerde mensen van je vinden. Dankzij jou gaat de wereld veranderen en gaat Jensen door tot in de oneindigheid.

Ik neem dit petje af!

Jensen Royalty

€ 50 per maand

Met deze koninklijke onderscheiding bewijs jij over echt Jensen-bloed te beschikken. Je bent trots op jezelf en waar je voor staat en je bent zeker niet bang om dat te laten zien.

Ik neem dit petje af!

Jensen Enlightened

€ 100 per maand

Holy shit! Met jouw steun is de eeuwige winnende weg voortgezet. Onze dankbaarheid voor dit vertrouwen? Daar zijn geen woorden voor......zoals met alle ECHTE dingen in het leven.

Ik neem dit petje af!

© 2022 Petje Af BV

v 1.6.9